Ben atmıştım reytingleri zatenBenim Adım Melek iyi ilerliyor. Sevindim. Geçen sezon takip ediyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 95442@denizz19
@denizz19 etiket olmamışBenim Adım Melek iyi ilerliyor. Sevindim. Geçen sezon takip ediyordum.
Ekli dosyayı görüntüle 95442@denizz19
Olabilir, bende kendi yorumumu yaptım artı @denizz19 bu forumun emektar üyesi. Reyting sonuçlarını onun hesabından takip ediyorum. Ben onun yorumlarını paylaşıyorum. O daha çok hakediyor burada yorumlarının olmasınıBen atmıştım reytingleri zaten
Onun sayfası mı o bilmiyordum. Ve olabilir emektar üyesi ise ne yapabilirim?
Birşey yapmana gerek yok.Onun sayfası mı o bilmiyordum. Ve olabilir emektar üyesi ise ne yapabilirim?
O zaman neden emektar üyesi diye belirtiyorsun.Birşey yapmana gerek yok.
Ne için paylaştığıma açıklık getirdim
Çünkü öyle. Kullanıcı adının altında Emekli yazıyor zaten. Niye zoruna gitti bu cümleyi yazmam paylaşmış olmama karıştın, bende neden paylaştığımı belirttim.O zaman neden emektar üyesi diye belirtiyorsun.
Görmedim emekli yazdığını. Niye zoruma gitsin ki?. Karışmadım bilmiyordum arkadaşının hesabındaki reytinglere bakıp yorum yaptığını bende aynı şeyi 2 defa atmayalım diye söyledim.Çünkü öyle. Kullanıcı adının altında Emekli yazıyor zaten. Niye zoruna gitti bu cümleyi yazmam paylaşmış olmama karıştın, bende neden paylaştığımı belirttim.
Onu düz mesaj olarak atmadım sonuçta, bir dizi ile alakalı yorumu yaparak paylaştım ve hepsi tek mesajda artı paylaşırken senin mesajı görmemiş olabilirim. Görsemde farketmez. Ben zaten genelde en fazla bir dizinin oranını paylaşıyorum. Deniz'in üst üste paylaşımı arasında başka yorumlar karışmadığı için hepsini tek bir SS'de topladımGörmedim emekli yazdığını. Niye zoruma gitsin ki?. Karışmadım bilmiyordum arkadaşının hesabındaki reytinglere bakıp yorum yaptığını bende aynı şeyi 2 defa atmayalım diye söyledim.
tuhbe fox kötügitmiş desene yayından kalkar
Bence sürenin reyting ile alakası o kadar yok ki bence de düşmedi bir grupta düşüş var diğerinde yükseliş.Sadakatsiz'in oranları düşmedi yalnız, dünkü bölümüyle 90 dakikaya düştü tekrar. Karşısında 2.5 saatlik diziler olmasına rağmen çok çok iyi oranlar almış. 1 saat daha fazla yayınlanıp zirveyi kolaylıkla alabilirdi ama öncelik kalite olduğu için bu reytingler yeter de artar bile. Diğer bütün yapımcılar feyzalır umarım, dünkü bölüm yine ortalamanın üstündeydi çünkü.
Tabii ki sürenin reytingle doğrudan bir alakası var, bir dizi ne kadar uzun yayınlanırsa o kadar çok reyting alabilir. Eğer öyle olmasaydı dizi süreleri kısalabilirdi mesela.Bence sürenin reyting ile alakası o kadar yok ki bence de düşmedi bir grupta düşüş var diğerinde yükseliş.
Bence dizi süreleri reklamla alakalı ondan dolayı kısalınca çok reklama boğuluyor. Eskiden az süre ile reyting alan bir sürü iş vardı. Sadakatsiz de iki saatten az süreyle bu reytingi alıyorsa hâlâ bence kısa süreli dizi de reyting alırTabii ki sürenin reytingle doğrudan bir alakası var, bir dizi ne kadar uzun yayınlanırsa o kadar çok reyting alabilir. Eğer öyle olmasaydı dizi süreleri kısalabilirdi mesela.