25 Haziran 2016 Cumartesi Reyting Sonuçları

@Çiğdem- oh olsun furkan oğlanın memeler değer kaybetmiş @Forumdash sana da oh olsun karadayın yıldız çıkaramadı :F
hahahah bende diyorum hep tutmaz diye ayoll bu çocuklar 30 yaşlarına kadar daha 5 yıl yan rollerde pişmeliler 1.başrol olursa bunlar için dizi izlenmez nekadar sevsemde :A

hahahah bende diyorum hep tutmaz diye ayoll bu çocuklar 30 yaşlarına kadar daha 5 yıl yan rollerde pişmeliler 1.başrol olursa bunlar için dizi izlenmez nekadar sevsemde :A
sen 30 yaşına geldin artık olgun seviyon diye herkes başrol için 30 yaşını mı beklesin pis evde kalmış seni :F

@Çiğdem- oh olsun furkan oğlanın memeler değer kaybetmiş @Forumdash sana da oh olsun karadayın yıldız çıkaramadı :F
Karadayı ne alaka? Tatlı intikamı mı diyorsun? Ben Karadayı'da o kızı sevmezdim. Bir tek Delibal ve Engin Günaylı filmde sevmiştim. Karadayı'm yıldız çıkardı sen öve öve bitiremedin. Ataberk Mutlu:A Altın kelebek aldiğinde herkesi ağlatmişti hatırlıyormusun?

hahaha kırgın çiçekleri bu dizi için bırakmıştı birde :A
kırgınları günlük dizi için bırakabilir o da neymiş be pis total dizi:A

Karadayı ne alaka? Tatlı intikamı mı diyorsun? Ben Karadayı'da o kızı sevmezdim. Bir tek Delibal ve Engin Günaylı filmde sevmiştim. Karadayı'm yıldız çıkardı sen öve öve bitiremedin. Ataberk Mutlu:A Altın kelebek aldiğinde herkesi ağlatmişti hatırlıyormusun?
1 taneden bişi olmaz:A

Bunu yazdığım da sadece 1 karakter ölmüştü.türk olsun yabancı olsun izlediğim en iyi sezon finaliydi.benim açımdan tartışmasız. hatta en iyi final tadında bölümdü.
Seninki de laf mı, biz Poyraz Karayel'de /biri net olmamakla beraber) tam 4 kişiyi öldürdük. :A

Bizde de bir tayin, bir yurt dışına gidiş ve gözü yaşlı insanlar var; az mı? :A

bizde ki bi tane ölünün cinayeti diğer bi belirsizin üzerine kaldı ne haber? :A

Bizdede bütün bölümün rüya olma olasılığı var naber :F Valla olabilir ha yoksa poyraz nasıl canlancak :F
ayol si neyi tartışıyonuz biz kösem-bülbül ağa veh acı ağa dışında herkesi öldürdük ya da gönderdik :A