25 Haziran 2013 Salı Reyting Sonuçları

noldu seksenlerde kardeşim
Ergunla Rukiyenin konuştu Rukiye dedi kızımı rahat bırak olmaz bu iş falan
Ergun dükkanı bırakıp gitti evine de baktılar evinde de yoktu.Dükkanı satılığa verdi
Ahmet Güldenin nikahına gitti önce kapıdan Güldene baktı Gülden gördü sonra nikah memuru sordu soruyu Gülden öyle kala kaldı Ahmet nikah masasına gidip Güldenin önünde durdu
Orada bitti...

ejderhanı nasıl eğitirsin karayip korsanları ve milyoner izledim zirvede seksenler olur onu milyoner takip eder bence :)

Geçen Hafta ;

Bir Aşk Hikayesi Total'de 2,64 alarak 11.sırada yer almıştı.

AB grubunda ise 2,87 alarak 6.sırada yer almıştı.

Bakalım bu hafta ne kadar artacak?

Bir Aşk Hikayesi reytinglerde muhteşem gitmeyi başarmış.

Totalde 2.84 alarak 3.olan dizi, AB grubunda ise 2.44 alarak 5.sırada yer aldı :)

Seksenler Totalde kilpayi birinci olmus. KMOi cok iyi gitmis. Filmler iyi izlenmis. Bir Ask Hikayesi totalde oranlarini yükseltmis, ab'de düsmüs.

(mobil)

Reytingler çok düşük. Açıkçası Alacakaranlık bu kadar düşük gitmez diye düşünüyordum ben. Romantik Komedi iyi gitmiş.

Seksenler her 2 gruptada iyi giderek 1'inci olmuş sezon finalini başarılı bi şekilde tamamlamış.
Kimo her 2 gruptada 2'inci olmuş gayet iyi oranlar alarak.
Bir Aşk Hikayesi Totalde 3 Ab'de 5'inci olarak fena gitmemiş.
Kanal D'nin yayınlanan Romantik Komedi fena gitmemiş ben daha yüksek almasını bekliyordum.
ÖBGZ her 2 gruptada başarılı gitmiş final bölümü'nün tekrarı ile.
Ekip 1-Nızama Adanmış Ruhlar Totalde fena gitmemiş Ab'de çok kötü gitmiş 1 rayting'ın altında almış.
Atv'de yayınlanan Karayip Korsanları 2. Oldu Adamın Sandığı fena gitmemiş.
Alacakaranlık Yeni Ay başarılı gitmiş Showtv'ye göre.
Arka Sokaklar ve Doktolar'ın tekarları güzel gitmiş.