25 Haziran 2013 Salı Reyting Sonuçları

22:30 - 22:45 #sbt #reyting'leri
1) TRT1: 6.47
2) ATV: 3.4
3) FOX: 3.03
4) TRTHBR: 2.44
5) KANALD: 1.87

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) TRT1: 4.51
2) FOX: 4.01
3) KANALD: 3.01
4) SHOW: 2.4
5) TRTHBR: 2.25

Seksenler enfes ya bu bölüm enfes enfes.Ağlayacaktım ailem yanımdaydı yoksa ağlardım ağlamamak için kendimi zor tuttum :D

Ergunla Rukiyenin konuşması Rukiyenin kızımı rahat bırak git demesi enfesti
Ergunun dükkanı satıp gitmesi öldürücü darbe 1
Ahmetin Güldenin nikahına gidip ağlatıcı müzik çıkıp üstüne de birde Ahmet gelince patlama sesi çıktı sonra Ahmedin kapıdan Güldene bakması Ahmedin nikah masasına gidip Güldenin önünde durması sonra pencerenin önüne geçmesi ultra öldürücü darbe+öldürücü heyecan
Bakalım Gülden ne diyecek evet mi hayır mı ama kesin hayır diyecek çünkü 2012 yılında Ahmetle Gülden evlenmişti.Enfes ya.Ama bir sonraki sezona kalır evet mi hayır mı

Başladı demin ve bitti tam dediğim gibi oldu.Orada bitti.Ramazanı bekleyeceğiz artık.Offffffffff ya.Tüm ekibin emeğine sağlık enfes bir sezondu enfes

Seksenler enfes ya bu bölüm enfes enfes.Ağlayacaktım ailem yanımdaydı yoksa ağlardım ağlamamak için kendimi zor tuttum :D

Ergunla Rukiyenin konuşması Rukiyenin kızımı rahat bırak git demesi enfesti
Ergunun dükkanı satıp gitmesi öldürücü darbe 1
Ahmetin Güldenin nikahına gidip ağlatıcı müzik çıkıp üstüne de birde Ahmet gelince patlama sesi çıktı sonra Ahmedin kapıdan Güldene bakması Ahmedin nikah masasına gidip Güldenin önünde durması sonra pencerenin önüne geçmesi ultra öldürücü darbe+öldürücü heyecan
Bakalım Gülden ne diyecek evet mi hayır mı ama kesin hayır diyecek çünkü 2012 yılında Ahmetle Gülden evlenmişti.Enfes ya.Ama bir sonraki sezona kalır evet mi hayır mı

Başladı demin ve bitti tam dediğim gibi oldu.Orada bitti.Ramazanı bekleyeceğiz artık.Offffffffff ya.Tüm ekibin emeğine sağlık enfes bir sezondu enfes
Aynen aga ailem yanımdaydı diye ağlamaadım yoksa ağlıyacaktım.

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) FOX: 4.55
2) KANALD: 3.32
3) TRT1: 3.31
4) ATV: 2.79
5) SHOW: 2.45

23:15 - 23:30 #sbt #reyting'leri
1) ATV: 4.63
2) FOX: 3.71
3) KANALD: 3.63
4) SHOW: 2.38
5) STAR: 1.66