Hele Ozan
Aaa sana onlar lazım 1 gece onlarla kalıcaksın kı kıymetimizi anla ayollHele Ozan
sokak sanatina her şey müstahak
destere çıkar gelir mezarından üstünüze koşarSana da çok müstehak şeyler var şöyle saçından bir tutup köyde dolastırmak lazım
bence dönerse artık dizinin dibinden ayrılmaz aranızda @Harunnn60 da kalmadı bir şey yaparsa eşine yani @kerem e şikayet ederiz kulağını çeker
O benden çekinirdi problem yok
@Harunnn60 Çekildi aramızdan ama @sokak sanati geldi 😱😱😱bence dönerse artık dizinin dibinden ayrılmaz aranızda @Harunnn60 da kalmadı bir şey yaparsa eşine yani @kerem e şikayet ederiz kulağını çeker
Bak o zaman koşa koşa gelirimAaa sana onlar lazım 1 gece onlarla kalıcaksın kı kıymetimizi anla ayoll
kız sokak şeyisinin psikolojisi zaten bozuk sizin aranıza giren harun gibi delirip kuduruyor yandık desene sokak şeysi şimdi 2 katı delirecek
Aaa @sokak sanati şeker gibi çocuk aslında videosunu gördünüz çok sempatik yanı burada niye sinirli davranıyor bende anlamıyorum ayollkız sokak şeyisinin psikolojisi zaten bozuk sizin aranıza giren harun gibi delirip kuduruyor yandık desene sokak şeysi şimdi 2 katı delirecek
sonunda pis pis sırıtmışsın @destere de yok bence @sokak sanati dikkatli olsun konularda seninle baş başa kalmasınAaa @sokak sanati şeker gibi çocuk aslında videosunu gördünüz çok sempatik yanı burada niye sinirli davranıyor bende anlamıyorum ayoll@Harunnn60
@Harunnn60 ı işgillendirme şimdide @sokak sanati ni kıskanacak manyaksonunda pis pis sırıtmışsın @destere de yok bence @sokak sanati dikkatli olsun konularda seninle baş başa kalmasın
Bak yeni duruldum sen konusunda
işgillenecek bir durum va ryani
işgillenecek bir durum va ryani
destere geberdi diye rahat davranıyorBak yeni duruldum sen konusundaLütfen sorun çıkarmaRahat dur az
Köyde de inekleri başıboştur şimdidestere geberdi diye rahat davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?