Bakalım biraz daha zamanı var gibisenaryo yazacaktın daha ya![]()
Bakalım biraz daha zamanı var gibisenaryo yazacaktın daha ya![]()
Bakalım biraz daha zamanı var gibi![]()
Serhat harun kerem 3lu ilişkisini oluşturdum yeni çiftim melek teyze ve umutsuz umut![]()
@Harunnn60 da ilkilk zaman vermicem vermicem diyordu şimdi @kerem siz saat geciremiyor sen de alışırsınYemin ediyorum şikayet ederim yönetime![]()
@Harunnn60 da ilkilk zaman vermicem vermicem diyordu şimdi @kerem siz saat geciremiyor sen de alışırsın![]()
@Forumdash I etiketlemen iyi olmuş kendisi sana anlatir önemli olanın senin istediğin değil de bnm yarattığım algı olduğunuSeninle konuşmanın ne kadar lüzumsuz olduğunu hatırlattın yeterli bence bugünlük@Forumdash
Benden çok sen @kerem i seviyorsun sanırım@Harunnn60 da ilkilk zaman vermicem vermicem diyordu şimdi @kerem siz saat geciremiyor sen de alışırsın![]()
@Forumdash I etiketlemen iyi olmuş kendisi sana anlatir önemli olanın senin istediğin değil de bnm yarattığım algı olduğunu![]()
Mağdur edebiyatını da unutmaBende algı konusunda fena değilimdir.@Harunnn60 anlatsın. Kimilerini fetöcü yaptım kimilerini boncukcu hep ben yani
@Çiğdem-
Ayol senin fetocular fetonun kumpas kurup içeri attiklaridirBende algı konusunda fena değilimdir.@Harunnn60 anlatsın. Kimilerini fetöcü yaptım kimilerini boncukcu hep ben yani
@Çiğdem-
Mağdur edebiyatını da unutma![]()
Ayol senin fetocular fetonun kumpas kurup içeri attiklaridir![]()
Üstü çıplak altı deri elbiselerSabahlara kadar ağlamalı olandan mi![]()
Pompy Betus periye sihir mi yaptırdı bu kendini dünya güzeli sanan @Çiğdem- i gectiForumda F tipi bi alan var hapsettim![]()
Kaliteli bir iş peşindeyimNeleri inceleyerek yazıyosun acaba da uzun sürecek böyle
@Harunnn60 Zaten belasını bulmuş ayoll kütüklere gelmiş@Harunnn60 bu hafta baya az yazmış. Benim suçum ne![]()
15 | @Harunnn60 | 207 |
16 | @MasacRE- | 184 |
Allahım ne büyük acılar bunlar. Kimlerin arasında kaldım öyle. İstemediğin şey burnunun dibinde biter derler aynen o şuan. Keşke bi 10 mesaj daha yazsaydım
@Çiğdem- @Harunnn60 @kerem @Billy Kane @Thequeer @xemrexxx
Bu Sana bir işaret bence![]()
Bide şey derler en büyük aşklar nefretle başlar mıydı neydi.![]()
sokak sanatina her şey müstahak