Köye çok fazlasınİyi yazmışım, köye gideceğim yarına. Düşerim büyük ihtimal.![]()
Köye çok fazlasınİyi yazmışım, köye gideceğim yarına. Düşerim büyük ihtimal.![]()
Güzel yükseliş yaşamışım ama dediğim gibi bundan daha çok yazar mıyım bilmiyorum çünkü forum gerçekten cezbetmiyor eskisi gibi.![]()
Ekmeğin üzerinde tango mu yaptın da Allah sana böyle bir ceza verdi Umut beyAllahım ne büyük acılar bunlar. Kimlerin arasında kaldım öyle. İstemediğin şey burnunun dibinde biter derler aynen o şuan. Keşke bi 10 mesaj daha yazsaydım
@Çiğdem- @Harunnn60 @kerem @Billy Kane @Thequeer @xemrexxx
@serhatt da @Harunnn60 haz etmezdi şimdi totosunun dibinden ayrılmıyor gönül bu aka da konar foka da @Çiğdem- e deKimi kastteddigini anlamak için bi aşağı baktım bir yukarı baktım ve tepkim şu oldu
Ekli dosyayı görüntüle 60134
Ekmeğin üzerinde tango mu yaptın da Allah sana böyle bir ceza verdi Umut bey![]()
@Çiğdem- @kerem @Billy Kane @serhatt @xemrexxx
@serhatt da @Harunnn60 haz etmezdi şimdi totosunun dibinden ayrılmıyor gönül bu aka da konar foka da @Çiğdem- e de![]()
@vadikızı teyzem olgun görmüş geçirmiş kadın şimdiden hayırlı olsunDepresyona girdim şu tablodan sonra. Konuyu daha uplatmazsak sevinirim.
Ben bile yıldım Bee şu kaderden.d.s
@sokak sanati Sana abayi yakmış teyzecigim en kısa zamanda istemeye gelecek ailesiyleİlgilenmediğim bir konudan bahsediyorsun sanırım yengem birşey anlamadım da
@sokak sanati Sana abayi yakmış teyzecigim en kısa zamanda istemeye gelecek ailesiyle![]()
sende silinmişsin be kankaDepresyona girdim şu tablodan sonra. Konuyu daha uplatmazsak sevinirim.
Ben bile yıldım Bee şu kaderden.d.s
Sen bir yere atlama @serhatt sana atlarsende silinmişsin be kankaBak bende silindim
Napsak köprüden mi atlasak bu üzüntüyle yaşanmaz.
![]()
Bilemiyorum alamanyadan bir şey yapmasi zor
@kerem @DarkLegenD @Harunnn60
Aldatılıyorsun Harun bey@sokak sanati İle çok uyardık seni
![]()
![]()
7 @kerem 368 8 @DarkLegenD 319
@Harunnn60 hep altında kalıyordu @kerem in şimdi sen kalmışsınBu Alamancı olduğu için mi üstten bakıyor acaba
![]()
![]()
![]()
Şu dark gıcığı, keremin altına niye yatmışAbisinden izin almadan bana 49 fark atmış, terbiyesiz adam.
Senin de ağzın iyice bozuldu. Ayrıca benim nerem gıcık canım aa.Şu dark gıcığı, keremin altına niye yatmış![]()
![]()
sende silinmişsin be kankaBak bende silindim
Napsak köprüden mi atlasak bu üzüntüyle yaşanmaz.
![]()
Serhat harun kerem 3lu ilişkisini oluşturdum yeni çiftim melek teyze ve umutsuz umutŞunun diline düştüm daha ne diyiim. 3. Köprüden olsun hani dünyanın yuvarlaklığı falan görünüyormuş oradan atliim. Belki okyanus ötesine düşerim![]()
Kaçıncı eskittiği olduk biz acaba.Şunun diline düştüm daha ne diyiim. 3. Köprüden olsun hani dünyanın yuvarlaklığı falan görünüyormuş oradan atliim. Belki okyanus ötesine düşerim![]()