Maskeli Fedai
Favori Üye
Arkadaşım işim gücüm yok sana yalan mı atacam burdakesin öyledir
Arkadaşım işim gücüm yok sana yalan mı atacam burdakesin öyledir
kanallarda hata varmış başka diziler doğru da kvp mi yanlış kanallara göreArkadaşım işim gücüm yok sana yalan mı atacam burda
Yav arkadaş dün 15 dk reklam oldu vadi başladı 20 saniye sonra tekrar reklam bölüm başladı aynı sahneyi önümüze koydular bitti.Kimin suçu var bendekanallarda hata varmış başka diziler doğru da kvp mi yanlış kanallara göre
KVP de sorun var.Sorunu kannallara atmayın bu dizi hangi kanala gitse yine bahaneler bulursunuz...
her dizide olabilecek şeylerYav arkadaş dün 15 dk reklam oldu vadi başladı 20 saniye sonra tekrar reklam bölüm başladı aynı sahneyi önümüze koydular bitti.Kimin suçu var bende
Arka sokaklara ne reklamı koyuyorlar biliyormusun banka parfümeri TTNET turkcell uzay domestos Fairy reklamını koyuyorlar Fairy nin Türkçesi Peri@*YıldırıM* bahaneler bitmek bilmiyor, yakında molpedin reklamını koydular reklam kuşaklarına ama vadi erkek dizisi o yüzden düşmüş derlerse şaşırma
fazla tesellilerde medet ummayın bence çünkü vadi bu sezon hüsranla geçirecek 🙂🙂ayolll en başta belirtiyorum zaten 9 kurtlar vadisine az olmuş diye yani ben reytingten memnun değilim geçen yıldan beridir memnun değilim hatta 🙂🙂🙂
ben burada sadece bir teselli bulmaya çalısıyorum karagülde 10 reytingi bulamazsa eğer en azından haftanın dizisi olmuş olucaz bununla teselli bulmak istiyorum
bu reklamları vadiye koysalar 6'ya düşer diyosun yani öyle miArka sokaklara ne reklamı koyuyorlar biliyormusun banka parfümeri TTNET turkcell uzay domestos Fairy reklamını koyuyorlar Fairy nin Türkçesi Peri
BEN Bu konuya girmiyorum Vadiye girdimmi forum banlanıyorum kaç defa öyle oldu @Çiğdem-fazla tesellilerde medet ummayın bence çünkü vadi bu sezon hüsranla geçirecek 🙂🙂
bu reklamları vadiye koysalar 6'ya düşer diyosun yani öyle mi
Nasıl sorun yok. Kendi Gününde Kendi Saatinde sözünü hiç duydun mu. Vadinin kendi günü Perşembedir kendi saati 21.45 tir bu uzun yıllardır böyledirözet 1 saat 15 dakika mı sürsün yani eski bölümü full yayınlasınlar ve yeni bölüme girsinler yani
Vadinin saatinde hiçbir sorun yok.23.16 YI NASIL 23 E YUVARLIYORLAR ANLAMIYORUM PES YANİ
En büyük cevabı sen verdin ağa şu vadiyi çekemeyen arkadaslaraoooooooooooooooooo 12.yılda bile birincilik birincilik birincilik...özetimiz bile ikinci beeeeeeeeeeeeeee...karagül kırmızıgül atağı olmazsa bu hafta türkiyenin en çok izlenen dizisi olacağız ...haftaya da abc1 ve totalde çift haneli reyting görecek tüm türrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevadinin çöküşünü bekleyenlerde her maç sonrası sahadan boynu bükük ayrılan rakip takım holiganları gibi sızlanıvesinler gariiiiiiiiiiii...garide gari gariiiiiiiiiiiiii..sonuncusu vadiyi çekemeyenlere gelsin...
kanald de öyle değil ama. her dizisi 23.15 te bitiyor ve sizde bunu biliyodunuz. şimdi yok reklam şöylemiş, özet bu kadarmış bahanelere gerek yokNasıl sorun yok. Kendi Gününde Kendi Saatinde sözünü hiç duydun mu. Vadinin kendi günü Perşembedir kendi saati 21.45 tir bu uzun yıllardır böyledir
Kocamın Ailesi'nin en büyük fanı olursun artık Vadi'yi ab'de geçebilme ihtimalinden dolayı.vadinin hüsranı çok etkiledi üyeleri(((
oldum bileKocamın Ailesi'nin en büyük fanı olursun artık Vadi'yi ab'de geçebilme ihtimalinden dolayı.
Ya sen Vadiyi daha önce izlediğin her halinden belli oluyor boşuna atıp tutma Vadiden Polat hariç kim giderse gitsin bu dizi devam eder. Memati zamanında Çakır Polattan daha büük başroldü Çakır öldü millet Vadi benim için bitmiştir dedi ama arkasından süper bir sezon ve Vadi uçtukça uçtu. Memati öldü yine aynısı Abdülhey öldü yine süper bölümler izliyoruz ve reytinglerde çok yakında 18 i geçeriz Ocaktan sonrakanallarda hata varmış başka diziler doğru da kvp mi yanlış kanallara göre
KVP de sorun var.Sorunu kannallara atmayın bu dizi hangi kanala gitse yine bahaneler bulursunuz...
kanald nin son fiyaskolarından sonra gizlilik filan kalmadı. olan sempatimde bitti tükendi.vadinin hüsranı çok etkiledi üyeleri(((
Gizli Kanal D kardeşimiz fazla konuşuyor
Kardeşim sen sırf muhalefet yapayım diye mi bazı şeylere cevap verme ihtiyacı duyuyorsun ha öyleyse şöyle de bizde he deyip geçelim yok öyle değilse mantıklı konuşsan daha iyi arkadaşım.kanald de öyle değil ama. her dizisi 23.15 te bitiyor ve sizde bunu biliyodunuz. şimdi yok reklam şöylemiş, özet bu kadarmış bahanelere gerek yok
Nasıl sorun yok. Kendi Gününde Kendi Saatinde sözünü hiç duydun mu. Vadinin kendi günü Perşembedir kendi saati 21.45 tir bu uzun yıllardır böyledir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?