25 Eylül 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

kanallarda hata varmış başka diziler doğru da kvp mi yanlış kanallara göre

KVP de sorun var.Sorunu kannallara atmayın bu dizi hangi kanala gitse yine bahaneler bulursunuz...
Yav arkadaş dün 15 dk reklam oldu vadi başladı 20 saniye sonra tekrar reklam bölüm başladı aynı sahneyi önümüze koydular bitti.Kimin suçu var bende

@*YıldırıM* bahaneler bitmek bilmiyor, yakında molpedin reklamını koydular reklam kuşaklarına ama vadi erkek dizisi o yüzden düşmüş derlerse şaşırma

@*YıldırıM* bahaneler bitmek bilmiyor, yakında molpedin reklamını koydular reklam kuşaklarına ama vadi erkek dizisi o yüzden düşmüş derlerse şaşırma
Arka sokaklara ne reklamı koyuyorlar biliyormusun banka parfümeri TTNET turkcell uzay domestos Fairy reklamını koyuyorlar Fairy nin Türkçesi Peri

fazla tesellilerde medet ummayın bence çünkü vadi bu sezon hüsranla geçirecek 🙂🙂

Arka sokaklara ne reklamı koyuyorlar biliyormusun banka parfümeri TTNET turkcell uzay domestos Fairy reklamını koyuyorlar Fairy nin Türkçesi Peri
bu reklamları vadiye koysalar 6'ya düşer diyosun yani öyle mi

oooooooooooooooooo 12.yılda bile birincilik birincilik birincilik...özetimiz bile ikinci beeeeeeeeeeeeeee...karagül kırmızıgül atağı olmazsa bu hafta türkiyenin en çok izlenen dizisi olacağız ...haftaya da abc1 ve totalde çift haneli reyting görecek tüm türrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkiyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
vadinin çöküşünü bekleyenlerde her maç sonrası sahadan boynu bükük ayrılan rakip takım holiganları gibi sızlanıvesinler gariiiiiiiiiiii...garide gari gariiiiiiiiiiiiii..
sonuncusu vadiyi çekemeyenlere gelsin...

özet 1 saat 15 dakika mı sürsün yani eski bölümü full yayınlasınlar ve yeni bölüme girsinler yani

Vadinin saatinde hiçbir sorun yok.23.16 YI NASIL 23 E YUVARLIYORLAR ANLAMIYORUM PES YANİ
Nasıl sorun yok. Kendi Gününde Kendi Saatinde sözünü hiç duydun mu. Vadinin kendi günü Perşembedir kendi saati 21.45 tir bu uzun yıllardır böyledir

En büyük cevabı sen verdin ağa şu vadiyi çekemeyen arkadaslara

Nasıl sorun yok. Kendi Gününde Kendi Saatinde sözünü hiç duydun mu. Vadinin kendi günü Perşembedir kendi saati 21.45 tir bu uzun yıllardır böyledir
kanald de öyle değil ama. her dizisi 23.15 te bitiyor ve sizde bunu biliyodunuz. şimdi yok reklam şöylemiş, özet bu kadarmış bahanelere gerek yok

vadinin hüsranı çok etkiledi üyeleri
(((​
Gizli Kanal D kardeşimiz fazla konuşuyor

kanallarda hata varmış başka diziler doğru da kvp mi yanlış kanallara göre

KVP de sorun var.Sorunu kannallara atmayın bu dizi hangi kanala gitse yine bahaneler bulursunuz...
Ya sen Vadiyi daha önce izlediğin her halinden belli oluyor boşuna atıp tutma Vadiden Polat hariç kim giderse gitsin bu dizi devam eder. Memati zamanında Çakır Polattan daha büük başroldü Çakır öldü millet Vadi benim için bitmiştir dedi ama arkasından süper bir sezon ve Vadi uçtukça uçtu. Memati öldü yine aynısı Abdülhey öldü yine süper bölümler izliyoruz ve reytinglerde çok yakında 18 i geçeriz Ocaktan sonra

kanald de öyle değil ama. her dizisi 23.15 te bitiyor ve sizde bunu biliyodunuz. şimdi yok reklam şöylemiş, özet bu kadarmış bahanelere gerek yok
Kardeşim sen sırf muhalefet yapayım diye mi bazı şeylere cevap verme ihtiyacı duyuyorsun ha öyleyse şöyle de bizde he deyip geçelim yok öyle değilse mantıklı konuşsan daha iyi arkadaşım.

Kendi günü ve kendi saati denince sen ne anlıyorsun

Ben perşembe günü 20.00 anlıyorum.Forumdaki diğer değerli üyelerin de benim düşünceme katıldıklarını düşünüyorum
Ben şu ana kadar hiçbir dizinin saati 21.45 diye birşey duymadım.22 duydum 22.15 duydum 22.30 duydum ve 20 duydum.