aga 10 un üstüne çıkması işteBu çift haneli olayı nedir?
Tapatalk 2
aga 10 un üstüne çıkması işteBu çift haneli olayı nedir?
Tapatalk 2
İki basamaklı rakamlara ulaşması. Yani 10 , 11 gibiBu çift haneli olayı nedir?
Tapatalk 2
İlk bölümun düşük alması normal de bu dediğim ile karagülun bağlantısı pek yok. Karagulu erkeklerde izliyor fox @takas in kanal d için dedgi gibi yapmazsa diziyi uzatirsa CIF haneleri görebilirBu dediğine göre Karagül'ün yüksek alması lazım ama geçen hafta 8 civarı aldı
Karagül'ü erkekler'de izliyor ama çoğu izleyicisi bayandır yüzde'ye vursak 70 -80 civarıİlk bölümun düşük alması normal de bu dediğim ile karagülun bağlantısı pek yok. Karagulu erkeklerde izliyor fox @takas in kanal d nin dedgi gibi yapmazsa CIF haneleri görebilir
tns bu çocuklar izliyorsa eğerde oda Muhalif halk seyrediyor polisler seyrettirmeyi bile engelliyor Polis Ailesinde olan çocuklara kuzenim seyrediyor benimde ama onun sevdiği iki dizide aynı güne geldi medcezir ve Arka sokaklar komşularım seyrediyor Arka sokakları bütün bodrum Arka sokakları seyrediyor polis Aileleri hariç polis ailesindeki çocuklarda gizlice açıyormuş Arka sokakları özellikle aileleri mesai saatinde istanbuldada büfelerde seyrediyor yani esnaf Taksim okmeydanı şişli Mecidiyeköy kadıköy @ABAY_06Pompy yine hayal alenindesin arka sokakları artik erkek çocuklarından başka izleyen yok. Gerçeği görmek istersen sor cevrene kim izliyor senin dizini. Ama yine sözcü okuyup hayal dünyasına dalmak istersen diyeceğim bir şey yok. )))
yav yok aga hayal değil 2 ay sonra vadinin reytingi bu olmayacak o rtg yakın oranlar gelecektirBundan sonra 16 reytingler hayal gibi duruyor bu reyting sistemi devam ettikçe
Karagül'ü erkekler'de izliyor ama çoğu izleyicisi bayandır yüzde'ye vursak 70 -80 civarı
Ben senin gibi pek umutlu değilim ama umarım olur senin dediğin gibi bu @beyazsoy'un dediği gibiyse aksiyon izliyicisi düşmüşse zoryav yok aga hayal değil 2 ay sonra vadinin reytingi bu olmayacak o rtg yakın oranlar gelecektir
geçen senede 10 larda gittik bikaç hafta sonra bi anda 14 almıştık
Sen de katiliyon demek hep cocuklar izliyior yani ))) ama Benim çevrede kimse izlemiyor))) polisler bile çocuklarına yasak ettiğine gore dizi pek gerçeklerin anlatmiyor ))) paso fahişe içki uyuşturucu kim izler bunu))) ben sürekli sorarım Çevremdekilerin çocuklara arka sokaklarında izliyirmusunuz diye bir tane kız çıkması)))tns bu çocuklar izliyorsa eğerde oda Muhalif halk seyrediyor polisler seyrettirmeyi bile engelliyor Polis Ailesinde olan çocuklara kuzenim seyrediyor benimde ama onun sevdiği iki dizide aynı güne geldi medcezir ve Arka sokaklar komşularım seyrediyor Arka sokakları bütün bodrum Arka sokakları seyrediyor polis Aileleri hariç polis ailesindeki çocuklarda gizlice açıyormuş Arka sokakları özellikle aileleri mesai saatinde istanbuldada büfelerde seyrediyor yani esnaf Taksim okmeydanı şişli Mecidiyeköy kadıköy
ya aga vadi seyircisi düşmez o teoriler doğruysa bile diğer diziler için geçerlidirBen senin gibi pek umutlu değilim ama umarım olur senin dediğin gibi bu @beyazsoy'un dediği gibiyse aksiyon izliyicisi düşmüşse zor
Yaw Tns başlı başına zaten bir teori işin içinden çıkamıyorumya aga vadi seyircisi düşmez o teoriler doğruysa bile diğer diziler için geçerlidir
Vadi bu sene en fazla 12 reytingi görecek gibiBen senin gibi pek umutlu değilim ama umarım olur senin dediğin gibi bu @beyazsoy'un dediği gibiyse aksiyon izliyicisi düşmüşse zor
sebep emniyet müdürleri yasaklıyor neden ege bölgesindeki bütün esnaf taksim okmeydanı şişli mecidiyeköy beşiktaş kadıköy chpnin yönettiği her yer liseden arkadaşımın Arkadaşları seyrediyorlar beyazsoy nerde oturuyon senSen de katiliyon demek hep cocuklar izliyior yani ))) ama Benim çevrede kimse izlemiyor))) polisler bile çocuklarına yasak ettiğine gore dizi pek gerçeklerin anlatmiyor ))) paso fahişe içki uyuşturucu kim izler bunu))) ben sürekli sorarım Çevremdekilerin çocuklara arka sokaklarında izliyirmusunuz diye bir tane kız çıkması)))
Valla bilmiyorum Tns bu olurmu olurVadi bu sene en fazla 12 reytingi görecek gibi
Fatihteyim , vallahi kaç yildir sağa sola bakarım bir kez bakkalın izlediğini gördüm))) emniyet yasakladigina gore dizi gerçekçi değil polisi doğru anlatmiyor. Sürekli polis fuhuş operasyonu mu yapar başka isi yok mu)))sebep emniyet müdürleri yasaklıyor neden ege bölgesindeki bütün esnaf taksim okmeydanı şişli mecidiyeköy beşiktaş kadıköy chpnin yönettiği her yer liseden arkadaşımın Arkadaşları seyrediyorlar beyazsoy nerde oturuyon sen
yav ALLAH aşkına aga kime laf anlatıyon sen yaFatihteyim , vallahi kaç yildir sağa sola bakarım bir kez bakkalın izlediğini gördüm))) emniyet yasakladigina gore dizi gerçekçi değil polisi doğru anlatmiyor. Sürekli polis fuhuş operasyonu mu yapar başka isi yok mu)))
ne yapsınki terör konusuna giremiyor süreçten dolayı olması gereken polisi gösteriyor gerçek polisler baskıdan korkuyor ama Rıza baba ve ekibi baskıdan korkmuyor örneğin soydan olayı soma olayı işçi kazası olayı bora özay olayı Nusret Atacan olayı ikram üstün olayı @ABAY_06 @beyazsoyFatihteyim , vallahi kaç yildir sağa sola bakarım bur kez bakkalın izlediğini gördüm))) emniyet yasakladigina gore dizi gerçekçi değil polisi doğru anlatmiyor. Sürekli polis fuhuş operasyonu mu yapar başka isi yok mu)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?