oydu guzel dovusuyoadamın sırtında takla atan o muydu .
mahininkilerin yanında hiçYılmaz Şahin'e göre mantıklı.
Hürrem bebek katili de oldu.
Bende Fox'ta bu saatte ne var bugün diyordum. Fox zaten hangi saatte yayınlarsa yayınlasın haberi çok izleniyor...Muhteşem Yüzyıl ve AŞK'ın reklam arasında FOX Ana Haber iyi gitmiş.
avdakiler eşkıyaydı mahi ile alakası yok .XYav he he.
Yanlız dikkatini çekti mi panpam bir tarafta Mahi Şehzadelere adam gönderiyor diğer tarafta Hürrem Mustafa'ya adam gönderiyor aynı anda.
Bende Fox'ta bu saatte ne var bugün diyordum. Fox zaten hangi saatte yayınlarsa yayınlasın haberi çok izleniyor...
Şu cevabı almak için yazdım zaten Mahi öyle şeyler asla yapmaz !avdakiler eşkıyaydı mahi ile alakası yok .X
Yakında 00.00'da yayınlarsa şaşırmam "Ne de olsa izleniyoruz." diye ama o saatte de gece haberleri var Fox'un. O da 03.00'e kaydırılır.Ocak'ı bekliyorum bir umut eski saatine döner diye o zaman kimse tutamaz.
Cuma yanlış Karagül'ü unutuyorsun.hangi gün hangi yapımın birinci olacağıda bu akşamdan sonra belli oldu
pazartesi-karadayı-oses türkiye
salı-o ses türkiye-kaçak
çarşamba-tartışamsız muhteşem yüzyıl
perşembe-tartışmasız kurtlar vadisi
cuma-tartışmasız medcezir
cumartesi-yetenek sizsiniz
pazar-yetenek sizsiniz
çıkacak sonuçlara bakarsak star tv kesin birinci kanal
Reklamdı o anlık ve reklamdan sonra bitti. Reklama göre de gayet iyi oranlar elde etmiş bence A.Ş.K.'ım.A.Ş.K yükseleceğine düşmüş?
Karagülü bırakta Yalan Dünyayı unutuyor.Cuma yanlış Karagül'ü unutuyorsun.
Pazar da yanlış Güneşi Beklerken var.
Medcezir'in özeti uzarsa bu hafta iki grupta da zirvede yer alır dizi.Cuma yanlış Karagül'ü unutuyorsun.
Pazar da yanlış Güneşi Beklerken var.
Yakında 00.00'da yayınlarsa şaşırmam "Ne de olsa izleniyoruz." diye ama o saatte de gece haberleri var Fox'un. O da 03.00'e kaydırılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?