25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

my nin reklamında aramızda kalsın tanıtımı var hep gel de beni izle diyor resmen

bu sene senarist hürrem-sümbül ikilisinin zekasını +9 yapmış diğerleri +3 bile değil
baksana ikisi sarayda gizli tünel bile yaptırmış:
Sahi o tüneli nasıl yapmışlar sarayı nasıl delmişler ses filan çıkmamış mı Sülo neredeydi o zamanları?

Aşk 6'yı görememiş. Yarın Pis 7'liyi geçerse iyidir.
Zaten sıkcıydı. Güneş Emir için baktım ama kendisinide göremedim.

Sonunda Yalan Dünyanın reklamı. 😎 Ama direkt reklam arasına girerken verseydi daha iyiydi.

Bu arada bu ne reklam Kanal D? Rakipler 3 fragman hazırlıyor. Senin iki fragmanının süresi toplam 40 saniye bile değil. Biri 20 saniye. Ne olacağı belli değil. İlk fragman zaten eski bölümlerden derleme. Yarın da bir fragman istiyoruz!

Cuma A/B`de zirveyi almak tek kurtuluş şartın sen de bunu değerlendirmiyorsun!

Sahi o tüneli nasıl yapmışlar sarayı nasıl delmişler ses filan çıkmamış mı Sülo neredeydi o zamanları?
hadi sülümanı hürrem uyuttu diyelim o ka cariye-gülfem-mihrimah-rüstem neredeydi
büyüyle mi açtılar acaba en iyisini pompy bilir gibi

AB'de ben A.Ş.K ile Muhteşem Yüzyıl arasında pek fark olacağını sanmıyorum.

Yalan Dünya'nın tanıtımı yayınlandı Kanal D'de. @EveN
bakalım görücez benortazda merhamet 2 olacak bir dizi görüyorum şu anlık

Doksanlar kötü gidiyor bitse de Çocuklar Duymasın gelse Çarşamba'ya..

A.Ş.K bitti sayılır, biter bitmez Star'da birde Vahide'me bakayım.

Hilmi Cem-Sarp Akkaya ikilisini beğendim. Sarp Akkaya tartışılmaz zaten ama Hilmi Cem beklenenden iyi oyunculuk sergiliyor. A.Ş.K iyi gidiyor ama 3 anlıktır 5 reytingte takılı kalmış. 6 görür umarım. Yarın ab grubunda 6+ alır gibime geliyor.