O mesajı çd mı yazmış yoksa bu bir hayal mi? 😱dediğin iyi oldu yarın bir hatırlatma yaparım ben
Benim alıntımda duruyor, gözünden kaçmaz onun.Yorumu değiştirdim şu an.
çimdik at kendineO mesajı çd mı yazmış yoksa bu bir hayal mi? 😱
Alıntıyı etikete çevirebilirsiniz.Benim alıntımda duruyor, gözünden kaçmaz onun.
Ben de zaten artık burada yapmayacağım sezonun başından beri Vadinin konusuna yazıyorum istersen git bak. Cuma akşamları yapıyordum Tatar Ramazan'ın bölümü yoktu o da açıldı artık yapmamdediğin iyi oldu yarın bir hatırlatma yaparım ben
Sahi o tüneli nasıl yapmışlar sarayı nasıl delmişler ses filan çıkmamış mı Sülo neredeydi o zamanları?bu sene senarist hürrem-sümbül ikilisinin zekasını +9 yapmış diğerleri +3 bile değilbaksana ikisi sarayda gizli tünel bile yaptırmış:
Hayal mi sandınO mesajı çd mı yazmış yoksa bu bir hayal mi? 😱
AB'de ben A.Ş.K ile Muhteşem Yüzyıl arasında pek fark olacağını sanmıyorum.my iyi gitmişaşk totalde şu anlık py nin rakibi beklendiği gibi bakalım ab de neler olacak
hadi sülümanı hürrem uyuttu diyelim o ka cariye-gülfem-mihrimah-rüstem neredeydiSahi o tüneli nasıl yapmışlar sarayı nasıl delmişler ses filan çıkmamış mı Sülo neredeydi o zamanları?
bakalım görücez benortazda merhamet 2 olacak bir dizi görüyorum şu anlıkAB'de ben A.Ş.K ile Muhteşem Yüzyıl arasında pek fark olacağını sanmıyorum.
Yalan Dünya'nın tanıtımı yayınlandı Kanal D'de. @EveN
inşallahBen de zaten artık burada yapmayacağım sezonun başından beri Vadinin konusuna yazıyorum istersen git bak. Cuma akşamları yapıyordum Tatar Ramazan'ın bölümü yoktu o da açıldı artık yapmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?