O mesajı çd mı yazmış yoksa bu bir hayal mi? 😱dediğin iyi oldu yarın bir hatırlatma yaparım ben
Benim alıntımda duruyor, gözünden kaçmaz onun.Yorumu değiştirdim şu an.
çimdik at kendineO mesajı çd mı yazmış yoksa bu bir hayal mi? 😱
Alıntıyı etikete çevirebilirsiniz.Benim alıntımda duruyor, gözünden kaçmaz onun.
Ben de zaten artık burada yapmayacağım sezonun başından beri Vadinin konusuna yazıyorum istersen git bak. Cuma akşamları yapıyordum Tatar Ramazan'ın bölümü yoktu o da açıldı artık yapmamdediğin iyi oldu yarın bir hatırlatma yaparım ben
Sahi o tüneli nasıl yapmışlar sarayı nasıl delmişler ses filan çıkmamış mı Sülo neredeydi o zamanları?bu sene senarist hürrem-sümbül ikilisinin zekasını +9 yapmış diğerleri +3 bile değil baksana ikisi sarayda gizli tünel bile yaptırmış:
Hayal mi sandınO mesajı çd mı yazmış yoksa bu bir hayal mi? 😱
AB'de ben A.Ş.K ile Muhteşem Yüzyıl arasında pek fark olacağını sanmıyorum.my iyi gitmiş aşk totalde şu anlık py nin rakibi beklendiği gibi bakalım ab de neler olacak
hadi sülümanı hürrem uyuttu diyelim o ka cariye-gülfem-mihrimah-rüstem neredeydi büyüyle mi açtılar acaba en iyisini pompy bilir gibiSahi o tüneli nasıl yapmışlar sarayı nasıl delmişler ses filan çıkmamış mı Sülo neredeydi o zamanları?
bakalım görücez benortazda merhamet 2 olacak bir dizi görüyorum şu anlıkAB'de ben A.Ş.K ile Muhteşem Yüzyıl arasında pek fark olacağını sanmıyorum.
Yalan Dünya'nın tanıtımı yayınlandı Kanal D'de. @EveN
inşallahBen de zaten artık burada yapmayacağım sezonun başından beri Vadinin konusuna yazıyorum istersen git bak. Cuma akşamları yapıyordum Tatar Ramazan'ın bölümü yoktu o da açıldı artık yapmam