@xBUGRAx Yorum 180 derece değişti.
@HazalKaya110 ilk 45 dakika sıkıntıdan kendimi keseceğim sırada bir döndü dizi! Çok güzel gidiyor. Tebrikler!
Reytinge göre dizi yorumlayan sevgili tv doktorları.
Ağır Total dizisi izleyeceğiz anlaşılan.napsınlar tarihte böylemehmet-barbaros-musti-veletleri-ahmet paşa-hürrem-beyazıt-veletleri-gülfem-fatma sultan-sülüman baya ölüm var bu sene
Gözünden kaçmış galiba ilk yalan dünyanınkini yaptı hatta içimden revan gördüğse sevinmiştir dedimHey Allahım Kanal D altta Kayıpın reklamını yaptı, Yalan Dünyayı 1 kere bile yapmadı. Kayıp dizisi nefret ettiğim tarihi diziler arasına girdi. Yahu onun öncesinde Yalan Dünya var 1 kere de onun reklamını yapın.
bu sene senarist hürrem-sümbül ikilisinin zekasını +9 yapmış diğerleri +3 bile değilAğır Total dizisi izleyeceğiz anlaşılan.
😛
Sabah Acun gelse diyorduk ama Sümbül saniye yaratmaz sarayda.
https://fav10.net/forum/threads/25-...tter-top-trends-konuları.200490/#post-1470578TT LİSTESINI PAYLAŞABILIRMISINIZ?
Kızma hemen yaw şaka yaptım tmmGüneşi beklerkeni sadece izliyorum diyorum zaten sana nasıl anlıyorsun anlamıyorum ki
bunu tahmin etmeye ne hacet fragmanda gösteriyor zaten@beyazsoy'un tahminleri gerçek çıkıyor! Azra Kerem'i kendi eliyle Şebnem'in kollarına atıyor... 😕
Oglenleyin hep yalan dunya ve intikamın fragmanı nı gösteriyordıKanal D Allah Aşkına 1 kere de Yalan Dünyanın reklamını yap. Ya Fatih, ya Kayıp. Bıktım.
Tv`de reklamı daha görmedim. Gören var mı? Milletin haberi yok!
Konusunda yazmıştı zaten ne tahmini?@beyazsoy'un tahminleri gerçek çıkıyor! Azra Kerem'i kendi eliyle Şebnem'in kollarına atıyor... 😕
Konusunu okumamıştım. 😛Konusunda yazmıştı zaten ne tahmini?
Gerçekten mi? Görmedim.Gözünden kaçmış galiba ilk yalan dünyanınkini yaptı hatta içimden revan gördüğse sevinmiştir dedim
Yazdın şimdi tahminin doğru çıktı diye. Dedim ben diyecek yine.Konusunu okumamıştım. 😛
dediğin iyi oldu yarın bir hatırlatma yaparım benArkadaşlar A.Ş.K dizisi ile ilgili yorumlarınızı buraya yapmayın. Mesaj kalabalığı oluyor.Bu konu da yorumlarınızı yapabilirsiniz
https://fav10.net/forum/threads/a-Ş-k-kanal-d-dizi-yorumları-paylaşımları.200478/
Yok ya niye kızayım. Bir dizi için mi kızacağım kişi ya da kişilere. A.Ş.K. yeni bir dizi. Yeni başlayan ve denk geldiğim çoğu diziye bakmaya çalışıyorum. Misal Çalıkuşu'nu beğenmedim. Medcezir'i beğendim. Aramızda Kalsın'ı izleyememiştim netten izledim beğendim. Kayıp güzel ama ağır bir dizi o yüzden sarmadı. Aslında her kanaldan bir dizim var sanırım. Ama düzenli takip ettiğim tek dizi Güneşi Beklerken.Kızma hemen yaw şaka yaptım tmm
Yorumu değiştirdim şu an.Gerçekten mi? Görmedim.Mesaj yazıyordum herhalde.
Yazdın şimdi tahminin doğru çıktı diye. Dedim ben diyecek yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?