25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

napsınlar tarihte böyle
mehmet-barbaros-musti-veletleri-ahmet paşa-hürrem-beyazıt-veletleri-gülfem-fatma sultan-sülüman baya ölüm var bu sene
Ağır Total dizisi izleyeceğiz anlaşılan.

😛

Sabah Acun gelse diyorduk ama Sümbül saniye yaşatmaz sarayda.

Ve Azra Kerem'i kendi eliyle Şebnem'in kollarına atıyor... 😕

Son düzenleme:
Kanal D Allah Aşkına 1 kere de Yalan Dünyanın reklamını yap. Ya Fatih, ya Kayıp. Bıktım.

Tv`de reklamı daha görmedim. Gören var mı? Milletin haberi yok!

Gözünden kaçmış galiba ilk yalan dünyanınkini yaptı hatta içimden revan gördüğse sevinmiştir dedim

Ağır Total dizisi izleyeceğiz anlaşılan.

😛

Sabah Acun gelse diyorduk ama Sümbül saniye yaratmaz sarayda.
bu sene senarist hürrem-sümbül ikilisinin zekasını +9 yapmış diğerleri +3 bile değil
baksana ikisi sarayda gizli tünel bile yaptırmış:

A.Ş.K'ta çok sarmadı bu sene Kanal D dizileri beklentilerimi karşılamadı ne varsa eskilerde var Muhteşem Yüzyıla devam

Kanal D Allah Aşkına 1 kere de Yalan Dünyanın reklamını yap. Ya Fatih, ya Kayıp. Bıktım.

Tv`de reklamı daha görmedim. Gören var mı? Milletin haberi yok!
Oglenleyin hep yalan dunya ve intikamın fragmanı nı gösteriyordı

A.Ş.K kim ne derse desin bu sezonun en flaş işi bence. Hazal, Aslı ve ne kadar sinirimi bozsada Nebahat var. Bu üç isim diziyi tek başına liderliğe taşımaya yeterki dizinin senaryosu da çok güçlü bence. Klişe yanları da var elbette ama klişe her Türk dizisinde olabilen şeyler zaten ama A.Ş.K bu dizide başkadır.

Kızma hemen yaw şaka yaptım tmm
Yok ya niye kızayım. Bir dizi için mi kızacağım kişi ya da kişilere. A.Ş.K. yeni bir dizi. Yeni başlayan ve denk geldiğim çoğu diziye bakmaya çalışıyorum. Misal Çalıkuşu'nu beğenmedim. Medcezir'i beğendim. Aramızda Kalsın'ı izleyememiştim netten izledim beğendim. Kayıp güzel ama ağır bir dizi o yüzden sarmadı. Aslında her kanaldan bir dizim var sanırım. Ama düzenli takip ettiğim tek dizi Güneşi Beklerken.