25 Eylül 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Panpa Muhteşem Yüzyıl'ı bırakacam artık her bölüm biri ölüyor vuruluyor tam Total dizisi oldu. :A :kiki:
napsınlar tarihte böyle :F mehmet-barbaros-musti-veletleri-ahmet paşa-hürrem-beyazıt-veletleri-gülfem-fatma sultan-sülüman baya ölüm var bu sene :F

Sezen Aksu...

Şebnem'in durumunu duyunca Hazal'ın bakışları bitirdi beni ya. Şimdi de Şebnem... :T

Aslı Tandoğan çok iyi oynuyor. Bu diziden sonra tekrar sükse yapar oyuncu piyasasında.

Şebnem'i de çok sevdim Aslı Tandoğan'de gerçekten çok iyi bir oyunculuk sergiliyor. Bu arada 6 ay ömrünün kalması çok üzücü ama sanmıyorum, mutlaka düzelecektir hastalığı. :X
Evet düzeltmek zaten ondan sonra dizi akacak. Azra sebebinin hasta olduğunu öğrenip sevdiği adamla evlenmesini sağlayacak. Ama şebnem aşktan dolayı birden iylesecek))) sonra azra dellenecek kötülük yapacak sembneme

Aslı Tandoğan çok iyi oynuyor. Bu diziden sonra tekrar sükse yapar oyuncu piyasasında.
Dudaktan Kalbe'den sonra da büyük sükse yapmıştı ama yanlış seçimlerinin kurbanı oldu. İnş. düzgün sçeimler yapar artık bu dizi bittikten sonra...

@xBUGRAx Yorum 180 derece değişti. :X

@HazalKaya110 ilk 45 dakika sıkıntıdan kendimi keseceğim sırada bir döndü dizi! Çok güzel gidiyor. Tebrikler!

Reytinge göre dizi yorumlayan sevgili tv doktorları. :X

Hey Allahım Kanal D altta Kayıpın reklamını yaptı, Yalan Dünyayı 1 kere bile yapmadı. Kayıp dizisi nefret ettiğim tarihi diziler arasına girdi. Yahu onun öncesinde Yalan Dünya var 1 kere de onun reklamını yapın. :bağır:

Hazal'ımın bakışlarına ölünür ya. Ağlatacak bu kız beni! Sesi zaten çok etkileyici... :T