25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
- - - Ekleme - - -

mehmet ali birandın reytingr bak birden sisti var bu iste bisiy

yok mehmet alide bişey yok. öbzg den dolayı genelde reytingler artar salıya özel bir durum. dün hem eşat ertaş öldü hemde şehit haberleri vardı millet haberleri izlemiş. ali kırcada bayagı yüksek

- - - Ekleme - - -

Son Yaz AB sıralama kötü değilmiş ama reyting kötü.Totalde 10. olunca Fatih aksoy dalga geçin diye oyunculara laf söylettirir.

fatih aksoy emirin yoluna baksın geçecekse kendisiyle geçsin
))))

- - - Ekleme - - -

babalar evlatlar yayınlandıgında da ilk günde yazdım . türkiyede mafya dizisi artık tutmuyor. sebebi eskiden türkiyede mafay cirit atardı akp ile mafya temizledi artık kimse sokakta mafya konuşmuyor üstüne çok işlendi bu konu ayrıca babalar evlatlardaki aşk hikayesi çok klişe iki düşman ailenin çocukları aşk yaşıyor peh peh peh... ayrıca mahsun oyunculukları abartmış inandırıcılıktan çok uzak

en cok fatma girike uzuldum.. cok degerli bir oyuncu bu sektor icin

en cok fatma girike uzuldum.. cok degerli bir oyuncu bu sektor icin

zaten ilk bölüme millet fatma girik hatrına baktı yoksa bakılacak gibi değildi. tabi bide nine olma zamanı geldi hala anne rolünde oynatılması milleti itmiş olabilir.

bugun muhteşem yüzyıl ilk ikiyi kapatsınjda siz reyting görün

İstavrit Diyenlere Özel

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: right"]2[/TD]
[TD]USTURA KEMAL[/TD]
[TD]SHOW TV[/TD]
[TD]25.09.2012[/TD]
[TD]20:44:01[/TD]
[TD]23:21:48[/TD]
[TD]4,84[/TD]
[TD]13,47[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

İşte Dizi Budur !

bırak sıdı kemal en iyisi tims iki diziside süper suskunlar tekrarlarini izliyorum netten gayet iyi muhtesem yüzyıl zaten özeti bile çok iyi

şu sbt ye bakarmısını yahu

ab

17 SON YAZ ATV 2,4 6,08
1 ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ KANAL D 12,33 30,7
tns

4 SON YAZ BALKANLAR 3,11 8,82

1 OYLE BIR GECER ZAMAN KI 8,38 22,93

- - - Ekleme - - -

Öyle Bir Geçer Zaman ki birinci sırada ama 8 ratingte kaldı.TRT TNS'de ölçülmüyor ama görünen o ki o saatte yayınlanan Seksenler gecenin 1.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin düşük ratingle birinci olmasının neden TNS'de ölçülmeyen TRT'nin Seksenler dizisinin yüksek izlenme oranı.
Hemen belirtelim TRT TNS ölçümlerinde sıralamada gözükmüyor. Ama Other'slar bölümü Seksenler dizisiyle çok yukarılarda
http://twitter.com/RatingKurdu

Son düzenleme:
ta
rdunun yerinde ben atlasaydım trenden hazala koşsaydım reytingi 20 ye çıkardı
)) ordaki hata tardunun olması ..

twittırda birol güvenle kapışıyoruz
))) dün sbt verilene göre öbz ile seksenler kapışıyor demişlerde (retewet etmişti) bende komedi ne zaman 12 reytin almış yahuu dedim. şimdi bana geçmişten örnek veriyor ç.d 30 reyting almış diye
))))

tns ile sbt oranları arasında çok açık fark var.. tns aynı oranın daha küçültülmüş hali gibi mini sbt gibi duruyor sıralama aynı gibi ..

yalnız tns nin ab grubunda hata var.. istavritin totasliyle ab si nasıl aynı oluyor ??

öbgz hem tns de heb sbt de rakipsiz yeni diziler çok düşük ornlar almış

vadicilerden biri olabilir mi birol güven şikeli reytingi örnek veriyor

son yaz ab si totalden düşmüş sbt de büyük saçmalık
öbgz her iki şirkette de kötü geçen seneye göre
seksenler tns de kaç aldı acaba merak ediyorum
ustura birkaç bölüme düşmöeye başlar özellikle ab de

TRT'nin şirketi SBT'de birinci olamayan dizinin TNS'de birinci olduğunu iddia etmek bana komik geliyor. Ama düşüşün nedenlerinden birinin Seksenler'in yükselmesi olabileceği açık. İkincisi ise erken saat diye düşünmekteyim...

Son Yaz gelecek haftalarda yükselir, hikayeye benim açımdan doğru ama reyting açısından yanlış bir yerden başladılar, birkaç bölüm bu şekilde zorlanırlar ama önleri açık.

Seksenler yanlış görmediysem 130 dakika olmuş, diyecek söz bulamıyorum, TRT'ye bravo...

- - - Ekleme - - -

Bu arada SBT'yi yayınlamayı bırakın artık, sıralama bile örtüşmüyor bazı günler, bazı diziler artıp, bazıları düşüyor, artık hiç bir geçerliliği kalmadı bana göre SBT'nin...

murat unalmis yer gok asktan ayrildigi icin pisman olmali

Seksenler 138 dakika olmuş bunun suçlusu TRT'den ziyade Birol Güven'dir. Dizi yüksek reyting alsın diye uzatabildiği kadar uzatıyor. Birol Güven gibi yapımcılar olduğu sürece Türkiye'de dizi süreleri kısalmaz. Zaten kısalma seslerinin iyice yükseldiği dönemde de buna karşı çıkmıştı. Zamanında Çocuklar Duymasın'ı haftada 3-4 saate kadar çıkardığını da biliyoruz...

babalar evlat 3 share.. saka gibi