25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .

insanları kışkırtmasan daha iyi olur

kışkırtılmaya müsait insanlar kendilerine çekidüzen versin bence.. ben niye kışırmıyorum aslı astarı dizi izliyoruz tartıştığımız dizi.. kimse kimsenin kişiliğine bişey söylemiyor.. sanal kahramanlardan bahsediyoruz kışkıracak bir durum yok yani bugün dizi için kışkırtılan yarın ciddi bir konuda cinnet geçirir herkes akıl sağlığına mukayet olsun üç kuruşluk diziler için kışkırmayalım ..

takas kardeş sallama bunları osmanlı ile alay ederler o kaliteli kvp kalitesiz boşver gitsin kardeş

Aynen salla babaları dayılaqı vadi izler bunlar laf yapar

Aynen takas kardeş Ayrıca İyi Geceler Sana

noluyor ya millet salıncak kurmuş sallanıyor
)

bu değerlendirme hangi dizi için ????? isim yok..

Belirtmiş yaa

"son yazın" diyorum yahuu görmüyormusun. sen en iyisi uyu kafan bulanık sanırım
)))

- - - Ekleme - - -

forumdaş arkadş desterenn kusuruna bak bu aralar kafası bulanık yazılanları pek okuyamıyor bu ara
)))

tamam (son yazında ) yani karşıdakine hitaben son yazdığın yazında şeklinde anlaşılmıştır hata bende
) kafam bulanık değilde senin soruya verdiğin cevaplar 20 saat sonra olunca konuyu bile hatırlamıyorum konu neydi
)

kimbilir buna kaç gün sonra cevap verecek beyazsoy
))

- - - Ekleme - - -

ordaki kırmızıyla işaretlenmiş yer son yazında böyle böyle demişsin şeklinde alğılanmıştır
))

Bu konuda hassasım mobilden yazmak kolay değil...Hele hatayı düzeltim derken kimseye bakmay çatacak yer ararsin öyle sinir bişey.Dikkat edersen birde baya uzun yazıyor... Mazur görmek gerek

anladım nerde hataya düştüğünü
) sen öbzg den başka bişey izlemediğinden dizinin ismi aklına gelmemiştir ondan yanlış anlaman normal.. sadece takıldım
))))

- - - Ekleme - - -

beyler gülün diye yazıyorum sbt seksenler ab de anlıklarda 12 reytinge ulaşmış
)))))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

Rating Kurdu @RatingKurdu 4 saat
Rating kurdu gözlerine inanamıyor. Blumberg TV AB'de Star'ı geçti, 6. sıraya çıktı, ATV'yle de kafa kafaya

AB'deki sıralama da ilk iki aynı Seksenler ve Öyle Geçer Zaman ki at başı. Fox'la Show 3. lük için Star'la ATV'de beşincilik için kapışıyor
Detayları görüntüle ·

Seksenler ab grubunda 12 ratinglere çıktı...Bu rakam Trt için mucize...Şu an muhteşem yüzyılla beraber yılın en yüksek izlenme oranını

HAZAL KAYA ADINI FERİHA KOYDUM DAN AYRILALAK HAYATININ EN BÜYÜK HATASINI YAPTI.SON YAZ BU GECE Kİ SONUÇLA KESİN YAYINDAN KALKACAK .

twitter/RatingKurdu

Son Yaz umarim iyi sonuçlar alir, kötü sonuçlar almayi haketmiyor..

Son Yaz bu reytingleri aldıysa Merhaba Hayat'ı düşünemiyorum, ilk 100e giremez heralde.

Onun sayfasını gittim okudum abyi nasıl. Nerden görmüş. Atmış gibi geldi bana.

atmış tabi paso sallıyor seksenler muhtesemin altında ezilir hürrem tokatlar pargalı keser
kanuni paspas yapar

vallahi ben bu çocuğun sayfasını birol güven retewet edince öğrendim . kendi dizisini övdüğü için retewet etmişte olabilir. doğruyu söylediği içinde olabilir.