23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
4.66 , 2) KANALD: 3.67 , 3)
SHOW: 2.1
fox da ne var bu saatte birinciliğe çıkmış..
23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
4.66 , 2) KANALD: 3.67 , 3)
SHOW: 2.1
dedemin dolabınıda izleyebilirsin pepeyide kime ne ben vadi yerine pepeeyi izliyorum daha akıcı ))
fox da ne var bu saatte birinciliğe çıkmış..
avatar vardı bittifox da ne var bu saatte birinciliğe çıkmış..
destere sen her şeye atlamasan olmuyo mu
çoluk çocukla ugrasıyoz istebak sen atladın bende atlayayım dedim ) ama pek bişey yokmuş konuda)
ya sen nediyosun kiim kime laf atmıs bn lvp ye laf falan atmaadımŞimdi kvp laf attın noldu bide kvpnin en saçma hali bile izlediğin dizilere bin basar
Şimdi kvp laf attın noldu bide kvpnin en saçma hali bile izlediğin dizilere bin basar
Şimdi kvp laf attın noldu bide kvpnin en saçma hali bile izlediğin dizilere bin basar
çoluk çocukla ugrasıyoz iste
😀d güldürdü kvp selenanın kalitesini geçemez daha
yaşım 16 ne var fotolarda karizma diyen sendin )))çoluk çocuk?yolda görsen abi çekecen güldürme fotolarını gördüm ben çoluk çocuksam sen nesin
bu senin yorumun saygı duyuyorum diğeride benim yorumum saygı duymanı beklerim ben diyormuyum sana atlıyorsun her konuya diye ) herkes özgürdür fikir hürriyeti var..
kesilseler ne olacak gene şikeli çıkmış reyting şirketinin sonuçlarını kanıt diye sunarlar en fazla takmamak lazım geliyor se-le-naaaaaaaaaaa))))) lafı bana demiş sende hemen vadiyi selenalaştırdın şimdi sanada düşman kesilirler)))
Xemre emin ol mıhteşem pepeden daha kalitesiz ve saçma sallama