nolur arkadas olalım lütfen çok istiyorum bak bundan sonra vadi de izlerimsenin kadar olamam
son yazın ilk bölümün bir kısımını izlemdim dizi nedense tamamını izlenmesi için beni çekmedi çünkü dizi bogulmuş .dizinin ana konusu anlatılmadan ,ana karakterler tanıtılmadan dizideki ayrıntılar yan karakterlerin hikayleri anlatılmış ve dizi bogulmuş üstüne dizinin yavaş akışı aksiyonun fazla olmamsı diziyi izlerken milletin sıkılmasına neden olmuş. yanlış başlangıç olmuş
hayırdır polatamı özeniyonOlm bana gece gece ceza yedirtme işine bak
ayarı yedin hemen emire laf at ama emir bin kat iyi vadidenOlm bana gece gece ceza yedirtme işine bak sen vadiyi boşver emirin yoluna devam dedemin dolabı var bi de
hayırdır polatamı özeniyon
hyr izlemiyorum ama işte anlamıyor ki ne yaparsın ..Gece gece güldürdün beni takas emre dedemin dolabını mı izliyokı
devam et yoldan güzl seyler bkliyo seniyok emirin yolundan gidiyom
Gece gece güldürdün beni takas emre dedemin dolabını mı izliyokı
yazın persembeleri bosluktan askın hallerini izledim evet her dizininde ilk bölümüne sans veririm dedemin dolabının ilk bölümüne baktım okadarevet aga dinle sevgili unutma beni aşkın halleri dedemin dolabı emirin yolu
ayarı yedin hemen emire laf at ama emir bin kat iyi vadiden
yazın persembeleri bosluktan askın hallerini izledim evet her dizininde ilk bölümüne sans veririm dedemin dolabının ilk bölümüne baktım okadar
deniz yıldızı, karadayı, merhaba hayat, veda, emirin yolu, uçurum bunları izliyorum onları boşluktan izledim hem sen ne izlediğime nie karışıyosun ?evet aga dinle sevgili unutma beni aşkın halleri dedemin dolabı emirin yolu