25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Reyting niye dağılsın Reyting ölçülen 100 evde kaç kişi izliyorsa o reytingtir sharelarıda etkilemez çünkü kaç kişi tv izliyosa o tns sadece kendi ölçügü kanalları değil tüm kanalları saydığı için bi değişiklik olmaz

Direk Trt'nin 4 reytingi nasıl dağılacak dedin mi yanlış anlaşılır...

Dediğin gibi 27'ye 23 ise elbette biraz dağılma olur oranlarda. :) Ama bu dağılım yarım reyting bile fark ettirmez. :)

İlk sorumda ölçüm şirketlerinin kanal sayıları aklımda yoktu yanliş yazmamayım diye söylememiştim.Sorumda bu reytingin diğer kanallar adı altında mı gösterilcek yoksa ölçüm listesinde olan kanallarama dağilticaği hakkında söylemiştim.Çünkü 5-6 reytingi share'e vurdugunda ciddi izleyici söz konusu oluyor.-Ki bunu zaten yarin görcez.Sen benim ne demek istediğimi anlamişsin zaten :)

Ustura ve seksenler süper gitmiş son yaz fiyasko çıktı fragmanlardan anlamıştım tabi tnsde ne olur bilemem Birde adam4 yine sallamış :d

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi izledim çok güzel bir bölümdü.Son Yaz'a reklam aralarında baktım çakma Elveda Rumeli gibi Öyle Bir Geçer Zaman Ki'yi tahtından edemez :)