25 Eylül 2012 Salı Reyting Sonuçları

25 Eylül Salı Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Ne güzel sözler bunlar Lordly, hergün beni sasirtmaya devam ediyorsun.. Kendimi dünyanin en mutlu insani hissediyorum su an :)

Bilseydim daha önce söylerdim yahu mutluluğun benin elimdeymiş meğer. :D Sık sık yaparım merak etme. :D

Son düzenleme:
Obgzk suanda eski evdeler!! Ve o evde eskileri hayırlıyı Cemile ilk sezonu... Cidden ilk sezon öyle böyle değil di ki mukkemmeldi!!!

Şahin biraz diziden uzak kalacak.Çocuklar Duymasın Çalışması başlayabilir 1.5 Ay sonra:D

Ahada ranza ergun oynuyo la:d nazlı gördü ahaha çok güzel

- - - Ekleme - - -

Şahin biraz diziden uzak kalacak.Çocuklar Duymasın Çalışması başlayabilir 1.5 Ay sonra:D

SBT 27 kanal ölçüyormuş.ve listede olmayan kanallarida diğerleri olarak gösteriyormuş. TNS 23 kanal ölçüyormuş.geri kalan kanllarida diğerleri olarak ölçüyorsa;
SBT'de TRT 5 reyting alıyorsa.TNS'de TRT yok bu 5 reytingin hepsi diğer kanallar adi altinda dağitilmayacak ya. İllaki buyuk kanallardan birilerinede gidecektir.
Direk Trt'nin 4 reytingi nasıl dağılacak dedin mi yanlış anlaşılır...

Dediğin gibi 27'ye 23 ise elbette biraz dağılma olur oranlarda. :) Ama bu dağılım yarım reyting bile fark ettirmez. :)

- - - Ekleme - - -

Çd ne zaman başlıyo ?