Başlasın bakalım, çetin tekindoru bile zorla kaldırıp getirdiler yine değişen bir şey olmadıBaşlayacak bakalım en büyük çürük elmadan.
Başlasın bakalım, çetin tekindoru bile zorla kaldırıp getirdiler yine değişen bir şey olmadıBaşlayacak bakalım en büyük çürük elmadan.
Sezona başladığı oralardan iyidir ama aldığı bu reyting.Başlasın bakalım, çetin tekindoru bile zorla kaldırıp getirdiler yine değişen bir şey olmadı
Eh bunlarla yetinecekler artık mecburen, eldeki malzeme buSezona başladığı oralardan iyidir ama aldığı bu reyting.
Demekki doğru hikayelere basıyolar devlet istemiyor yayinini amma Gold Film dedi amma kimse dizimi bitiremez laflarini soka sokada dizi devam ediyor 4 sezon gelirse sasirmayizAklıma RTÜK başkanının sözü geldi, 'Ceza verdiğimiz dizi, daha çok izlenmeye başladı'
Aynen, Gold Film dedi "dizimi kimse bitiremez". Şikayet gelince Heves&Giray senaryosunu değiştiren de başkaları zaten.Demekki doğru hikayelere basıyolar devlet istemiyor yayinini amma Gold Film dedi amma kimse dizimi bitiremez laflarini soka sokada dizi devam ediyor 4 sezon gelirse sasirmayiz
Ha Gülistan ha Fatik fatih@serhatt profil resmini yeni fark ettim çayı püskürttüm sen çok fenasın çok djjdkfjfkfdkjsj
@serhatt duymasın parçalar seniHa Gülistan ha Fatik fatih
göz var nizam var ayol bu heriften 20 küsür yaş büyük kenanın bile daha iyi vücudu@serhatt duymasın parçalar seni
Bir şey diyemem @serhatt geldiği zaman konuşurgöz var nizam var ayol bu heriften 20 küsür yaş büyük kenanın bile daha iyi vücudu
Aklıma RTÜK başkanının sözü geldi, 'Ceza verdiğimiz dizi, daha çok izlenmeye başladı'
Süpersin cnm ama senden daha coşkulu bir giriş beklerdim ne yalan söyleyeyimTenezzül bile etmem o faydasızı parçalamaya.
Adamına göre bu saatten sonra şekerim.Süpersin cnm ama senden daha coşkulu bir giriş beklerdim ne yalan söyleyeyim
Çok teşekkürler düşünüp paylaştığın için Now cuma günü başarısız. Maalesef program da bunun azizliğine uğruyor. Yoksa bu günlemle 2 reytinglerde dolaşmalıydı. Aralık içinde 2 leri görürüz gibi4. Sezon 4. Bölüm
ABC: 31. ORTA SAYFA 1,03 4,47
AB: 25. ORTA SAYFA 1,14 5,51
TOTAL: 45. ORTA SAYFA 0,81 3,81
@Gizmen için 🙏
ve tabii ilgilenen herkese 🙏
Ben televizyon dizisi yazıyorum polisiyeGizli Bahçe'min tekrarı yine iyi gitmiş.
Kara Ağaç Destanı yeni dizi gelene kadar durur. Kanalı iyi idare ediyor böyle bir günde.
Arka Sokaklar düşmüş ama yine de çok iyi oranları. Hele Total'i. İyi toparladı Total'i.
Yalı Çapkını çok iyi yükselmiş. Millet Seyran-Ferit'i istiyor sadece ama yapımcı halen anlamıyor. Umarım şu anki güzel senaryo yeniden bozmaz. Ama bence bozacaktır.
Kızılcık Şerbeti'ne helal olsun 10.08'e yükselmiş.
Şakir Paşa'm bu güne gelip 6-8 arası reyting alacak inşallah en az.
Rica ederim, evet haklısın önde iyi bir dizi olsa bu program 3 reyting bile alır 👌Çok teşekkürler düşünüp paylaştığın için Now cuma günü başarısız. Maalesef program da bunun azizliğine uğruyor. Yoksa bu günlemle 2 reytinglerde dolaşmalıydı. Aralık içinde 2 leri görürüz gibi