25 Ekim 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları

Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Çok Güzel Hareketler 2 | Kanal D

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Sjsjjsjsjjs ilk cümlen aşırı komik. Herkes tahmin etmişmiş sjsjjsjsj
Hayrola ne bu Yasak Elma antiliği. Dizinin fanı değilim hatta bu sezonada daha 2 bölüm önce başladım. Aşırı iyi bir dizi. Senelerdir ne diziler geldi geçti, hâlâ hep iyi reyting alması bir başarı. Bunu kabullenin artık

Yasak Elma muhteşem bir bölümdü. Bu sezon çok çok iyi sonuçlar alıyor. Düşman çatlatıyor yine.

Kalp Yarası da güzel yükselmiş iyi sonuçlar. Kitlesi oluştu. Diğer diziler gelse de düşsün düşsün yine en az 4,50 - 5,00 arası alır. Ama ben senaryo saçmalamazsa çok düşeceğini sanmıyorum yine de.

Anti değilim ya takılıyorum burada sırf bazı arkadaşları deli etmek için, demek ki sen de deli olanlardansın. ATV dizisi değil sonuçta, sakin lütfen.

Reactions: cookies and Dosi
Gündüz kuşağı artık oturdu diyebiliriz, ece üner ve seda sayan patladı, zahide kıyıdan tutunuyor, serap-didem-fulya-kadir iyiler...

Masterchefte dün akşam çok kavga vardı, herkes birbirine dolmuş, hep tartıştılar, reytinge de yansımış...

Anti değilim ya takılıyorum burada sırf bazı arkadaşları deli etmek için, demek ki sen de deli olanlardansın. ATV dizisi değil sonuçta, sakin lütfen.
Biraz ölçülü takıl

ATV deyip duruyorsunda bu sezon Pazartesi ve Salı günleri sadece FOX TV izliyorum. Hem de gününde canlı. Haftaya buna Perşembe'de katılacak ve yine FOX
başka dizim yok şimdilik

Bazı arkadaşları deli etmeye çalışırken kendinin deli olduğunu anlamamana kaç puan.
Her mesajıma atlaman ve laf çarpıtılması bile her şeyi belli ediyor, öpüyorum canım.

Biraz ölçülü takıl

ATV deyip duruyorsunda bu sezon Pazartesi ve Salı günleri sadece FOX TV izliyorum. Hem de gününde canlı. Haftaya buna Perşembe'de katılacak ve yine FOX
başka dizim yok şimdilik
Ben demiyorum sen fanıyım demiştin geçenlerde, ona atıf yaptım.

Her mesajıma atlaman ve laf çarpıtılması bile her şeyi belli ediyor, öpüyorum canım.

Hiç bir zaman fanıyım demedim. Asla fanlık yaptığım kanallar yok. Bunu sen ima ettin ozamanda
sen bugün iyi değilsin anladım
@serhatt
Zamanında en çok atv dizileri izledim dedim. Bu sezonda FOX

Laf çarpıtan da laf isteyen de sensin. Saçmaladığın için, ağzının payını alabilmen ve ortalarda at koşturmaman için mecburen atlıyorum sana bayıldığımdan değil.

------

Hiç bir zaman fanıyım demedim. Asla fanlık yaptığım kanallar yok. Bunu sen ima ettin ozamanda
@serhatt
O bayağıdır iyi değil, yıllarca Yasak Elma'ya laf atmayıp son günlerde çamurlaşmasından belli oluyor.

@serhatt
Ben deyince sen de evet savunuyorum, fanıyım, 7/24 orası açık, aşığıyım demedin mi? DİDİN! Fanlık yapabilirsin, desteklerim yani severim öyle fanları.

Reactions: cookies and Dosi
100 küsür bölüm ile daha zirve tadan dizileri olmamış demek ki

@serhatt
Biri fan mı dedi. Benim hangi kanalın fanı olduğumu bilmeyen yoktur bence.😁

Reactions: Dosi
Ben deyince sen de evet savunuyorum, fanıyım, 7/24 orası açık, aşığıyım demedin mi? DİDİN! Fanlık yapabilirsin, desteklerim yani severim öyle fanları.
Sjsjjsjjsj şurada yalanın belli
tartışmaya gerek görmüyorum. Hiç benlik kelimeler değil

Reactions: Yiğitt and STAR
Sjsjjsjjsj şurada yalanın belli
tartışmaya gerek görmüyorum. Hiç benlik kelimeler değil
Kabul etmeni beklemiyordum zaten ama destekleriz bebiş yani, ayıp bir şey değil. Eski yöneticilerimiz komple kanal fanıydı, bir zararı yok yani.

Reactions: Dosi