25 Ekim 2016 Salı Reyting Sonuçları

Biz İçerde'yi eleştiren @denizz19 marulunu oklava ile döven izleyicileriz Anne fandomlarının bizden çekecekleri var
hiç şansları yok ama sene boyunca bu atışmalar olucak gibi yarında ertuğrulum konusunda olucak o 3 no bilmem kaç aynı şekidle geçecez diye konusucaklar ama rekabette iyidir

Ben iyi başlar diyordum ama bu kadar iyi başlayacağını düşünmüyordum tebrikler Anne'ye. Haftaya 10'lu reytinglere çıkarsa şaşırmayın ki bence yeni sezon Paramparça olacak bu dizi ve iddialı çıkışını sürdürecek.

EDHO iyi gidiyor ama zirveyi bırakma zamanı geldi artık

Gülümse Yeter ve Hayat Şarkısı da ortalama sonuçlarını almışlar zaten.

Sus kiz kiskabç tebrik et cansuyu haset şey yilarim seni vallahi.ss

izlemedim ama fragmandan belli baya iç karartıcı türkiyeye ağır bir dizi havası var

Eşkiya dışında reyting alan dizi yoktu hayat şarkısı 5 alıyorsa anne 6 ile başlar tabikide hayat şarkısı 7 alan dizi olsa anne 5 alıcaktı onu anlatmaya çalısıyorum haftaya belli olur bence anne bakalım totelde 6 ab gurubunda 7 oranları geçebilicekmi geçemezse bu diziden birşey olmaz zamanla 5 ede düşer

Hiç tartışmaya gerek yok forumcular Anne belli süreden sonra tıkanmaya başlar , daha önce söylediğim gibi salı günü iki dizi büyük dilim pasta yer birisi edho , diğeri Anne dizisi , Edho da darbe ve perde arkasını senaristler yazsın o zaman fark çok açılır gibi duruyor , Reytinglerde boşta olan seyirci Anne izlemiş bunu tartışmaya gerek yok , Edho seyircisinin izleyeceği tarzda dizi değil Anne , Uçurum şimdi olsa ne olurdu acaba çok merak ettim.

Anne iyi başlamış ama konusu ic karartici o ne öyle ya.
Zaten yolda da afislerini görüyordum ürkütücü suratlar filan.

Bence ilerde reytingleri düşebilir o konu ile gitmez o dizi.