survivor ölüsü bile totel 6-7 reyting alıyor anneyi geçmeye yeterKerimcan ablanız var ayol kafadan +5 reyting getirir![]()
survivor ölüsü bile totel 6-7 reyting alıyor anneyi geçmeye yeterKerimcan ablanız var ayol kafadan +5 reyting getirir![]()
Eşkiya 1 grupta bile geçilsin elimden çekicekleri var anne fanlarından daha çok eleştiri yapacam ona göre akıllı olsunlar raci beyler bence![]()
![]()
![]()
Eşkiya dizisine diyorum eleştiri yapacam diyeFanların suçu ne çiğdemde onlara yükleneceksin
hiçç savunmaya geçmem daha çok ben eleştiririm geçit vermeyeceklerhee tmm
Biz İçerde'yi eleştiren @denizz19 marulunu oklava ile döven izleyicileriz Anne fandomlarının bizden çekecekleri varhiçç savunmaya geçmem daha çok ben eleştiririm geçit vermeyecekler![]()
![]()
![]()
hiç şansları yok ama sene boyunca bu atışmalar olucak gibi yarında ertuğrulum konusunda olucak o 3 no bilmem kaç aynı şekidle geçecez diye konusucaklar ama rekabette iyidirBiz İçerde'yi eleştiren @denizz19 marulunu oklava ile döven izleyicileriz Anne fandomlarının bizden çekecekleri var![]()
![]()
![]()
Sus kiz kiskabç tebrik et cansuyu haset şey yilarim seni vallahi.ss2.cilikte oynayacaklar diyorduk zaten salı çarşamba 3 grupta sağlamdadır iddialı diziler bu günlerde ancak yazık olur bu annemidir ninemidir başka gün zirve alabilirdi ama burda 3 gruptada sansları yok buda emeğe yazıktır![]()
ayy sen sus bee piss hain eşkiyayı izliyordu hemen anneye geçmiş @batuhankaralarSus kiz kiskabç tebrik et cansuyu haset şey yilarim seni vallahi.ss
Anne de menapozlu hürrem vahide teyze var esas hürrem edho ya gelirse onu da izlerimayy sen sus bee piss hain eşkiyayı izliyordu hemen anneye geçmiş @batuhankaralar![]()
Sen buna inanma Meryem EDHO'ya geldiğinde forum EDHO konularıyla dolup taşacakayy sen sus bee piss hain eşkiyayı izliyordu hemen anneye geçmiş @batuhankaralar![]()
MERYEM BİZE GELECEK REYTİNG SONUCLARINDA BİZİ SAVUNMALISINAnne de menapozlu hürrem vahide teyze var esas hürrem edho ya gelirse onu da izlerim![]()
Ortalik taklit doldu önce @mrt-06 şimdi çikinella.sd biz safiye sultaniz başkasi biz olamwz taklitlerimizden sakinin.ssMERYEM BİZE GELECEK REYTİNG SONUCLARINDA BİZİ SAVUNMALISIN![]()
izlemedim ama fragmandan belli baya iç karartıcı türkiyeye ağır bir dizi havası var
Menzpozlu ve menapozsuz aynı günde olacak değil mi? 😱Anne de menapozlu hürrem vahide teyze var esas hürrem edho ya gelirse onu da izlerim![]()