vadiden kazanamiyi zaten kanald baksana eski fox gibi 5 reklam kuşağı yapmışPerşembe Vadi var geçemez.
vadiden kazanamiyi zaten kanald baksana eski fox gibi 5 reklam kuşağı yapmışPerşembe Vadi var geçemez.
Yav he heirem dericinin de reytingi yokmuşş demek ki
Belkide daha fazla kazanmak için 5 kuşak veriyor, tersden düşün?vadiden kazanamiyi zaten kanald baksana eski fox gibi 5 reklam kuşağı yapmış
pazartesiler [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] e emanetBelkide daha fazla kazanmak için 5 kuşak veriyor, tersden düşün?
Hem Perşembe Güldür Güldür Show var en iyi gün Arkadaşım Hoşgeldin için Pazartesi o da program Ocak'ta Show'a geçince değişir.
Olsun Pazartesi'leri komedi boşluğu var bence.pazartesiler [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] e emanet
fazla kazanmak isteese her dizide yapar kanal d
ama reklam vermiyidi fazladan myOlsun Pazartesi'leri komedi boşluğu var bence.
Vadi'nin reklam alımı yükseltir daha fazla kar etmek için 5 kuşağa çıkarmışlardır MY'de arada 00.00'ı geçiyordu mesela.
Kanal D ile Star bir mi? Kanal D batmamak için neler yapıyor Star zengin zaten isterse hiç reklam vermez.ama reklam vermiyidi fazladan my
Kanal D ile Star bir mi? Kanal D batmamak için neler yapıyor Star zengin zaten isterse hiç reklam vermez.
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] i harcayanı biz yok ederizKanald batmamak icin 4 reytinglik dizilerini mi harcıyor
bu nasil batmamak icin cabalamak ben gultepenin doğru düzgün tekrarlarini bilem gormedim
@xemrexxx yat kalk ulan istanbul yazın baslamis yoksa kanal d onuda harcardiBugün tekrarini izledim maşuka super
Degil ama bu kanala güven olmaz o yuzden kanald ve show izlemiyorum[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] i harcayanı biz yok ederizkanal d nin haddine mi melun
harcanıcak rüyamda gördüm[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] i harcayanı biz yok ederizkanal d nin haddine mi melun
daha o aşamaya varDegil ama bu kanala güven olmaz o yuzden kanald ve show izlemiyorum
Dedigim gibi dizi guzel maşukanin sesi çok hosuma gitti meryem 2
başka ne gördün reyiz 😱harcanıcak rüyamda gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?