vadiden kazanamiyi zaten kanald baksana eski fox gibi 5 reklam kuşağı yapmışPerşembe Vadi var geçemez.
vadiden kazanamiyi zaten kanald baksana eski fox gibi 5 reklam kuşağı yapmışPerşembe Vadi var geçemez.
Yav he he irem'inr eytingi varda Fatih ahrbiye çöken bir dizi olduğu için kimse anlamamış katıldığını ayrıca fragmanlarda iremi göstereydiler iyi bir izlenme oranına ulaşırdıirem dericinin de reytingi yokmuşş demek ki
Belkide daha fazla kazanmak için 5 kuşak veriyor, tersden düşün?vadiden kazanamiyi zaten kanald baksana eski fox gibi 5 reklam kuşağı yapmış
pazartesiler [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] e emanetBelkide daha fazla kazanmak için 5 kuşak veriyor, tersden düşün?
Hem Perşembe Güldür Güldür Show var en iyi gün Arkadaşım Hoşgeldin için Pazartesi o da program Ocak'ta Show'a geçince değişir.
Olsun Pazartesi'leri komedi boşluğu var bence.pazartesiler [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] e emanet
fazla kazanmak isteese her dizide yapar kanal d
ama reklam vermiyidi fazladan myOlsun Pazartesi'leri komedi boşluğu var bence.
Vadi'nin reklam alımı yükseltir daha fazla kar etmek için 5 kuşağa çıkarmışlardır MY'de arada 00.00'ı geçiyordu mesela.
Kanal D ile Star bir mi? Kanal D batmamak için neler yapıyor Star zengin zaten isterse hiç reklam vermez.ama reklam vermiyidi fazladan my
Kanal D ile Star bir mi? Kanal D batmamak için neler yapıyor Star zengin zaten isterse hiç reklam vermez.
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] i harcayanı biz yok ederiz kanal d nin haddine mi melunKanald batmamak icin 4 reytinglik dizilerini mi harcıyor
bu nasil batmamak icin cabalamak ben gultepenin doğru düzgün tekrarlarini bilem gormedim
@xemrexxx yat kalk ulan istanbul yazın baslamis yoksa kanal d onuda harcardi Bugün tekrarini izledim maşuka super
Degil ama bu kanala güven olmaz o yuzden kanald ve show izlemiyorum[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] i harcayanı biz yok ederiz kanal d nin haddine mi melun
harcanıcak rüyamda gördüm[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] i harcayanı biz yok ederiz kanal d nin haddine mi melun
daha o aşamaya varDegil ama bu kanala güven olmaz o yuzden kanald ve show izlemiyorum
Dedigim gibi dizi guzel maşukanin sesi çok hosuma gitti meryem 2
başka ne gördün reyiz 😱harcanıcak rüyamda gördüm