25 Ekim 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

vadiden kazanamiyi zaten kanald baksana eski fox gibi 5 reklam kuşağı yapmış :F
Belkide daha fazla kazanmak için 5 kuşak veriyor, tersden düşün?

Hem Perşembe Güldür Güldür Show var en iyi gün Arkadaşım Hoşgeldin için Pazartesi o da program Ocak'ta Show'a geçince değişir. :Z:Z

Belkide daha fazla kazanmak için 5 kuşak veriyor, tersden düşün?

Hem Perşembe Güldür Güldür Show var en iyi gün Arkadaşım Hoşgeldin için Pazartesi o da program Ocak'ta Show'a geçince değişir. :Z:Z
pazartesiler [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] e emanet:X

fazla kazanmak isteese her dizide yapar kanal d:F

pazartesiler [HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] e emanet:X

fazla kazanmak isteese her dizide yapar kanal d:F
Olsun Pazartesi'leri komedi boşluğu var bence. :X

Vadi'nin reklam alımı yükseltir daha fazla kar etmek için 5 kuşağa çıkarmışlardır MY'de arada 00.00'ı geçiyordu mesela. :A

Kanal D ile Star bir mi? Kanal D batmamak için neler yapıyor Star zengin zaten isterse hiç reklam vermez. :D

Kanald batmamak icin 4 reytinglik dizilerini mi harcıyor :kiki:
bu nasil batmamak icin cabalamak ben gultepenin doğru düzgün tekrarlarini bilem gormedim :X
@xemrexxx yat kalk ulan istanbul yazın baslamis yoksa kanal d onuda harcardi :( Bugün tekrarini izledim maşuka super :bhr:

Kanald batmamak icin 4 reytinglik dizilerini mi harcıyor :kiki:
bu nasil batmamak icin cabalamak ben gultepenin doğru düzgün tekrarlarini bilem gormedim :X
@xemrexxx yat kalk ulan istanbul yazın baslamis yoksa kanal d onuda harcardi :( Bugün tekrarini izledim maşuka super :bhr:
[HASHTAG]#yarimyaren[/HASHTAG] i harcayanı biz yok ederiz:bağır: kanal d nin haddine mi melun:bağır: