25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sadece bunu gösteriyorum sizlere demekki yalan dünyanın süresi uzayınca birşey değişmiyormuş aa aslında ab de düşüyormuş
medceire sıkıcı diyenlerede sadece tabloya bakmalarını söylüyorum kanal d nin hiç bir dizisi bu oranı alamıyor(çalıkuşu bile
)
1MED CEZIRSTAR TV25.10.201321:01:3623:25:078,9723,8137,68
2MED CEZIR (OZET)STAR TV25.10.201319:53:2920:58:155,9318,2532,49
3KARAGULFOX TV25.10.201321:15:0123:44:595,6715,0337,71
4YALAN DUNYAKANAL D25.10.201320:57:4323:17:425,5814,73

arkadaşım ben YD izlemiyorum bende senin gibi düşümüyorum o mesajımdada sen yazdıklarını daha kısa yazmışım iyi okursan

ya lütfen ama yalan dünya süresi uzasa ab de 1 olur dedin tamam uzadı süresi düştü şimdide tanıtımını az olmasını söylüyorsun kurtlar vadisi de 1 tane veriyor ama aldığı reyting ortada
Öncedende dediğim gibi 2 karakter geldi diziye onun için başta biraz fazla izlendi şimdide düşüş yaşadı.ama tabi Engin Günaydın yada Binnur Kaya gelse yükselir baya reytingleri ama şimdi zor ama kanalını memnun eder bu oranlar çünkü ab de kanalın en çok izlenen 2 dizisi çalıkuşu ile birlikte
Medcezire gelecek olursak ab de çok az yükselmiş dediğin geçen hafta 7.26 almış bu hafta 9 a dayanmış az farkla 9 alamamış arada 1.50 tan fazla reyting var ve sen az artmış diyorsun ya pes valla

beyaz show a güneşi beklerken bile katıldı 6 alamadı bundan sonra hiç alamaz hıı galatasaray takımını full beyaz show çıkarırsa tabi alır

karagül gerçekten büyük bir çıkış yakalayıp 1 olmuş totalde bence ilerki haftalarda medcezirden heyecanlı bir senaryo gelmesse ve karagüle özcan deniz gelirse rahat 10 u geçer hatta haftalıklarda 2 olur.
Medceziri gerçekten tebrik ederim çok heyecanlı bir bölüm değildi ama totalde 2 ab de ise 1 olmuş hemde 8.97 reytingle(9 demedim
)özeti ise 2 olmuş hemde büyük bir oranla.(medceir haftalıklarda my ı geçti.)
Yalan Dünya totalde kötü ab de ise fena gitmemiş.Gerçi ab de aldığı oranlar iyiye işaret.Ama gülsenin bazı değişiklikler yapması lazım dizide baya bi değişiklkik istiyor.Anlamıyorum ki diziyi orçun eskiden yavaş nurhayat ise çok hızlı konuşuyordu şimdi ise orçun hızlı nurhayat yavaş konuşmaya başladı.
Bende özledim ise totalde çok düşük oranlar almasına karşın ab de gayet iyi gitmiş(zaten ben demiştim hem ab hemde sosyal medya dizisi olacak diye)
Arkadaşlar farkındamısınız bilmiyorum ama star haber bu aylarda biraz hatta baya reytinglerini arttımış nedenini bilen varmı acaba?

Son düzenleme:
Güneşi Beklerken Beyaz'a katıldığında program gece 12'de başlamıştı. Ayrıca tüm Güneşi Beklerken izleyicisi Beyaz Show'u seyretmemiştir yani. Dünkü reytingleri de gayet iyi. Skeç falan olsa ab'de 5-6 görür rahat. İzleyici saatine yeni alıştı daha. Haftaya yükselecektir.

sanmıyorum ama böyle yüksek fanlı bir dizi oyuncuları gelse yükselebilir mesela medcezir çagatay ce serenay hayranları basar beyazı

Ben sadece dünü kastetmedim denekler kanal d ye mesefali geldi diye düşündüm bir an bilemiyorum

sanmıyorum ama böyle yüksek fanlı bir dizi oyuncuları gelse yükselebilir mesela medcezir çagatay ce serenay hayranları basar beyazı
Evet dünkü konukların pek iyi olduğu söylenemezdi. Beyaz götürdü programı. Çağatay gelmesin bence. Mazallah Medcezir'e bir şey olur falan.

Kırmızıyla işaretlediğim şeyleri ne zaman demişim gösterebilir misin?

ben de özledim ilk bölüm tanıtım havasında geçmesine rağmen iyi oranlar almış
kimse zaten dizinin yüksek reytingler almasını beklemiyor
ekranda kalacak kadar reyting alsın biz kendi yağımızda kavruluruz

karagül totalde medcezirde ab'de 1'inci olmuş ikisinede helal olsun bu reytingleri fazlasıyla hak ediyorlar

yalan Dünya'daki düşüşün sebebi irdelenmeli 21:30-21:45 arası medcezir ve karagül reklamdayken bile 5 reytingi geçemediğini yazmıştım dün gece,bugün aldığı sonuçlar şaşırtmadı beni ben yinede total 4 bekliyordum onu da alamamış

huzur sokağı ve tatar ramazanda atv ektiğini biçiyor bir diziyi tercih edip artık 23:00'e kadar yayınlamalı

Hahahahhahahaahah yeni farketytim la karagul abde yd yi gecmis zuhahahahahhaha bu ab halkida amma klise seviyomus be

İlk kere bugün sordum yahu abarttın duyanda herhafta aynı soruyu soruyorum sanır.
Cevabın için teşekkürler aga.

Diziyi izlemiyorum ( Dila Hanım. ) ama gelecek hafta Twitter'da çok heyecanlı bir bölüm olacağı söyleniyor.

yd kaldırılır diyen mi varmış diyen taş olur valla büyük günah
7 ölümcül günaha bile girebilir

Huzur Sokağı çok kötü gitmiş ya İnşallah Atv sezon sonuna kadar devam ettirir

Tatar Ramazan o muhteşem bölüme oranla kötü gitmişti ne bölümdü be İnşallah bitmez biterse üzülürüm Atv'nin bol bol reklamını yapması lazım çünkü bu dizi hiç bu oranları hak etmiyor 8-9 alması lazım enfes dizi gerçekten hele hele dışarıya çıktılar daha da mükemmel ötesi oldu

Karagül en çok izlenen dizi olmuş yine
Medcezir de Ab de zirvede yer almış ona da tebrikler