25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagul ve med cezir tebrik ederim

Karagül 9 reyting alarak aşmış!

Medcezir tüm bayıklığıyla 7,5 reyting alarak iyi gitmiş.

Yalan Dünya total'de zaten kötü yorumlamasak da olur.

Ben de özledim total'de beklendiği gibi pek iç açıcı değil.

Forumumuzun göz bebeği A/B Grubunda;

Medcezir 9 reytingle coşmuş! Özetiyle ilk 2'yi almış. A/b grubunun bu sıkıcı diziseverliğini anlamış değilim...

Karagül 5,6 ile yeterli reytingi almış.

Yalan Dünya 5,5 ile şok.

Ben de Özledim ve Beyaz Show a/b'de iyi gitmişler.

dila hanımda 6.olarak gayet iyi gitmiş dizinin belli bi izleyeni var bu çok açık

Aynen aga Diloş da iyi gidiyor.

Medcezir'in ne etkisi var anlamadım. Geçen hafta bayram dolayısıyla düşmüştü ama ondan önceki bölümünde yine 8 reytingi geçmişti. Yalan Dünya'da o hafta 6.5 reyting almış. Sorun Yalan Dünya'nın senaryosunda bence. İzlemiyorum ama tiplemeler izleyiciyi sıkmış olabilir.

karagül de bu hafta ne vardı totalde haftalık sıralamasında 3. şuan itibariyle

Bende çok şaşırdım ama gerçekten tns izleyicisi kanal d ye mesafeli bu kadar olması çok ilginç kanal d bişeyler yapmalı!

Mesafeli falan değil. Dün akşam Yalan Dünya'yı izledin mi? Yine olağanüstü bayık bi bölümdü. Artık gülmeyi geçtim eğlencesi falan kalmamış dizinin kupkuru bi şey olmuş.

Ayrıca yine Avrupa Yakasından yazmış gülse. Selahattin'in dün akşamki durumu Burhandan alınma...

ya şimdi bişeyler yazıcam ama tartışma çıksın istemiyorum yine söylim ufaktan revan
dizileri ağır total ağır ab yok şöyle yok böyle diye aşağıladın sonuçları görün demi sana dedim bırakın bu işleri böyle saçma kelimeleri ama dinletemedim.cuma cuma cuma dedin 2 seneden beri al sana cuma sonra özet özet özet dedin al sana özet ee noldu 9.oldun o çok sağlam olan ab grubu vardı senin dediğin orda medcezirin özeti bile geçmiş dalga geçmeye çalıştığın ama çok fazla izlenen ve emek verilen karagül dahi o grupta da geçmiş totali söylemiyorum bile 3 e katlamış.
inşallah bunlarda ders çıkarırsın yanlış anlama kötü bi niyetle yazmıyorum ama dizileri sınıflandırmanın sonu budur yazacak bişey bulamazsın şu tabloya
hep dedim bu kadar kopuk karakterlerle olmaz olmaz olmaz yav biride mi normal konuşmaz arkadaş biri yav

Yalan Dünya 😱 Karagül geçmiş 😱
Ne diyeceğimi bilemiyorum 😕

Evet sorun çoğunlukla Yalan Dünya'da. Gülse toparlanmalı. Tabi Cuma rakipler de güçlü.

Aynen aga Kayıp gitsin Yalan Dünya özetli olsun dediler gördük reyting daha da düştü Karagül bile geçmiş a/b'de.

bir dizinin diğer diziden etkilenmesi nedir ya ilk defa duyuyorum
3 senelik dizi kitlesini oturtamamış ve bir sahne için diğer diziyi izlemişse o dizi hemen final yapsın zaten öyle şey mi olur

Yalan dünya kötü gitmiş bu kadar düşük alcağını tahmin etmiyordum. Ab^de karagüle geçilmiş.

Bu hafta Kanal D dizileri düşüşe geçti. Umarım en sevdiğim dizim Güneşi Beklerken aksine yükseliş yakalar.

Çok büyük konuşmamak lazımmış.

karagüle akşam 23:00 ten sonra baktım zaten diyecek bişey yok dizi süper total 9.32 reyting alarak rahat zirvede tebrikler sevindim
ab 5.67 alarak 3.olmuş iyi
medcezir total 7.48 alarak çok iyi gidiyo yine 2.olmuş ab ise 8.97 almış özetide 5.93 ve ilk ikiyi kapatmış🙂
dila hanım show tvye göre iyi gidiyo total 3.93 almış sevindim
absi kötü ama olsun total iyi olsunda

yalan dünya total 3.84 ile 9.sırada ab 5.58 ile 4.sırada dizi artık zirvede olamaz abde bile
ben de özledim total 2.21 ab 4.29 almış bundan daha yüksek alamaz dizi zaten

Karagül'ün totalini kimse yıkamaz artık. Hatta haftaya heyecan dozu daha da artacak dizinin 10 reytinge dayanması bile muhtemel.

Karagül'ün totalini kimse yıkamaz artık. Hatta haftaya heyecan dozu daha da artacak dizinin 10 reytinge dayanması bile muhtemel.

Evet kesinlikle doğru. Haftaya çok heyecanlı olacak dizi.

Son düzenleme:
Yalan Dünya'nın reklamları çok iyidi, bölümü tek kelime ile ''Harikaydı.''
Bu şekilde düşmesinin sebebi;
1- Reklam stratejisi: ''4 kuşak reklam'' verdi hepside saçma sapan yerlerde!
2- Medcezir: kitleleri aynı.

İnadına Yaşamak ve Vicdan dizileri tutmazsa Kanal D iyice zor bir duruma girip radikal kararlar alabilir gibi..

İnadına Yaşamak ve Vicdan diziler tutmazsa Kanal D iyice zor bir duruma girip radikal kararlar alabilir gibi..

Kesinlikle katılıyorum sana. Eğer onlar da tutmazsa FOX, Kanal D'yi rahatça geçecektir aylık karne ortalamasında.