dila hanımda 6.olarak gayet iyi gitmiş dizinin belli bi izleyeni var bu çok açık
Bence yaymamak hata olurdu. Tamam bu hafta yaymasaydı eğer belki daha yüksek alacaktı ama bu her hafta için geçerli değil. Defalarca görmüştük erken bitince düşüş yaşıyordu. Bence bu haftalık Medcezirin büyük etkisi var.
Bende çok şaşırdım ama gerçekten tns izleyicisi kanal d ye mesafeli bu kadar olması çok ilginç kanal d bişeyler yapmalı!
ya şimdi bişeyler yazıcam ama tartışma çıksın istemiyorum yine söylim ufaktan revanBence yaymamak hata olurdu. Tamam bu hafta yaymasaydı eğer belki daha yüksek alacaktı ama bu her hafta için geçerli değil. Defalarca görmüştük erken bitince düşüş yaşıyordu. Bence bu haftalık Medcezirin büyük etkisi var.
Medcezir'in ne etkisi var anlamadım. Geçen hafta bayram dolayısıyla düşmüştü ama ondan önceki bölümünde yine 8 reytingi geçmişti. Yalan Dünya'da o hafta 6.5 reyting almış. Sorun Yalan Dünya'nın senaryosunda bence. İzlemiyorum ama tiplemeler izleyiciyi sıkmış olabilir.
ya şimdi bişeyler yazıcam ama tartışma çıksın istemiyorum yine söylim ufaktan revandizileri ağır total ağır ab yok şöyle yok böyle diye aşağıladın sonuçları görün demi sana dedim bırakın bu işleri böyle saçma kelimeleri ama dinletemedim.cuma cuma cuma dedin 2 seneden beri al sana cuma sonra özet özet özet dedin al sana özet ee noldu 9.oldun o çok sağlam olan ab grubu vardı senin dediğin orda medcezirin özeti bile geçmiş dalga geçmeye çalıştığın ama çok fazla izlenen ve emek verilen karagül dahi o grupta da geçmiş totali söylemiyorum bile 3 e katlamış.
inşallah bunlarda ders çıkarırsın yanlış anlama kötü bi niyetle yazmıyorum ama dizileri sınıflandırmanın sonu budur yazacak bişey bulamazsın şu tabloyahep dedim bu kadar kopuk karakterlerle olmaz olmaz olmaz yav biride mi normal konuşmaz arkadaş biri yav
Karagül'ün totalini kimse yıkamaz artık. Hatta haftaya heyecan dozu daha da artacak dizinin 10 reytinge dayanması bile muhtemel.
İnadına Yaşamak ve Vicdan diziler tutmazsa Kanal D iyice zor bir duruma girip radikal kararlar alabilir gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?