tabi çöker karşısında komedi ustası beyaz var bende özledim nedirBen de Özledim çöktü ilk bölümden.
tabi çöker karşısında komedi ustası beyaz var bende özledim nedirBen de Özledim çöktü ilk bölümden.
İlk hafta diye izlenmiştir. Haftaya anlıklara giremeyebilir.Ben de Özledim çöktü ilk bölümden.
ben inanmıyorum böyle bişey olamazBeyaz show'daki okuyan çocuk ne ya
Beyaz varken zaten şansı yok da Ab grubunda iş görebilir.tabi çöker karşısında komedi ustası beyaz var bende özledim nedir
o bi gelsin var ya bi gelsin başka bişey istemem ama gelmez kanal d vadiden neler çekiyo geitrip vadinin reklamını yaparlar mı hiç imkansız malesef
Ben inanirimben inanmıyorum böyle bişey olamaz
Doğru söze ne denir.beyaz tek başına yetiyo zaten harbi çok komik adam ya
o bi gelsin var ya bi gelsin başka bişey istemem ama gelmez kanal d vadiden neler çekiyo geitrip vadinin reklamını yaparlar mı hiç imkansız malesef
bu nasıl bişey ya çocuk sayfaya bakıyo sadece aklım almaz böyle bişeyiBen inanirimKendiside açıkladı zaten. Fotografik hafızası varmiş meğerse. Sadece kitaba resim bakar gibi bakıyor. Kelimeleride akılda tutuyor.
Haha.şunu izlesene süper ya
http://www.kanald.com.tr/beyazshow/Video/Beyaz-Showun-bitirdigi-diziler/15629
''ahaha beyaz show devam ediyor...''
Benimde aklımda öbür çocuga ermıyor. Birisi 11bin kelime diğeri 6 bin okuyormuşbu nasıl bişey ya çocuk sayfaya bakıyo sadece aklım almaz böyle bişeyi
beyaz show da tek sevmediğim şey şarkılar şimdi 3 kız çıkmış berbat bi şarkı söylüyolar
öbür çocuk hangisiBenimde aklımda öbür çocuga ermıyor. Birisi 11bin kelime diğeri 6 bin okuyormuş
aynenHaha.Uçurum'a iyi güldüm.
Onun da sonu yakın.aynengeçen hafta ''Benim Hala Umudum Var'' ekibi geldi, ben onları bekliyom bakalım ne olucak
Dedi ya Beyaz. Gunniess rekorlar kıtabina girmiş bi çocuk 6 bin okuyaraköbür çocuk hangisi
tmm da bu çocuk 11 bin okuyomuş iki katı nerdeyseDedi ya Beyaz. Gunniess rekorlar kıtabina girmiş bi çocuk 6 bin okuyarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?