25 Ekim 2013 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xBUGRAx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim sizin dizinize bir lafım yok,beni niye yanlış anlıyorsunuz
ben birşeyi anlamaya çalışıyorum ben bu dizinin ab'de 13 reyting aldığı zamanları biliyorum hemde karşısındaki güçlü rakiplere rağmen şimdi ne değişti?
yalnış anlama ben sana kötü birşey demedim 🙂 sadece bu sezon benim için daha komik :)
Ölçüm sistemi değişti. Agb sisteminde Yalan Dünya'nın eski bölüm tekrarının abde 1. olmuşluğu var, agb reyting açısından daha cömertti ama tns denekleri... :T:

yalnış anlama ben sana kötü birşey demedim 🙂 sadece bu sezon benim için daha komik :)
Ölçüm sistemi değişti. Agb sisteminde Yalan Dünya'nın eski bölüm tekrarının abde 1. olmuşluğu var, agb reyting açısından daha cömertti ama tns denekleri... :T:
haklısın evet tns ab deneklerinin sayısını düşürdü

Karagül efsanesi muhteşem gitmiş . Güzel bir bölümdü son sahne süperdi . Haftaya merakla bekliyoruz fragmanda çok güzel beğendim :)

Neslihan Atagül'ün uykusu geldi. Beyaz konuşturmuyor. Dizisi bitmez o zaman belki. :A

beyaz showu izliyorum beyaz süper yine adamım ya :D şimdi bi çocuk çıktı 1 dk da 1 kitap okuyomuş sallamaya bak

ahahahaha :kiki: çocuğa tv izliyon mu diyo beyaz çocuk yok dedi peki beyaz showu biliyon mu dedi ilk defa duydum diyo oha bu çocuk dünyalı olamaz :kiki: