Bu arada Karagülü tebrik etmek gerek totalde oldukça etkili.
Karagük tabiki hak ediyor izlemiyorum ama fragmanlar ile beni uçuruyor gayet güzel dizi...heyecan bol...
Bu arada Karagülü tebrik etmek gerek totalde oldukça etkili.
Aynen Ece-Melek candır, bir numaradır ama zaman zaman çok tempo düşürüp aşka yoğunlaşıyorlar. İkisi de sürekli bir arada olsa süper olacak.O senaristleri diğerleriyle bir etme. 27 leri gördükleri halde çizgisini bozmadılar( gerçi kuzeyde baya şaşırtmışlardı beni) ama onlar çok değerli senaristler, çağatay da iş yok. Yoksa dizi uçar ama..
ben de medcezire geçi şyaparım
Medcezir reklam dönüşü 22.43
Karagül reklam. 22.43
karagül reklam 22.43Karagül reklam 22.43
o zarten izliyorAsıl forumdash'a hitap eden sahne bunlar.
Ferhat reyiz şimdi Tatar Ramazan'ı kesin karıştırıyordur @takas.Orkundan cacık bile olmaz üvey babası desen neyse Ferhat gibisi hiçbir zaman gelmez Kuzeyin ettiği küfürler ile adam imana geldi.
aynen burda da aşırı derecede kötü bi karakterdeFerhat reyiz şimdi Tatar Ramazan'ı kesin karıştırıyordur @takas.
Offf Yalan Dünya reklam.
Karagülün reklamından da faydalansaydı ya biraz.
ah ah burada revan varken irfan şahinin o koltukta ne işi varOfff Yalan Dünya reklam.
Karagülün reklamından da faydalansaydı ya biraz.
Adama kötü rol aşırı derecede yakışıyor aga. Kesin müthiş oynuyordur Tatar'da zaten şüphem yok.aynen burda da aşırı derecede kötü bi karakterdetatar ramazanın düşmanı bu bölümde tatarın çocuğunu alacak
İlla bi bildikleri vardır, ilerki bölümlerde ikiside olur ama yine karagülü geçemezAynen Ece-Melek candır, bir numaradır ama zaman zaman çok tempo düşürüp aşka yoğunlaşıyorlar. İkisi de sürekli bir arada olsa süper olacak.
Doğru diyorum ama. Mesela 22.00`de dönmedi mi reklamdan. 22.05 gibi bir daha dayasaydılar reklamı 22.20`de döneydi bi de bitince 23.15 gibi reklam verirdi yaklaşık 1 saat reklamsız giderdi. En fazla 45 dakika reklamsız gitti.ah ah burada revan varken irfan şahinin o koltukta ne işi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?