- Reaksiyon puanı
- 34,538
- Puanı
- 1,061
@Yakamoz-Asi , mosi böbürlenmiş.
Hakkıdır o reyting ile
@Yakamoz-Asi , mosi böbürlenmiş.
Ömer'in dünkü bölümü son haftaların en hareketli ve heyecanlı bölümüydü. Ki fragmanda bunu vaadediyordu. O yüzden yükselmesi gayet normal. Gelen onca güçlü rakibe karşı hala dimdik yoluna devam ediyor dizi.Bu AB grubu iyice bozdu bence. Dün akṣam bu kadar reyting artıracak ne olmuṣ da Ömer bu kadar fazla izlenmiṣ?
Hangi Reyting gene neyi kaçırdım ? @DosiHakkıdır o reyting ile
Sjsjsjja aaaaa o olaylara gireceksek ben neler neler ile gelirimSana lafım yok lakin benim eski analizlerimi çıkarttırmayın ortaya
arada öyle olmak gerekir@Yakamoz-Asi , mosi böbürlenmiş.
kafamı şu an yoramam uykusuzum. Ben bi gidip uyku kovalamaya çalışayım 🖐️Hangi Reyting gene neyi kaçırdım ? @Dosi
Hangi Reyting gene neyi kaçırdım ? @Dosi
Sjsjsjja aaaaa o olaylara gireceksek ben neler neler ile gelirim
arada öyle olmak gerekir
kafamı şu an yoramam uykusuzum. Ben bi gidip uyku kovalamaya çalışayım 🖐️
Güzel adam dövdü. 1 VS 3/4 kişi. 😎Bu AB grubu iyice bozdu bence. Dün akṣam bu kadar reyting artıracak ne olmuṣ da Ömer bu kadar fazla izlenmiṣ?
Niye erken kalktın ?Sjsjsjja aaaaa o olaylara gireceksek ben neler neler ile gelirim
arada öyle olmak gerekir
kafamı şu an yoramam uykusuzum. Ben bi gidip uyku kovalamaya çalışayım 🖐️
Ömer'in dünkü bölümü son haftaların en hareketli ve heyecanlı bölümüydü. Ki fragmanda bunu vaadediyordu. O yüzden yükselmesi gayet normal. Gelen onca güçlü rakibe karşı hala dimdik yoluna devam ediyor dizi.
Kızıl Goncalar'ın yaşanan olaylardan sonra dikkat çekeceği aşikardı. Güzel artış yaşamış. Bi kaç haftaya Total de hatta AB de de zirveyi alacaktır diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim dede.Masumlar Apartmanı reytingi
------
Gel gel, bekleriz.
Güzel adam dövdü. 1 VS 3/4 kişi. 😎
Gamze tek gitme dedikçe, senarist inadına Ömer'i tek gönderdi. Yanlız Atillanın karizmayı ne çizdi ya, Ömer'in içinde Polat varmış 😅 haberimiz yok.
Bu arada dizi başladığından beri AB'de aldığı en yüksek reyting.
Teşekkür ederim dede.
Kimi çağırıyorsun?
Tmm mosiymiş görmemişim.Adaṣım döver 😎
Doğru diyorsun aslında ama bu ayrım 2 3 yıl öncesine kadar geçerliydi bence. Son yıllarda AB kitlesinin de değiştiğini düşünüyorum.Hareket vardı doğru. Lakin AB grubu senaryosu iyi olanı severdi. O bakımdan dedim.
Nasıl bir değişimden bahsediyorsunuz?Doğru diyorsun aslında ama bu ayrım 2 3 yıl önce öncesine kadar geçerliydi bence. Son yıllarda AB kitlesinin de değiştiğini düşünüyorum.
Doğru diyorsun aslında ama bu ayrım 2 3 yıl önce öncesine kadar geçerliydi bence. Son yıllarda AB kitlesinin de değiştiğini düşünüyorum.
Nasıl bir değişimden bahsediyorsunuz?
O denekleri @xemrexxx yutsun.Denekler zamanla değiṣti. Gruplar arası karmaṣa da oldu gibi.