25 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

810 Hit, teşekkürler Türkiye'm!

bence muhteşem yüzyıl kösem halen iy i değil ben bile bıraktım izlemeyi düşünün yani. geceleri bakıyordum ilk bölümler çok iyiydi sadece. halen iyi değil yani kısaca !
)

Yani izle destere yorumunu bekliyoruz forumca.
bugün yabancı dizilere dalacağım iki tane kaliteli dizim yayınlanmış the shannara ile lucifer
yarına anca bakarım köseme
bizi zor öldürürler
biz olmasak nolacak hepsi sevişir bunların hiç karşıtlık olmaz

safinazı çok yakında gömeceğiz onu elimizden kimse alamaz
hatta iddiaya girelim kim önce öteki tarafa postalanacak diye
la zaten tarihte ölen ölmüş tarih belli ne iddiası hem safiş 55 yaşındak ösem 15 haksız rekabet tabi safiş önce gider

tarihin akışında daha ne kötüler çıkacak safinazlara ters takla attıracak kötüler çıkacak
benim favorim şimdiden halimenin kızı

tarihin akışında daha ne kötüler çıkacak safinazlara ters takla attıracak kötüler çıkacak
benim favorim şimdiden halimenin kızı
yılmaz şahin totoşluk yaptı yine kösem osmanı korumaya aldı kesin halimeme öldürtecek osmancığı tepkiyi kösem çekmesin diye.ss neyse yılan gözlüm tepki çekse bakışı yeter halimem

ben hala cinci hocayı merak ediyorum nasıl bir büyü yaptıysa sultan iboş 1 yılda 3 farklı kadınan 3 farklı çocuk yapmış aman tayyip amca görmesin tüm ülkeyi okutur üfletir oturacak alan bırakmaz nüfus patlamasında
)

Ortalık kimlere kaldı hey yavrum hey.. Dön aga düşmanı sevindirme @takas

biz kimseye düşmanlık etmeyiz etsek dön diyemezsin dönüş yolu olmazdı
La sen düşmanlık etsen nolur etmesen nolur adam seni engellemiş sen yoksun demiş zaten
Ayrıca istediği zaman istedigi saatte döner kimseye eyvallah etmez sen narahat olma ok?

La sen düşmanlık etsen nolur etmesen nolur adam seni engellemiş sen yoksun demiş zaten
Ayrıca istediği zaman istedigi saatte döner kimseye eyvallah etmez sen narahat olma ok?
la önce ben engelledim
ayrıca bizi rahatsız etmiyor takasın rahatsız edebilmesi için vadinin 15 reyting alması lazım
bizim için sorun değil varlığı

la ne laftan anlamaz adamsın geri dönsün istiyoruz sizin gibiler bize göre değil bizimle aşık atamazsın sen takas lazım bize

yok vadi düşük alınca takas da alçaktan uçuyor vadi yüksek alınca coşuyor kendine zarar kaç kere vadiyi övücem diye ban yedi

takas akıllı adamdır aynen yoksa onun her dediğine kafa sallayan 5-6 kişi olmazdı
neyse kuru kızla koriş başladı çüz

dün 15 sayfa vadi konuşmuşsun 3.5 reyting almışsın
ben dün hiç kösem konuşmadım reytingimiz 7 gibi
demekki neymiş? hıı neymiş ? heee ? bundan sonrasını hatırlasam yazacağımda yorum yarıda kaldı şimdi
)