25 Şubat 2016 Perşembe Reyting Sonuçları

810 Hit, teşekkürler Türkiye'm! :oley::Z:love1:

bence muhteşem yüzyıl kösem halen iy i değil ben bile bıraktım izlemeyi düşünün yani. geceleri bakıyordum ilk bölümler çok iyiydi sadece. halen iyi değil yani kısaca ! :))

Yani izle destere yorumunu bekliyoruz forumca. :D
bugün yabancı dizilere dalacağım iki tane kaliteli dizim yayınlanmış the shannara ile lucifer :) yarına anca bakarım köseme :)
bizi zor öldürürler :A biz olmasak nolacak hepsi sevişir bunların hiç karşıtlık olmaz:F

safinazı çok yakında gömeceğiz onu elimizden kimse alamaz:) hatta iddiaya girelim kim önce öteki tarafa postalanacak diye :)
la zaten tarihte ölen ölmüş tarih belli ne iddiası hem safiş 55 yaşındak ösem 15 haksız rekabet tabi safiş önce gider:F

bizi zor öldürürler :A biz olmasak nolacak hepsi sevişir bunların hiç karşıtlık olmaz:F

la zaten tarihte ölen ölmüş tarih belli ne iddiası hem safiş 55 yaşındak ösem 15 haksız rekabet tabi safiş önce gider:F
tarihin akışında daha ne kötüler çıkacak safinazlara ters takla attıracak kötüler çıkacak :) benim favorim şimdiden halimenin kızı :)

tarihin akışında daha ne kötüler çıkacak safinazlara ters takla attıracak kötüler çıkacak :) benim favorim şimdiden halimenin kızı :)
yılmaz şahin totoşluk yaptı yine kösem osmanı korumaya aldı kesin halimeme öldürtecek osmancığı tepkiyi kösem çekmesin diye.ss neyse yılan gözlüm tepki çekse bakışı yeter halimem :bhr:
ben hala cinci hocayı merak ediyorum nasıl bir büyü yaptıysa sultan iboş 1 yılda 3 farklı kadınan 3 farklı çocuk yapmış aman tayyip amca görmesin tüm ülkeyi okutur üfletir oturacak alan bırakmaz nüfus patlamasında:))

biz kimseye düşmanlık etmeyiz etsek dön diyemezsin dönüş yolu olmazdı :)
La sen düşmanlık etsen nolur etmesen nolur adam seni engellemiş sen yoksun demiş zaten :D Ayrıca istediği zaman istedigi saatte döner kimseye eyvallah etmez sen narahat olma ok?

La sen düşmanlık etsen nolur etmesen nolur adam seni engellemiş sen yoksun demiş zaten :D Ayrıca istediği zaman istedigi saatte döner kimseye eyvallah etmez sen narahat olma ok?
la önce ben engelledim :D ayrıca bizi rahatsız etmiyor takasın rahatsız edebilmesi için vadinin 15 reyting alması lazım :A bizim için sorun değil varlığı :F

15 reyting alınca ağlıyordun galiba gerçi o zamanlar da forumu takip ediyordum @takas kardeşim kafanıza vura vura Vadinin büyüklüğünü size idrak ettiriyodu. :A Varlığı sorun değilse niye yalvarıyosun dünden beri :F
la ne laftan anlamaz adamsın geri dönsün istiyoruz sizin gibiler bize göre değil bizimle aşık atamazsın sen takas lazım bize :D
yok vadi düşük alınca takas da alçaktan uçuyor vadi yüksek alınca coşuyor kendine zarar kaç kere vadiyi övücem diye ban yedi :D

Merak etme senin bu tahrik tuzağına düşmem 😉 Senin yaptığın ya da yapmaya çalıştığın şeyin farkındayım köpek gibi kuduruyosunuz gelmesin diye. Takas akıllı adamdır görüyordur belki de. Neyse beni uğraştırma elim yağlı et kesiyorum :F
takas akıllı adamdır aynen yoksa onun her dediğine kafa sallayan 5-6 kişi olmazdı :D neyse kuru kızla koriş başladı çüz

aa malesef vadi kötü bir strateji yaptı geçen hafta bölümü verip bu hafta ara vermeliydi🙂

ayy kösem baya yükselmiş bu hafta @destere @xemrexxx @Harunnn60 @Bully qsokak sanati hadi yine iyisiniz çocuklar:F:F:F

totelde son haftaların en yüksek reytingini almış 4 e çıksa haftaya yeter bence çünkü 3 zor alıyordu sanırım zaman zaman 2 alıyordu diye hatırlıyorum ab gurubunda ise 6 alması daha önemli olmuş kördüğüm falan gelince 8 reytingten 4 e falan düşmüşlerdi kördüğümün abde havası sönmüş gibi 7-8 reytingleri tekrar abde görseniz bu sezona yeter:F

@sokak sanati

dün 15 sayfa vadi konuşmuşsun 3.5 reyting almışsın :) ben dün hiç kösem konuşmadım reytingimiz 7 gibi :) demekki neymiş? hıı neymiş ? heee ? bundan sonrasını hatırlasam yazacağımda yorum yarıda kaldı şimdi :))