- Reaksiyon puanı
- 14,558
- Puanı
- 1,060
Bence ölse daha iyi yani o derece Safiye'nin durumu.kesin tekrarına bakıcam iki gün içinde bişeyler olmuşki dizi kıpırdamaya başlamış umarım safinaz ölmüştür
810 Hit, teşekkürler Türkiye'm!
Bence ölse daha iyi yani o derece Safiye'nin durumu.
bir şey olmaz görünüyorki yav.ne biçim konu açtın la
mahfetmişsin konuyu niye o kadar küçük küçük yazılar koydunki karınca duası gibi mübarek .. büyüteçle baktım resytinglere
Yani izle destere yorumunu bekliyoruz forumca.desene kadına tecavüz ettiler )
bugün yabancı dizilere dalacağım iki tane kaliteli dizim yayınlanmış the shannara ile lucifer yarına anca bakarım kösemeYani izle destere yorumunu bekliyoruz forumca.
bizi zinhar öldüremez cücük ahmetle hatunck kösemkesin tekrarına bakıcam iki gün içinde bişeyler olmuşki dizi kıpırdamaya başlamış umarım safinaz ölmüştür
bizi zinhar öldüremez cücük ahmetle hatunck kösem
Yani izle destere yorumunu bekliyoruz forumca.
bizi zor öldürürler biz olmasak nolacak hepsi sevişir bunların hiç karşıtlık olmazbugün yabancı dizilere dalacağım iki tane kaliteli dizim yayınlanmış the shannara ile lucifer yarına anca bakarım köseme
la zaten tarihte ölen ölmüş tarih belli ne iddiası hem safiş 55 yaşındak ösem 15 haksız rekabet tabi safiş önce gidersafinazı çok yakında gömeceğiz onu elimizden kimse alamaz hatta iddiaya girelim kim önce öteki tarafa postalanacak diye
tarihin akışında daha ne kötüler çıkacak safinazlara ters takla attıracak kötüler çıkacak benim favorim şimdiden halimenin kızıbizi zor öldürürler biz olmasak nolacak hepsi sevişir bunların hiç karşıtlık olmaz
la zaten tarihte ölen ölmüş tarih belli ne iddiası hem safiş 55 yaşındak ösem 15 haksız rekabet tabi safiş önce gider
yılmaz şahin totoşluk yaptı yine kösem osmanı korumaya aldı kesin halimeme öldürtecek osmancığı tepkiyi kösem çekmesin diye.ss neyse yılan gözlüm tepki çekse bakışı yeter halimemtarihin akışında daha ne kötüler çıkacak safinazlara ters takla attıracak kötüler çıkacak benim favorim şimdiden halimenin kızı
biz kimseye düşmanlık etmeyiz etsek dön diyemezsin dönüş yolu olmazdıOrtalık kimlere kaldı hey yavrum hey.. Dön aga düşmanı sevindirme @takas
La sen düşmanlık etsen nolur etmesen nolur adam seni engellemiş sen yoksun demiş zaten Ayrıca istediği zaman istedigi saatte döner kimseye eyvallah etmez sen narahat olma ok?biz kimseye düşmanlık etmeyiz etsek dön diyemezsin dönüş yolu olmazdı
la önce ben engelledim ayrıca bizi rahatsız etmiyor takasın rahatsız edebilmesi için vadinin 15 reyting alması lazım bizim için sorun değil varlığıLa sen düşmanlık etsen nolur etmesen nolur adam seni engellemiş sen yoksun demiş zaten Ayrıca istediği zaman istedigi saatte döner kimseye eyvallah etmez sen narahat olma ok?
la ne laftan anlamaz adamsın geri dönsün istiyoruz sizin gibiler bize göre değil bizimle aşık atamazsın sen takas lazım bize15 reyting alınca ağlıyordun galiba gerçi o zamanlar da forumu takip ediyordum @takas kardeşim kafanıza vura vura Vadinin büyüklüğünü size idrak ettiriyodu. Varlığı sorun değilse niye yalvarıyosun dünden beri
takas akıllı adamdır aynen yoksa onun her dediğine kafa sallayan 5-6 kişi olmazdı neyse kuru kızla koriş başladı çüzMerak etme senin bu tahrik tuzağına düşmem 😉 Senin yaptığın ya da yapmaya çalıştığın şeyin farkındayım köpek gibi kuduruyosunuz gelmesin diye. Takas akıllı adamdır görüyordur belki de. Neyse beni uğraştırma elim yağlı et kesiyorum
aa malesef vadi kötü bir strateji yaptı geçen hafta bölümü verip bu hafta ara vermeliydi🙂
ayy kösem baya yükselmiş bu hafta @destere @xemrexxx @Harunnn60 @Bully qsokak sanati hadi yine iyisiniz çocuklar
totelde son haftaların en yüksek reytingini almış 4 e çıksa haftaya yeter bence çünkü 3 zor alıyordu sanırım zaman zaman 2 alıyordu diye hatırlıyorum ab gurubunda ise 6 alması daha önemli olmuş kördüğüm falan gelince 8 reytingten 4 e falan düşmüşlerdi kördüğümün abde havası sönmüş gibi 7-8 reytingleri tekrar abde görseniz bu sezona yeter
@sokak sanati