İlk 2 sezoınu oku kesinlikle niye okumadım dersin3 sezonu hatırlıyorum severek okuyordum vallahi
İlk 2 sezoınu oku kesinlikle niye okumadım dersin3 sezonu hatırlıyorum severek okuyordum vallahi
İlk 2 sezoınu oku kesinlikle niye okumadım dersin
Salı günü inşallahTıpkı benim FC'yi beklediğim gibi.
Tıpkı benim FC'yi beklediğim gibi.
Ben artık beklemiyorum.Salı günü inşallah
O zaman gelsinBen artık beklemiyorum.
Hem FC hemde Hod hevesim kaçtı
bir gözlük atarım bide kuru bir iyi olan kazansın deyip konudan kaçarım@S.G.A.T.
Senin FC konunu diyorum.Gözlük yiyeceksin salıya.O zaman gelsin
Bu tepkilerin iki mislini de sen yemeye hazırsan elbette hazırımSenin FC konunu diyorum.Gözlük yiyeceksin salıya.
pazartesi olsa kalp
salı olsa gözlük
çarsamba olmamış
perşembe-pazar tepkisiz kalacağım.
Yaşa ve gör
Hazırım da sana pazartesi yayınla kalp atayım diyorumBu tepkilerin iki mislini de sen yemeye hazırsan elbette hazırım
Hazırım da sana pazartesi yayınla kalp atayım diyorum
Hem burayla twitteri karıştırmayalım önce o konuda anlaşalımorada yine tatlı tatlı takılırız
Pazartesi kanal sahibi MS sonuçları var dediHazırım da sana pazartesi yayınla kalp atayım diyorum
Hem burayla twitteri karıştırmayalım önce o konuda anlaşalımorada yine tatlı tatlı takılırız
GidelimTeşekkür ederim Yiğit'imm
Nerelerdesin sen hayırsızHaftya bi yerlere gidelim
Hikaye çok tanıdık geliyor24 Saat-Ön Tanıtım Yiğit: Hayırr hayırr karnımı kesip içinden bıçağı alamazsınız , siz kurtulacaksınız diye beni öldüremezsiniz.
Melek: Bu bıçağı alamadığımız sürece içimizden biri daha ölecek, onu almamız lazım.
Ekran yine cızırtılar eşliğinde açılır ve bir ses ; Eğer hayatta kalmak istiyorsanız birini öldürmeniz gerekecek, kahkahalar eşliğinde televizyon kapanır.
İlk Bölüm Çarşamba 20.00@Aserat @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @xBUGRAx @Yiğitt @Dosi @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @Billy Kane @batuhankaralar @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @YıldırıM @turkuazz
24 Saat-Ön Tanıtım Yiğit: Hayırr hayırr karnımı kesip içinden bıçağı alamazsınız , siz kurtulacaksınız diye beni öldüremezsiniz.
Melek: Bu bıçağı alamadığımız sürece içimizden biri daha ölecek, onu almamız lazım.
Ekran yine cızırtılar eşliğinde açılır ve bir ses ; Eğer hayatta kalmak istiyorsanız birini öldürmeniz gerekecek, kahkahalar eşliğinde televizyon kapanır.
İlk Bölüm Çarşamba 20.00@Aserat @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @xBUGRAx @Yiğitt @Dosi @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @Billy Kane @batuhankaralar @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @YıldırıM @turkuazz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?