Gizemli ve ürpertici olayların bulunduğu her bölümü 1 saati anlatan toplamda
24 saatten(bölümden) oluşan
Mini DİZİ
Sıkılmadan, keyifle okuyacağınız kısa bölümleri ile
ÇOK YAKINDA!!
Aynen 10 Bölüm kadarı hazır ,konusu süpriz olsun ama sıkılmadan okuyacağınıza eminim zaten insan okumak istemiyor sıkılıyor malum bende aşırı kısa ama sürpriz sonla biten bölümler varkonusunu biraz açsaydın hazır mı bölümler? @gözlemci
beni şu final sınavlarımda idare edicek bir proje lazım@gözlemci hayırlı olsun
@batuhankaralar al sana yeni proje, kendin birşey yayınlamıyorsun bari insanların projelerini kap
En kısa zamanda yayınlayacağım bölümleri@gözlemci konuyu yeni gördüm paşam ya merakla bekliyorum mutlaka okuyacağım
Sağolasın Sürekli takipte gelmeni isterim@gözlemci hayırlı olsun
@batuhankaralar al sana yeni proje, kendin birşey yayınlamıyorsun bari insanların projelerini kap
Teşekkür ediyorumHayırlı olsun. @gözlemci
Konusunu özelden anlatırsan bizim kanalda olur mu diye bakarız, Çığlık güzeldi çünkü.
En kısa zamanda yayınlayacağım bölümleri
Sağolasın Sürekli takipte gelmeni isterim
Teşekkür ediyorum
Sana özelden yazarım Çığlıktan daha iyi olacağı kesin
Aslında 20 küsür bölüm oynadı gayet iyiydiBekliyorum paşam merakla heyecanla Çığlık güzeldi biraz devam edeydi iyi olurdu
katillerle birlikte kilitlede geç kalmanın cezasını çeksin@destere geleydi ben onu özel kilitli dolaplara kitleyecektim
Aynen bir Selim kolay yetişmiyor ama aklını başına getirmek gerekiyorkatillerle birlikte kilitlede geç kalmanın cezasını çeksin
4 YIL sonra kadın başrol ve senarist bir araya getirebildiler ama erkek başrol kayıp onuda bulabilirsek ekip tamamAynen bir Selim kolay yetişmiyor ama aklını başına getirmek gerekiyor
Çiğdem ve Selim tekrardan 24 Saat dizisinde
Aynen harun da lazım bize sonuçta yan karakterler de olmalı her bölüm ölüp kanlarının fışkırdığı4 YIL sonra kadın başrol ve senarist bir araya getirebildiler ama erkek başrol kayıp onuda bulabilirsek ekip tamam
birde bölümlerde kesip doğrayığ heyecan katacağın yan oyuncular lazım @Harunnn60 ı ortadan ikiye bölüp ölmemiş olabilirsin diyordun
@pompy de seni kullanır artık senaryolarından çorba yapıyordu sendenAynen harun da lazım bize sonuçta yan karakterler de olmalı her bölüm ölüp kanlarının fışkırdığı
Aslında 20 küsür bölüm oynadı gayet iyiydi
Aynen 3 sezon oynamıştıO kadar olmuşmuydu ya benim aklımda daha az bölüm kalmışta
Aynen 3 sezon oynamıştı