İlk 2 sezoınu oku kesinlikle niye okumadım dersin3 sezonu hatırlıyorum severek okuyordum vallahi![]()
İlk 2 sezoınu oku kesinlikle niye okumadım dersin3 sezonu hatırlıyorum severek okuyordum vallahi![]()
İlk 2 sezoınu oku kesinlikle niye okumadım dersin![]()
Salı günü inşallahTıpkı benim FC'yi beklediğim gibi.![]()
Tıpkı benim FC'yi beklediğim gibi.![]()
Ben artık beklemiyorum.Salı günü inşallah![]()
O zaman gelsinBen artık beklemiyorum.
Hem FC hemde Hod hevesim kaçtı
bir gözlük atarım bide kuru bir iyi olan kazansın deyip konudan kaçarım@S.G.A.T.
Senin FC konunu diyorum.Gözlük yiyeceksin salıya.O zaman gelsin![]()
Bu tepkilerin iki mislini de sen yemeye hazırsan elbette hazırımSenin FC konunu diyorum.Gözlük yiyeceksin salıya.
pazartesi olsa kalp
salı olsa gözlük
çarsamba olmamış
perşembe-pazar tepkisiz kalacağım.
Yaşa ve gör![]()
Hazırım da sana pazartesi yayınla kalp atayım diyorumBu tepkilerin iki mislini de sen yemeye hazırsan elbette hazırım![]()
Hazırım da sana pazartesi yayınla kalp atayım diyorum
Hem burayla twitteri karıştırmayalım önce o konuda anlaşalımorada yine tatlı tatlı takılırız
![]()
Pazartesi kanal sahibi MS sonuçları var dediHazırım da sana pazartesi yayınla kalp atayım diyorum
Hem burayla twitteri karıştırmayalım önce o konuda anlaşalımorada yine tatlı tatlı takılırız
![]()
GidelimTeşekkür ederim Yiğit'imm
Nerelerdesin sen hayırsızHaftya bi yerlere gidelim
![]()
Hikaye çok tanıdık geliyor24 Saat-Ön Tanıtım Yiğit: Hayırr hayırr karnımı kesip içinden bıçağı alamazsınız , siz kurtulacaksınız diye beni öldüremezsiniz.
Melek: Bu bıçağı alamadığımız sürece içimizden biri daha ölecek, onu almamız lazım.
Ekran yine cızırtılar eşliğinde açılır ve bir ses ; Eğer hayatta kalmak istiyorsanız birini öldürmeniz gerekecek, kahkahalar eşliğinde televizyon kapanır.
İlk Bölüm Çarşamba 20.00@Aserat @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @xBUGRAx @Yiğitt @Dosi @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @Billy Kane @batuhankaralar @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @YıldırıM @turkuazz
24 Saat-Ön Tanıtım Yiğit: Hayırr hayırr karnımı kesip içinden bıçağı alamazsınız , siz kurtulacaksınız diye beni öldüremezsiniz.
Melek: Bu bıçağı alamadığımız sürece içimizden biri daha ölecek, onu almamız lazım.
Ekran yine cızırtılar eşliğinde açılır ve bir ses ; Eğer hayatta kalmak istiyorsanız birini öldürmeniz gerekecek, kahkahalar eşliğinde televizyon kapanır.
İlk Bölüm Çarşamba 20.00@Aserat @Çiğdem- @mrt-06 @denizz19 @xBUGRAx @Yiğitt @Dosi @S.G.A.T. @XanTier @vadikızı @Harunnn60 @Thequeer @Ahmed @Billy Kane @batuhankaralar @MasacRE- @mesmeso61 @Sherlock @YıldırıM @turkuazz