Senaristimiz çok tuhaf şeyler planlıyor ondan bi dolap sahnesi bekliyoruz dimi @destere
Boyadır o kan değil
Senaristimiz çok tuhaf şeyler planlıyor ondan bi dolap sahnesi bekliyoruz dimi @destere
Boyadır o kan değil
Tek tokadınla yıkarsın ayneno takılacaksa peşime ezerim onu ben
Tek tokadınla yıkarsın aynenO kim oluyor
İnsanlara güvenmemeye çalışıyorum ama zaten ben içi ve dışı bir biriyim bunu insanlar anlamıyor ve benim arkalarından iş çevireceğimi düşünüyolar.Halbuki onlar benim arkamdan iş çeviriyolar daha düne kadar düşmanım dediği kişiyle birleşmiş oyun kuruyolar .Benden sana bir dost tavsiyesi olsunÜniversite arkadaşlarıyla üniversite dışı konuştuklarını bir tutma aslaHiçbirine güvenilmez , belki çok güvendiğin bu hayatta yapmaz dediğin bile gün gelir hançeri vururAma hiç arkadaşsız da yaşa demem onları binevi kullanman gerekir hele ki yabancı bir yerdesin tek kalmamaya çalış, çünkü insan tek başına yalnız- yetiştirme yurduna yeni verilmiş 5 yaşındaki çocuk gibi hisseder, çok fazla sırrını açıklama herkese, hatta olabildiğince küçük gruplar bul 2-3 en fazla, onlara da güvenme ama
Hep güven üzerine oldu ama en can alıcı nokta orası
Ahh işte seni az da olsa tanıdığım için bu özelliğinden dolayı kaybetme diye uyarıyorumİnsanlara güvenmemeye çalışıyorum ama zaten ben içi ve dışı bir biriyim bunu insanlar anlamıyor ve benim arkalarından iş çevireceğimi düşünüyolar.Halbuki onlar benim arkamdan iş çeviriyolar daha düne kadar düşmanım dediği kişiyle birleşmiş oyun kuruyolar .
Dargın çiçeklerin ilk 3 bölümünü okudum daha var mı @gözlemci ben o çıktığı gibi okuyorumDiğer dizisinde dolaplı sahneler var zaten Dargın Çicekleri okusana bi
Dargın çiçeklerin ilk 3 bölümünü okudum daha var mı @gözlemci ben o çıktığı gibi okuyorum
Aynen bide bilmiyorum ayağına yatıyor
3.Bölüme de kalp at, attıysan 4.bölüm pazartesi günü, kırgın çiçekler saatindeDargın çiçeklerin ilk 3 bölümünü okudum daha var mı @gözlemci ben o çıktığı gibi okuyorum
Bende dikkat etmiyorum kim okudu, kim okumadıBak bak hayalet gibi dolaşmış forumdada haberimiz yok
@destere kesin dahildir plana ama seni bilemem
O kadar saat yanyana olduğum insanlar beni tanımazken senin tanıman ne kadar da manidarAhh işte seni az da olsa tanıdığım için bu özelliğinden dolayı kaybetme diye uyarıyorumYoksa onlar aynı muhteşem yüzyıl gibi her biri entrika peşinde
Aynen bide bilmiyorum ayağına yatıyortabi köpekler parçalayıp öleceğini anladı ya kaçıyor
3.Bölüme de kalp at, attıysan 4.bölüm pazartesi günü, kırgın çiçekler saatinde
Bende dikkat etmiyorum kim okudu, kim okumadıhaberimz yok valla 😱
Napayım lo araya sıkıştırmış oluyorum o hikayeyiBak bak hayalet gibi dolaşmış forumdada haberimiz yok
Aaaa banada @destere pşan kuruyor olabilir diyorsun kendini kaçırtırmış gibi gösteriyor@destere kesin dahildir plana ama seni bilemem
O kadar saat yanyana olduğum insanlar beni tanımazken senin tanıman ne kadar da manidardemek ki beni tanımayanların kafalarında kurdukları şeyler en başından beri planları...
Napayım lo araya sıkıştırmış oluyorum o hikayeyi
Bi dahakine yazmaya çalışırımBari yorum yazsaydında göreydik seni
@gözlemci nin senaryolarını tahmin etmek zordur
Kız günde en az 1 dakika forumdayım shsbsbben hiç giriş yaptığını görmedim ama ben olmadığım zamanlar girdin demek ki
Bi dahakine yazmaya çalışırım
@gözlemci nin senaryolarını tahmin etmek zordur
Kız günde en az 1 dakika forumdayım shsbsb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?