@batuhankaralar ın gıgı çıkmazBence bıkmazlar ama sormak lazım tabii
@batuhankaralar ın gıgı çıkmazBence bıkmazlar ama sormak lazım tabii
Teşekkür ederim okuduğun içinçok hızlı başlamış 5.bölüm kaçmaya çalışsalarda bunu başaramadılar buda tvde konusan sesi kızdırdı.arabanın çalışmadığı an çok aksiyonlu olmuş bölümün en fazla aksiyonu orada olmuş.çiğdemin konuşanlardan tanıdığu biri kim?çiğdem bakalım kaçacakmı?ayrıca bölümün bu anıda aksiyonluydu:
Alper: Çalışsaana
Yiğit: Bas , bass , bass geliyor
Umut: Adam tam dibimize geldi hadi, hadii
emeğine sağlık @gözlemci çok iyi bir bölüm olmuş
insanın canını bir saçı birde dişi yakıyor
Batuhan alınmasın ama rol olarak ona şişman bir karakter yazacağım o bazı işleri halledecekRolü ne olacak acaba
Teşekkür ederim okuduğun için
insanın canını bir saçı birde dişi yakıyorhaftaya kerpetenle diş sökme sahnemize davetlisin
Batuhan alınmasın ama rol olarak ona şişman bir karakter yazacağım o bazı işleri halledecek
Valla bende senden ümitliyim kurtarsa kurtarsa melek yapar diyordumBizleride kurtaracakmı acaba
Valla bende senden ümitliyim kurtarsa kurtarsa melek yapar diyordum
Kendi çapımda saçmaladım işteAaa bunu şimdi gördüm dur bakayım ne saçmaladın yine
@destere e ne oldu acaba kanlı görüntülerde tam bilgi verilmemişKendi çapımda saçmaladım işteHer zaman ki ben
Tanıdıysan bize de söyle@destere e ne oldu acaba kanlı görüntülerde tam bilgi verilmemiş
Ben onları kurtarıcam merak etmesinlerama konuşan kişiyi tanıdım kim acaba
Gizem yapıyorum reyting için cahilTanıdıysan bize de söyleNiye içinde tutuyorsun
İyi öyle olsunGizem yapıyorum reyting için cahil
Hahahah sana kalsak yeni bölümü anlattırıcanİyi öyle olsunDoğruları söylediğin kadar küstahsın da
Seni forumda ayrı tutuğum için tüm başroller sende ama burada yakalanıp ölme sakınHahahah sana kalsak yeni bölümü anlattırıcan
Hahaha aa ben ölürsem onlarda ayvayı yer tek kurtului ümitleri benimSeni forumda ayrı tutuğum için tüm başroller sende ama burada yakalanıp ölme sakın
@vadikızı boşuna mı yoldurdu güzelim saçları o ne güne duruyorHahaha aa ben ölürsem onlarda ayvayı yer tek kurtului ümitleri benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?