Biz daha yeni başlıyoruz 500 mesaj daha gideriz 3 e kadarOlabilir aynen biz bi düşünelimneyse hadi iyi uykular sanaben yoruldum
Biz daha yeni başlıyoruz 500 mesaj daha gideriz 3 e kadarOlabilir aynen biz bi düşünelimneyse hadi iyi uykular sanaben yoruldum
kanal sahibimiz beni protesto ediyormuşne oldu ki kanal değiştiriyosun yahu
Ben yoruldum bugün yoksa 3-4 ne kiBiz daha yeni başlıyoruz 500 mesaj daha gideriz 3 e kadar
Ccili bicili rüyalar ozamankanal sahibimiz beni protesto ediyormuş
Ben yoruldum bugün yoksa 3-4 ne ki
sonuçta seçiciyim işte kendinde söyledinKız olsun gerekirse vitrindeki manken olsun
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler Serhanaynen sana da bir rol yazalım
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba
erken çıkmışsın daha saat 06 falan anca vardır nereye böyle acelen neyCcili bicili rüyalar ozaman
İnsancıklar rahat okusun diye
Allahtan seçicisinsonuçta seçiciyim işte kendinde söyledin? evet kız olmalı saplar tercihim değildiryani bu da benim seçici olduğumu gösterir
erken çıkmışsın daha saat 06 falan anca vardır nereye böyle acelen ney
Hehh be yaşaOrtalığı biraz boş bıraktık diye sahip çıkmadığımız sanılmasın daha ölmedik.
Şu an müsait değilim, eve geldikten sonra da UTC'yi izleyeceğim. Yani yorum akşama gelir.İnsancıklar rahat okusun diyehep sizi düşünüyorum valla
Teşekkür ederim
Allahtan seçicisinYoksa önüne gelen saplarla bile mercimeği fırına atmaya kalkardın
Hehh be yaşaSonunda sesimizi duyurduk kanal patronunaBizde zaten bülöf yapmıştık ayrılırız diye
Olsun bekliyorum amaŞu an müsait değilim, eve geldikten sonra da UTC'yi izleyeceğim. Yani yorum akşama gelir.
Güzel olmuş ama uzunluğunu ayarlayamıyorsun bir türlü. Yine bayağı kısa olmuş, bu yüzden çoğu kısım fazla hızlı geçiyor. Eline sağlık.@gözlemci
Aynen ayarlayamıyorumGüzel olmuş ama uzunluğunu ayarlayamıyorsun bir türlü. Yine bayağı kısa olmuş, bu yüzden çoğu kısım fazla hızlı geçiyor. Eline sağlık.@gözlemci
Aynen ayarlayamıyorumSen birde Dargın Çiçekler e de bakAyrıca orada kadroya alacaz seni
Kadın kılığına girmiş erkek
Kadın kılığına girmiş erkekonunda planları varsevecek hatta bayılacak
bende merak ettim daha yazmadım ama tasarladımOoo planları var demek hemde bayan kılığına girerek ay merak ettim şimdi
bende merak ettim daha yazmadım ama tasarladım
Tüm herşeyi ifşalamayalımPeki bu planlar kimin üzerinde olacak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?