Biz daha yeni başlıyoruz 500 mesaj daha gideriz 3 e kadarOlabilir aynen biz bi düşünelim neyse hadi iyi uykular sana ben yoruldum
Biz daha yeni başlıyoruz 500 mesaj daha gideriz 3 e kadarOlabilir aynen biz bi düşünelim neyse hadi iyi uykular sana ben yoruldum
kanal sahibimiz beni protesto ediyormuşne oldu ki kanal değiştiriyosun yahu
Ben yoruldum bugün yoksa 3-4 ne kiBiz daha yeni başlıyoruz 500 mesaj daha gideriz 3 e kadar
Ccili bicili rüyalar ozamankanal sahibimiz beni protesto ediyormuş
Ben yoruldum bugün yoksa 3-4 ne ki
sonuçta seçiciyim işte kendinde söyledin ? evet kız olmalı saplar tercihim değildir yani bu da benim seçici olduğumu gösterirKız olsun gerekirse vitrindeki manken olsun
Aaa sen şey Ufak tefek Cinayetler Serhan aynen sana da bir rol yazalım
Haftaya kafatasın patlayınca da böyle konuşacak mısın acaba
erken çıkmışsın daha saat 06 falan anca vardır nereye böyle acelen neyCcili bicili rüyalar ozaman
İnsancıklar rahat okusun diye hep sizi düşünüyorum valla
Allahtan seçicisin Yoksa önüne gelen saplarla bile mercimeği fırına atmaya kalkardınsonuçta seçiciyim işte kendinde söyledin ? evet kız olmalı saplar tercihim değildir yani bu da benim seçici olduğumu gösterir
erken çıkmışsın daha saat 06 falan anca vardır nereye böyle acelen ney
Hehh be yaşa Sonunda sesimizi duyurduk kanal patronuna Bizde zaten bülöf yapmıştık ayrılırız diyeOrtalığı biraz boş bıraktık diye sahip çıkmadığımız sanılmasın daha ölmedik.
Şu an müsait değilim, eve geldikten sonra da UTC'yi izleyeceğim. Yani yorum akşama gelir.İnsancıklar rahat okusun diye hep sizi düşünüyorum valla
Teşekkür ederim
Allahtan seçicisin Yoksa önüne gelen saplarla bile mercimeği fırına atmaya kalkardın
Hehh be yaşa Sonunda sesimizi duyurduk kanal patronuna Bizde zaten bülöf yapmıştık ayrılırız diye
Olsun bekliyorum amaŞu an müsait değilim, eve geldikten sonra da UTC'yi izleyeceğim. Yani yorum akşama gelir.
Güzel olmuş ama uzunluğunu ayarlayamıyorsun bir türlü. Yine bayağı kısa olmuş, bu yüzden çoğu kısım fazla hızlı geçiyor. Eline sağlık. @gözlemci
Aynen ayarlayamıyorum Sen birde Dargın Çiçekler e de bak Ayrıca orada kadroya alacaz seniGüzel olmuş ama uzunluğunu ayarlayamıyorsun bir türlü. Yine bayağı kısa olmuş, bu yüzden çoğu kısım fazla hızlı geçiyor. Eline sağlık. @gözlemci
Aynen ayarlayamıyorum Sen birde Dargın Çiçekler e de bak Ayrıca orada kadroya alacaz seni
Kadın kılığına girmiş erkek onunda planları var sevecek hatta bayılacakNeyy çicekci kadınmıı aboo @Aserat eray bu durumu hiç sevmeyecek ama
Kadın kılığına girmiş erkek onunda planları var sevecek hatta bayılacak
bende merak ettim daha yazmadım ama tasarladımOoo planları var demek hemde bayan kılığına girerek ay merak ettim şimdi
bende merak ettim daha yazmadım ama tasarladım
Tüm herşeyi ifşalamayalım Bölüm gelince belli olurPeki bu planlar kimin üzerinde olacak acaba