eTV 24 Saat - 4.Bölüm

@destere haftaya köpeklere yem olsun Çiğdem'de katille evlensin
Dizide 24.bölümde bitsin sürpriz sonla

Olaylara bak olaylara abow

Bölüm kısa olsada çok akıcı bir bölüm olmuş,diyaloglar çok iyi olmuş,yüzleşme anı bölümün sürükleyici tarafı olmuş.bu bölümde tv deki ses onlara bebek ile kadından bahsedip onları kaçırmanın bu konuyla bağlantılarını anlatmış oluyor aslında.bu onlarla alakalı olabilir.emeğine sağlık @gözlemci iyi bir bölüm olmuş

Hele bir perşembe olsun ben yapacağım bildiğimi

Çoook teşekkür ediyorum
Haftaya sırlar daha da ortaya çıkacak umarım

Sen @pompy kanalına girince bir tuhaflaştın ayoll pompy gibi çalışmaya başladı kafan @destere den fok balıüı çorbası yapacaksın demek

Hele bir perşembe olsun ben yapacağım bildiğimi

Çoook teşekkür ediyorum
Haftaya sırlar daha da ortaya çıkacak umarım
ortada sırmı varki açıklayasın tek merak ettiğimiz konu dolapta halvete ulaşabilme imkanımızın olup olmaması gerisi boş hikaye

bekliyoruz bakalım şok olacağımız bi bölüm olacak anlaşılan
Baya güzel bir bölüm olacak
ne olacağını merak eden aşağıya baksın
@destere @Çiğdem-

Selim'i köpekler parçalayacak kalan etleri kemikleri bir kıyma makinesinden geçirip sıcak köfteler yapacam kadın budu köfte
selim sever ama keşke ölmek zorunda kalmasaydı
Ayrıca Çiğdem hasretinden ve üzüntüden kendini duvarlara vurup kafasını patlatacak onu da kaynatıp evde kalanlara içiricez beyin çorbası

hazır olun iğrenç bir bölüme

Sen @pompy kanalına girince bir tuhaflaştın ayoll pompy gibi çalışmaya başladı kafan @destere den fok balıüı çorbası yapacaksın demek
Yok bu da halen mendebur kanal yönetimiz @Aserat 'ın elinde
hala gelip okumadı

ama bu gidişle @pompy ile anlaşacağım

Dargın Çiçekler Pompy kanalında değilmi işte sana bir şey oldu kafayı sıyırdın yakında bomba , Rıza Baba , Periliçe laflarından oluşmuş pompyce konusmayada baslarsın
@destere

Dargın Çiçekler Pompy kanalında değilmi işte sana bir şey oldu kafayı sıyırdın yakında bomba , Rıza Baba , Periliçe laflarından oluşmuş pompyce konusmayada baslarsın
@destere
Aaa çok iyi fikir dur ben Rıza babayı sizin eve abi diye getiriyim @vadikızı ile senin başına
Yoksa siz @destere ile işi pişireceksiniz

Anacım neler olacak öylee yaa

Aaa çok iyi fikir dur ben Rıza babayı sizin eve abi diye getiriyim @vadikızı ile senin başına

Rıza babamıı aboww birde abimiz olursa ne olur kimbilir paşamm sen bize Yamaçı abi olarak getirr

sen dolaba @Çiğdem- le ikimizi koy dolap kapısınıda kitle kilidide yut
ondan sonra eve 80 milyon kişi çağırabilirsin umrumuzda değil

Onu iyi düşünürsün @destere ile aramızda otursun Rıza Baba
niye bana güvenmiyormusun hogatha ne zaman yan gözle baktım sana çok ayıp valla kırdın beni

Rıza babamıı aboww birde abimiz olursa ne olur kimbilir paşamm sen bize Yamaçı abi olarak getirr
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim
İstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda

Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim
İstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda

Dolaba bunla koyacakmış seni 😱😱😱