Herkese inat 2-3 bölüm daha gidecekSonra isteyen olursa ona devrederim yada yazarım 24.bölüme kadar
Herkese inat 2-3 bölüm daha gidecekSonra isteyen olursa ona devrederim yada yazarım 24.bölüme kadar
@destere haftaya köpeklere yem olsun Çiğdem'de katille evlensindevamm ettir bencee
@destere haftaya köpeklere yem olsun Çiğdem'de katille evlensinDizide 24.bölümde bitsin sürpriz sonla
@destere haftaya köpeklere yem olsun Çiğdem'de katille evlensinDizide 24.bölümde bitsin sürpriz sonla
Hele bir perşembe olsun ben yapacağım bildiğimiOlaylara bak olaylara abow
Olaylara bak olaylara abow
Olaylara bak olaylara abow
Çoook teşekkür ediyorumBölüm kısa olsada çok akıcı bir bölüm olmuş,diyaloglar çok iyi olmuş,yüzleşme anı bölümün sürükleyici tarafı olmuş.bu bölümde tv deki ses onlara bebek ile kadından bahsedip onları kaçırmanın bu konuyla bağlantılarını anlatmış oluyor aslında.bu onlarla alakalı olabilir.emeğine sağlık @gözlemci iyi bir bölüm olmuş
Hele bir perşembe olsun ben yapacağım bildiğimi
Çoook teşekkür ediyorumHaftaya sırlar daha da ortaya çıkacak umarım
Sen @pompy kanalına girince bir tuhaflaştın ayoll pompy gibi çalışmaya başladı kafan @destere den fok balıüı çorbası yapacaksın demekSelim' e mi ne olduYa size birşey olduysa
Akşam oldugerçi sende haklısın Sabah ama hangi sabah
Bekliyorum o zaman güzel yorumunu
Forum sürekli 504 verdiği için azaldı insancıklarBenim senaryomda adam öldürülmüyor kimse kaçmaz merak etme
Kendi yazamadığı için bunları da beğenmiyor aslında nankörlük abidesi adeta bu yaptıkları
Aynen kısa olsun zaten bitirecem 2-3 bölümeherkesi zorla okutur gibiyim
Haftaya sana yeni koca ayarlamak lazım malum köpekler parçalamıştır @destere yiNeyse kalan kemiklerden de size bir güzel kemik suyu çorbası yapıveririm
ortada sırmı varki açıklayasın tek merak ettiğimiz konu dolapta halvete ulaşabilme imkanımızın olup olmaması gerisi boş hikayeHele bir perşembe olsun ben yapacağım bildiğimi
Çoook teşekkür ediyorumHaftaya sırlar daha da ortaya çıkacak umarım
Baya güzel bir bölüm olacakbekliyoruz bakalım şok olacağımız bi bölüm olacak anlaşılan
Yok bu da halen mendebur kanal yönetimiz @Aserat 'ın elinde
Dargın Çiçekler Pompy kanalında değilmi işte sana bir şey oldu kafayı sıyırdın yakında bomba , Rıza Baba , Periliçe laflarından oluşmuş pompyce konusmayada baslarsınBaya güzel bir bölüm olacakne olacağını merak eden aşağıya baksın@destere @Çiğdem-
Selim'i köpekler parçalayacak kalan etleri kemikleri bir kıyma makinesinden geçirip sıcak köfteler yapacam kadın budu köfteselim sever ama keşke ölmek zorunda kalmasaydıAyrıca Çiğdem hasretinden ve üzüntüden kendini duvarlara vurup kafasını patlatacak onu da kaynatıp evde kalanlara içiricez beyin çorbası
hazır olun iğrenç bir bölüme
Yok bu da halen mendebur kanal yönetimiz @Aserat 'ın elindehala gelip okumadı
ama bu gidişle @pompy ile anlaşacağım
Aaa çok iyi fikir dur ben Rıza babayı sizin eve abi diye getiriyim @vadikızı ile senin başınaDargın Çiçekler Pompy kanalında değilmi işte sana bir şey oldu kafayı sıyırdın yakında bomba , Rıza Baba , Periliçe laflarından oluşmuş pompyce konusmayada baslarsın
@destere
Baya güzel bir bölüm olacakne olacağını merak eden aşağıya baksın@destere @Çiğdem-
Selim'i köpekler parçalayacak kalan etleri kemikleri bir kıyma makinesinden geçirip sıcak köfteler yapacam kadın budu köfteselim sever ama keşke ölmek zorunda kalmasaydıAyrıca Çiğdem hasretinden ve üzüntüden kendini duvarlara vurup kafasını patlatacak onu da kaynatıp evde kalanlara içiricez beyin çorbası
hazır olun iğrenç bir bölüme
Yok bu da halen mendebur kanal yönetimiz @Aserat 'ın elindehala gelip okumadı
ama bu gidişle @pompy ile anlaşacağım
sen dolaba @Çiğdem- le ikimizi koy dolap kapısınıda kitle kilidide yut
niye bana güvenmiyormusun hogatha ne zaman yan gözle baktım sana çok ayıp valla kırdın beni
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirimAnacım neler olacak öylee yaa
Rıza babamıı aboww birde abimiz olursa ne olur kimbilir paşamm sen bize Yamaçı abi olarak getirr
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirimAnacım neler olacak öylee yaa
Rıza babamıı aboww birde abimiz olursa ne olur kimbilir paşamm sen bize Yamaçı abi olarak getirr
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirimİstersen
Dolaba bunla koyacakmış seni 😱😱😱sen dolaba @Çiğdem- le ikimizi koy dolap kapısınıda kitle kilidide yutondan sonra eve 80 milyon kişi çağırabilirsin umrumuzda değil
niye bana güvenmiyormusun hogatha ne zaman yan gözle baktım sana çok ayıp valla kırdın beni
Hayır abla Dargın çiçeklerdeex sevgilimi nerde 24 saatemi yazacan
Aynen dolaptan sürpiz yapacak gibi duruyor ama bakalım ne çıkacakDolaba bunla koyacakmış seni 😱😱😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?