Herkese inat 2-3 bölüm daha gidecek Sonra isteyen olursa ona devrederim yada yazarım 24.bölüme kadar
devamm ettir bencee
Herkese inat 2-3 bölüm daha gidecek Sonra isteyen olursa ona devrederim yada yazarım 24.bölüme kadar
@destere haftaya köpeklere yem olsun Çiğdem'de katille evlensin Dizide 24.bölümde bitsin sürpriz sonladevamm ettir bencee
@destere haftaya köpeklere yem olsun Çiğdem'de katille evlensin Dizide 24.bölümde bitsin sürpriz sonla
@destere haftaya köpeklere yem olsun Çiğdem'de katille evlensin Dizide 24.bölümde bitsin sürpriz sonla
Hele bir perşembe olsun ben yapacağım bildiğimiOlaylara bak olaylara abow
Olaylara bak olaylara abow
Olaylara bak olaylara abow
Çoook teşekkür ediyorum Haftaya sırlar daha da ortaya çıkacak umarımBölüm kısa olsada çok akıcı bir bölüm olmuş,diyaloglar çok iyi olmuş,yüzleşme anı bölümün sürükleyici tarafı olmuş.bu bölümde tv deki ses onlara bebek ile kadından bahsedip onları kaçırmanın bu konuyla bağlantılarını anlatmış oluyor aslında.bu onlarla alakalı olabilir.emeğine sağlık @gözlemci iyi bir bölüm olmuş
Hele bir perşembe olsun ben yapacağım bildiğimi
Çoook teşekkür ediyorum Haftaya sırlar daha da ortaya çıkacak umarım
Sen @pompy kanalına girince bir tuhaflaştın ayoll pompy gibi çalışmaya başladı kafan @destere den fok balıüı çorbası yapacaksın demekSelim' e mi ne oldu Ya size birşey olduysa
Akşam oldu gerçi sende haklısın Sabah ama hangi sabah
Bekliyorum o zaman güzel yorumunu
Forum sürekli 504 verdiği için azaldı insancıklar Benim senaryomda adam öldürülmüyor kimse kaçmaz merak etme
Kendi yazamadığı için bunları da beğenmiyor aslında nankörlük abidesi adeta bu yaptıkları
Aynen kısa olsun zaten bitirecem 2-3 bölüme herkesi zorla okutur gibiyim
Haftaya sana yeni koca ayarlamak lazım malum köpekler parçalamıştır @destere yi Neyse kalan kemiklerden de size bir güzel kemik suyu çorbası yapıveririm
ortada sırmı varki açıklayasın tek merak ettiğimiz konu dolapta halvete ulaşabilme imkanımızın olup olmaması gerisi boş hikayeHele bir perşembe olsun ben yapacağım bildiğimi
Çoook teşekkür ediyorum Haftaya sırlar daha da ortaya çıkacak umarım
Baya güzel bir bölüm olacak ne olacağını merak eden aşağıya baksın @destere @Çiğdem-bekliyoruz bakalım şok olacağımız bi bölüm olacak anlaşılan
Yok bu da halen mendebur kanal yönetimiz @Aserat 'ın elinde hala gelip okumadı
Dargın Çiçekler Pompy kanalında değilmi işte sana bir şey oldu kafayı sıyırdın yakında bomba , Rıza Baba , Periliçe laflarından oluşmuş pompyce konusmayada baslarsınBaya güzel bir bölüm olacak ne olacağını merak eden aşağıya baksın @destere @Çiğdem-
Selim'i köpekler parçalayacak kalan etleri kemikleri bir kıyma makinesinden geçirip sıcak köfteler yapacam kadın budu köfte selim sever ama keşke ölmek zorunda kalmasaydı Ayrıca Çiğdem hasretinden ve üzüntüden kendini duvarlara vurup kafasını patlatacak onu da kaynatıp evde kalanlara içiricez beyin çorbası
hazır olun iğrenç bir bölüme
ama bu gidişle @pompy ile anlaşacağım
Aaa çok iyi fikir dur ben Rıza babayı sizin eve abi diye getiriyim @vadikızı ile senin başına Yoksa siz @destere ile işi pişireceksinizDargın Çiçekler Pompy kanalında değilmi işte sana bir şey oldu kafayı sıyırdın yakında bomba , Rıza Baba , Periliçe laflarından oluşmuş pompyce konusmayada baslarsın
@destere
Baya güzel bir bölüm olacak ne olacağını merak eden aşağıya baksın @destere @Çiğdem-
Selim'i köpekler parçalayacak kalan etleri kemikleri bir kıyma makinesinden geçirip sıcak köfteler yapacam kadın budu köfte selim sever ama keşke ölmek zorunda kalmasaydı Ayrıca Çiğdem hasretinden ve üzüntüden kendini duvarlara vurup kafasını patlatacak onu da kaynatıp evde kalanlara içiricez beyin çorbası
hazır olun iğrenç bir bölüme
ama bu gidişle @pompy ile anlaşacağım
sen dolaba @Çiğdem- le ikimizi koy dolap kapısınıda kitle kilidide yut ondan sonra eve 80 milyon kişi çağırabilirsin umrumuzda değil
niye bana güvenmiyormusun hogatha ne zaman yan gözle baktım sana çok ayıp valla kırdın beniOnu iyi düşünürsün @destere ile aramızda otursun Rıza Baba
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim İstersenAnacım neler olacak öylee yaa
Rıza babamıı aboww birde abimiz olursa ne olur kimbilir paşamm sen bize Yamaçı abi olarak getirr
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıdaOnu iyi düşünürsün @destere ile aramızda otursun Rıza Baba
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim İstersenAnacım neler olacak öylee yaa
Rıza babamıı aboww birde abimiz olursa ne olur kimbilir paşamm sen bize Yamaçı abi olarak getirr
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıdaOnu iyi düşünürsün @destere ile aramızda otursun Rıza Baba
Aaa Yamaç'tan da sana ex sevgili yapabilirim İstersen
@destere ye de kısmet buldum hemen aşağıda
Dolaba bunla koyacakmış seni 😱😱😱sen dolaba @Çiğdem- le ikimizi koy dolap kapısınıda kitle kilidide yut ondan sonra eve 80 milyon kişi çağırabilirsin umrumuzda değil
niye bana güvenmiyormusun hogatha ne zaman yan gözle baktım sana çok ayıp valla kırdın beni
Hayır abla Dargın çiçeklerde orada olacak Rıza baba abiniz olarakex sevgilimi nerde 24 saatemi yazacan
Aynen dolaptan sürpiz yapacak gibi duruyor ama bakalım ne çıkacakDolaba bunla koyacakmış seni 😱😱😱