24 Ocak 2018 Çarşamba Reyting Sonuçları

Dizi güzel mi ya izleyelim mi

Sen anlat karadenizi diyosun sanırım ben tavsiye ederim izle bence
Meryeme üzüldüm bu kadar düşeceğini beklemiyordum Sen anlat karadenize büyük tebrikler çok sevindim
:D @mesmeso61 ne konuda tepki gelmiş diziye şive konusu bence gayet güzeldi tam karadenizliler gibi konuşuyorlardı valla

Sen anlat karadenizi diyosun sanırım ben tavsiye ederim izle bence
Meryeme üzüldüm bu kadar düşeceğini beklemiyordum Sen anlat karadenize büyük tebrikler çok sevindim
:D @mesmeso61 ne konuda tepki gelmiş diziye şive konusu bence gayet güzeldi tam karadenizliler gibi konuşuyorlardı valla
tekrarına bakıcam

Hiç şaşırmadım bu oranlara. Zaten demiştim tutacağını ama ben 7 falan alır diye düşünmüştüm. 10 à yakın alması şaşırttı. Bazıları konuşuyordu ben boş gün dediğimde hemen 20 reyting alıyor lan diye. Bir de lanlı konuşuyordu kıro. Bunlar delikanliyim diye dolaşıp kıro olanlar. Kalas bunlar ne kalasi ya yontulmamış odunlar.
Hiç olurmu öyle şey onlar herşeyin en doğrusunu bilir. :F

Sen Anlat Karadeniz şov yapmış ben de izleyim bakalım nasılmış :A

Sen Anlat Karadeniz harika başlamiş😱 Dün akşam twitterda çok konuşulmuş. WTT bile olmuş. Dizi aşk, tişörtsüz erkek filan içermeyince dizi izleyen fenomenhesaplar pek tweet atmamiş ama halkın dizi hakkında attığı tweetler maşallah 2K beğeni filan almiş.

@Çiğdem- Vedat karakteri harika senin de izlemen gerek:A Onun geçmişini öğrenene kadar izlerim:A Zaten dizinin pek senaryosu olduğunu düşünmüyorum. İstanbula filan göç edrlerse bitti dizi artık.

Diriliş denen dizi şişirmeletine rağmen düşmeye başlamış şişirmek bile yetmiyor artık..

Sen Anlat Karadeniz sürpriz yapabilir demiştim de bu kadar iyi olacağını tehmin etmiyordum

Meryrm şok düşüşüne girdi. Aniden düşeceğini tahmin etmiyordum da çok hak ettiği oranlar bunlar.

Babamın Günahları maalesef tutmadı, 50. sıraya kadar düştü.. üzüldüm yazık oldu.

Sen Anlat Karadeniz harika başlamiş😱 Dün akşam twitterda çok konuşulmuş. WTT bile olmuş. Dizi aşk, tişörtsüz erkek filan içermeyince dizi izleyen fenomenhesaplar pek tweet atmamiş ama halkın dizi hakkında attığı tweetler maşallah 2K beğeni filan almiş.

@Çiğdem- Vedat karakteri harika senin de izlemen gerek:A Onun geçmişini öğrenene kadar izlerim:A Zaten dizinin pek senaryosu olduğunu düşünmüyorum. İstanbula filan göç edrlerse bitti dizi artık.
@cookies Paylaşmış kadının parmağını kırıyor kocası @denizz19 a dizi yapmıslar demiştim :A :A :A

Tüm türkiyenin izlediği dizi şişirme oluyormuş o zaman diğer diziler yok hükmündendir :D şu diziye şişirme diyenler bile biliyor ki herkes izliyor bu diziyi ama kabullenmek zor geliyor galiba

Hiç olurmu öyle şey onlar herşeyin en doğrusunu bilir. :F
Hayırdır la isim veremeden mi konuşmaya başladın dediğim doğru 16 17 reyting alan dizi boşluk falan yok bu yeni dizinin 10 reyting alması boşluk olduğu anlamına gelmez boşluk olan gün cumadır persembedir yani güçlü bir dizi geldiğinde ambargo koyabiliyorsa boşluk var deriz dirilişe ambargo koyabilecek bişey var mi yok mesele yok

Karadeniz dizisi olması iyi ama diziye biraz göz attım benlik durmuyor :A Çok iç karartıcı sahneleri var her bölüm adam kadına işkence eder böyle iç açıcı olmayan dizileri sevmiyorum :A :A :A
Kadın kaçıyorken nasıl işkence edecek :A Her hafta değil de 4-5 bölüde bir:A KÇ'yi nasıl izledin 2 haftada bir biri hastanelik olurken :F

Tüm türkiyenin izlediği dizi şişirme oluyormuş o zaman diğer diziler yok hükmündendir :D şu diziye şişirme diyenler bile biliyor ki herkes izliyor bu diziyi ama kabullenmek zor geliyor galiba

Hayırdır la isim veremeden mi konuşmaya başladın dediğim doğru 16 17 reyting alan dizi boşluk falan yok bu yeni dizinin 10 reyting alması boşluk olduğu anlamına gelmez boşluk olan gün cumadır persembedir yani güçlü bir dizi geldiğinde ambargo koyabiliyorsa boşluk var deriz dirilişe ambargo koyabilecek bişey var mi yok mesele yok
Bu olay aynı O Ses olayı gibi, yılbaşı akşamı Totalde 13 Ab grubunda 16 reyting almıştı ama rakipleri 5-6 almıştı ozaman da boşluk vardı, eğer sadece bir yapım yüksek diğerleri düşük ise boşluktur.

Kemal'de daha kaliteli Vedat karakterini oynayan adam:A
Bu adamdan bir şey olmaz :A Emir gibi duygusal değil , Kırgın Çiçeklerde Kemal gibide komik değil :A Düz bir piskopat kütük yaratmışlar :A Anca bağırıyor çağırıyor kötü adamlardan iyi anlarım ben bu adam ve Berk Hakman hayal kırıkları :A :A :A @sokak sanati

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961