Bekliyoruz bakalımMedcezir yeni bölüm başladı 20:58 ben kaçar.
Yeni bölümü bekle. 😉
Bekliyoruz bakalımMedcezir yeni bölüm başladı 20:58 ben kaçar.
Yeni bölümü bekle. 😉
İnşallah ben 12,50 ve üstü kesin alır diyorum ama hadi hayırlısıkaragülden bu akşam 14 reyting bekliyorum öyle bi his var içimdeözcan deniz geldiğinde 18 i bile geçerse şaşırmayın
![]()
15 alsa süper olur aslında kat kat fark atmış olurİnşallah ben 12,50 ve üstü kesin alır diyorum ama hadi hayırlısı![]()
Vadiyi de geçer mi diyosun15 alsa süper olur aslında kat kat fark atmış olurözcan deniz geldiğinde en çok izlenen dizi olur büyük ihtimal
![]()
İyi zaten söz verdin ilk bölümden izlemek için.Bu arada Yalan Dünya özetini izledim çok iyiydi @EveN özellikle küçük gelin sahnesi
Ah takas bir anlasalar.![]()
fark atabilir belli olmaz karagül herşeyi yapabilir o potansiyeli görüyorumVadiyi de geçer mi diyosun![]()
Içinden bir ses artacak diyor TOTAL'de 3.5 Reyting AB'de 6.5 Reyting alacağız bence.İyi zaten söz verdin ilk bölümden izlemek için.
°°°mobil mesaj°°°
Söz verdim izleyeceğim ama yazın izlerim çalıştığım yerde gün içinde 7-8 bölüm izlerimİyi zaten söz verdin ilk bölümden izlemek için.
°°°mobil mesaj°°°
İnşallah.Içinden bir ses artacak diyor TOTAL'de 3.5 Reyting AB'de 6.5 Reyting alacağız bence.![]()
fark atabilir belli olmaz karagül herşeyi yapabilir o potansiyeli görüyorum![]()