Bekliyoruz bakalımMedcezir yeni bölüm başladı 20:58 ben kaçar.
Yeni bölümü bekle. 😉
Bekliyoruz bakalımMedcezir yeni bölüm başladı 20:58 ben kaçar.
Yeni bölümü bekle. 😉
İnşallah ben 12,50 ve üstü kesin alır diyorum ama hadi hayırlısıkaragülden bu akşam 14 reyting bekliyorum öyle bi his var içimde özcan deniz geldiğinde 18 i bile geçerse şaşırmayın
15 alsa süper olur aslında kat kat fark atmış olur özcan deniz geldiğinde en çok izlenen dizi olur büyük ihtimalİnşallah ben 12,50 ve üstü kesin alır diyorum ama hadi hayırlısı
Vadiyi de geçer mi diyosun15 alsa süper olur aslında kat kat fark atmış olur özcan deniz geldiğinde en çok izlenen dizi olur büyük ihtimal
İyi zaten söz verdin ilk bölümden izlemek için.Bu arada Yalan Dünya özetini izledim çok iyiydi @EveN özellikle küçük gelin sahnesi
Ah takas bir anlasalar.
fark atabilir belli olmaz karagül herşeyi yapabilir o potansiyeli görüyorumVadiyi de geçer mi diyosun
Içinden bir ses artacak diyor TOTAL'de 3.5 Reyting AB'de 6.5 Reyting alacağız bence.İyi zaten söz verdin ilk bölümden izlemek için.
°°°mobil mesaj°°°
Söz verdim izleyeceğim ama yazın izlerim çalıştığım yerde gün içinde 7-8 bölüm izlerimİyi zaten söz verdin ilk bölümden izlemek için.
°°°mobil mesaj°°°
İnşallah. Ne hale geldik eskiden 7'nin altına inerken üzülüyorduk.Içinden bir ses artacak diyor TOTAL'de 3.5 Reyting AB'de 6.5 Reyting alacağız bence.
Valla Karagül bu atraksiyonla yapar ne diyeyim yarını bekliyoruz merakla.fark atabilir belli olmaz karagül herşeyi yapabilir o potansiyeli görüyorum