İntikam`ın düşüşü beklenmedik 1 hafta ara ile de alakalı bence.
- - - Ekleme - - -
İntikam A/B`de çift rakamları görecek tekrar. Bakın söylüyorum. A/B`de zirve İntikamın.
Benim anlamadığım dün bütün yapımlar 1 reyting düşmüş. Perşembe'ye özel mi yaptı bunu TNS yoksa dün bu kadar etkileyecek bir olay mı oldu?
- - - Ekleme - - -
1 aydır beklenmedik düşüyo zaten
hala aynı terhane reklamlar bitti vadi karalaması bitti şimdide adamın dublörüne takmışlar sırada ne var...
Benim anlamadığım dün bütün yapımlar 1 reyting düşmüş. Perşembe'ye özel mi yaptı bunu TNS yoksa dün bu kadar etkileyecek bir olay mı oldu?
- - - Ekleme - - -
1 aydır beklenmedik düşüyo zaten
Reklamsız yayınını unuttun.
Aga bahaneden bol ne var ki? daha çok şey bulurlar onlar.
Mesela:
Vadi'nin süresi
Vadi'nin başlangıç saati
Vadi'nin Jenereiği'nin uzunluğu
Vadi'nin remix müzikleri falan.
Çok şey var meraklanma
Reklamsız yayınını unuttun.
Mesela:
Vadi'nin süresi
Vadi'nin başlangıç saati
Çok şey var meraklanma
Mesela:
Vadi'nin süresi
Vadi'nin başlangıç saati
Çok şey var meraklanma
Vadi düşmüş.Bende dün biraz izledim Polat artık Robocop olmuştur )
Kafasına takmışlar manken suratını .Bence Vadinin gelmiş geçmiş en berbat senaryosuydu bu.
Polat artık ölür inşallah suratıda yanmış zaten.Raci bu işin içinden nasıl çıkacaksa.
Figuranlar desen krathaneden getirmişler hepsini Kısacası berbattı gülmeye izledim ama güldüremedide.
Bide en başta Polatla Leyla konuşuyodu ya yanında kızı falan vardı bi anda kalboldu orda Hadesi hatırladım ben zaten benziyoda )
Sonundada ÖBGZK kalitesizliğiylede mermiyi yavaşlatarak bitirdiler.
Twettera bakıyorum şu anda #öleceğimibilsem etiketini gülmekten yarılırsınız tweetlere.Bence sizde bakın
Senin izlediğin dizileride görüyozVadi düşmüş.Bende dün biraz izledim Polat artık Robocop olmuştur )
Kafasına takmışlar manken suratını .Bence Vadinin gelmiş geçmiş en berbat senaryosuydu bu.
Polat artık ölür inşallah suratıda yanmış zaten.Raci bu işin içinden nasıl çıkacaksa.
Figuranlar desen krathaneden getirmişler hepsini Kısacası berbattı gülmeye izledim ama güldüremedide.
Bide en başta Polatla Leyla konuşuyodu ya yanında kızı falan vardı bi anda kalboldu orda Hadesi hatırladım ben zaten benziyoda )
Twettera bakıyorum şu anda #öleceğimibilsem etiketini gülmekten yarılırsınız tweetlere.Bence sizde bakın
bide heyecan yaratmak için ağır çekim yaptılar senin o krathane dediğin kişilerde gayet iyi oynuyo vadi kendi oyuncusunu kendisi yetiştiriyor bunuda böyle bilVadi düşmüş.Bende dün biraz izledim Polat artık Robocop olmuştur )
Mesela:
Vadi'nin süresi
Vadi'nin başlangıç saati
Çok şey var meraklanma
Agalar vaik geldi hadi ben kaçar.
herkese hayırlı cumalar