24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hala aynı terhane reklamlar bitti vadi karalaması bitti şimdide adamın dublörüne takmışlar sırada ne var...

Benim anlamadığım dün bütün yapımlar 1 reyting düşmüş. Perşembe'ye özel mi yaptı bunu TNS yoksa dün bu kadar etkileyecek bir olay mı oldu?

- - - Ekleme - - -

İntikam`ın düşüşü beklenmedik 1 hafta ara ile de alakalı bence.

- - - Ekleme - - -

İntikam A/B`de çift rakamları görecek tekrar. Bakın söylüyorum. A/B`de zirve İntikamın. :D

1 aydır beklenmedik düşüyo zaten :F

hala aynı terhane reklamlar bitti vadi karalaması bitti şimdide adamın dublörüne takmışlar sırada ne var...

Aga bahaneden bol ne var ki? daha çok şey bulurlar onlar. :F

Mesela: (b)

Vadi'nin süresi
Vadi'nin başlangıç saati
Vadi'nin Jenereiği'nin uzunluğu
Vadi'nin remix müzikleri falan.

Çok şey var meraklanma :F

Dün deneklere bi şey mi oldu acaba? İstanbul'da belki bi şey olduysa 1 reyting yaklaşık 30 denek demek. dün 150 dene kfalan TV izleyememiş normalde izleyecek olanlardan

- - - Ekleme - - -

Reklamsız yayınını unuttun.

Haa 45 dakika reklamı diyosun. He nası unuturum

Bu kadar çok reklam verilirmi ya :bağır:

Aga bahaneden bol ne var ki? daha çok şey bulurlar onlar. :F

Mesela: (b)

Vadi'nin süresi
Vadi'nin başlangıç saati
Vadi'nin Jenereiği'nin uzunluğu
Vadi'nin remix müzikleri falan.

Çok şey var meraklanma :F

Anca bahane bulurlar aga başkada bişey yapamazlar. :d

Vadi düşmüş.Bende dün biraz izledim Polat artık Robocop olmuştur :))
Kafasına takmışlar manken suratını :).Bence Vadinin gelmiş geçmiş en berbat senaryosuydu bu.
Polat artık ölür inşallah suratıda yanmış zaten.Raci bu işin içinden nasıl çıkacaksa.
Figuranlar desen krathaneden getirmişler hepsini :) Kısacası berbattı gülmeye izledim ama güldüremedide. :)
Bide en başta Polatla Leyla konuşuyodu ya yanında kızı falan vardı bi anda kalboldu orda Hadesi hatırladım ben zaten benziyoda :))
Sonundada ÖBGZK kalitesizliğiylede mermiyi yavaşlatarak bitirdiler. :)
Twettera bakıyorum şu anda #öleceğimibilsem etiketini gülmekten yarılırsınız tweetlere.Bence sizde bakın :)

o kalitesiz dedigin obgzk, senin izledigin diziden kat kat dAha kaliteli!

Kafasına takmışlar manken suratını :).Bence Vadinin gelmiş geçmiş en berbat senaryosuydu bu.
Polat artık ölür inşallah suratıda yanmış zaten.Raci bu işin içinden nasıl çıkacaksa.
Figuranlar desen krathaneden getirmişler hepsini :) Kısacası berbattı gülmeye izledim ama güldüremedide. :)
Bide en başta Polatla Leyla konuşuyodu ya yanında kızı falan vardı bi anda kalboldu orda Hadesi hatırladım ben zaten benziyoda :))
Twettera bakıyorum şu anda #öleceğimibilsem etiketini gülmekten yarılırsınız tweetlere.Bence sizde bakın :)
Senin izlediğin dizileride görüyoz

- - - Ekleme - - -

bide heyecan yaratmak için ağır çekim yaptılar senin o krathane dediğin kişilerde gayet iyi oynuyo vadi kendi oyuncusunu kendisi yetiştiriyor bunuda böyle bil

diziyi sevmeyenlerin 5 dkka izleyip yorum yapmaları çok garip adam 4 sen çekimden çok anlıyosun heralde bi film çekte görelim.