24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yok artık. Tabii ki dublör. Kendisi olsa niye açmasınlar yüzünü. Polata tonla para ödeyup yüzü kapalı mı oynatacaklar? Ondansa dublöre azıcık bi para öderler olur biter.

ne alaka ya yüzü yanmış diye açmıyolar yüzü sarılı son 2 bölüm hariç dublörü oynuyodu zaten ama son 2 bölüm necati oynuyo belli yine de sordum belli olmaz

Durun beyler sakin Polat çıkar yakında senaristler işini bilir biraz sabır reytingler düşse bile hala rakipsiz vadi her dakika aksiyon olmaz. s..a.

kaç kaç hafta oldu polatı özledik :D baksana 14 e düştük bunun sebebi ne sence bence açık 1.polat 2.aksiyon bunlar olursa hoppa 16 :D

pana ya uyarı olsun bu cumayı kaçırmayalım sonuçta özetimiz intikamı geçti mi geçti bitti :D en çok izlenen dizi vadi mi vadi bitti FAZLA SÖZE GEREK YOK :D

Aga Polat eski haline dönünce zaten kafadan 1-1,5 reyting gelecek. Heyecan da artınca 16'lara çıkarız geri.

Ama ben 180'de Polat'ın döneceğini sanmıyorum. :(

İnşallah Raci Şaşmaz Bahadır Özdener reytinglerin sebebini anlanışlardır. :(

yakup ne 6 sı :kiki: memati dahil herkes öldü vadi farkı polat da 5 bölümdür yok sonuç ortada

ne alaka ya yüzü yanmış diye açmıyolar yüzü sarılı son 2 bölüm hariç dublörü oynuyodu zaten ama son 2 bölüm necati oynuyo belli yine de sordum belli olmaz

Takas cidden şaka yapıyorsun herhalde. Ses kendisi değil zaten. Polata tonla para verip yüzünü götsermezler mi yahu? O para ona yüzü için veriliyor. Yüzü görünmeyen sahnede tabii ki, dublör kullanacaklar. Dublör o dublör.

Takas cidden şaka yapıyorsun herhalde. Ses kendisi değil zaten. Polata tonla para verip yüzünü götsermezler mi yahu? O para ona yüzü için veriliyor. Yüzü görünmeyen sahnede tabii ki, dublör kullanacaklar. Dublör o dublör.

Revan sen vadiyi izlemiyon boşa atıp tutma.Daha geçen bölüm polatın yüzüne pansuman yapıyorlardı.O zaman alemdarın yüzünü gösterdiler.

ne dublörü yav 2 bölümdür necati kendisi oynuyo