24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Pana acilen revizyon yapması lazım gereksiz karakterlerle olmuyor ve mete aymarda komiklikten başka bişey yapmıyor havası kayboldu

eski vadide köprüde bi çatışma sahnesi vardı aralıksız full aksiyon hiçdurmadan o tarz bişey olsa varya valla vadi fena uçar
acunda vadinin gücünü anlamıştır karşısında bbeb hayat devam ediyor falan yok o kadar çocuk falan çıkardı reytinge bak isterse atalayı çıkarsın alacağı reyting bu

Kurtlar Vadisi Pusu yine iki grubtada rakiplerine fark atarak zirvenin sahibi olmus. Total de en yakin rakibine 7 AB de 5 Reyting fark atarak Persembe benim diye haykirmis. Iki haftadir Total de bir düsüs var ve bence bunun sebebi Polat in hala dönmemis olmasi hala maske ile gezmesi. Yine tekrarliyorum bence dizi süper ilerliyor ve Maskeli isterse 3-4 Bölüm daha dolansin ama Vadi fanatikleri isyan ediyor.

Intikam cok ciddi bir düsüs yasamis! AB de yüzde 3% lük bir düsüs var Total de ise Vadi nin özetini gecememis. Bence önümüzdeki haftada bu düsüs devam edecektir. Dedigim gibi Haklimiz Intikam senaryolarindan bikti!

Acun zirve mücadelesi veremiyor ama aldigi Reytinglerle en azindan Star TV yi ayakta tututoyor. Beklendigi gibi hafta ici yayinlanmasi hafta sonu yayinlarinida kötü etkilemedi!

Star`ı severim ama Show Tv olmak yolunda değil, direk Show Tv olmuş. Acun bi elini çekerse cidden diyorum kanal çöker.

etkilemez tabi acun bugun çıkardigi çocuklari hafta sonu özete koyacak hafta sonu bugun izleyemeyenler özeti izlicek

persembe günü 0 çekmektense totalde 2 ab 3 totalde 7 özet 6 ab 5.7 5 alarak çok iyi gitmis

yani çıkardigi çocuklari hafta sonu çıkardiginda özeti 9 a fırlıyor bugunun ekmegini cumartesi pazar çıkarıyor
survivor baslicak marta az kaldı

Eğer Polat gelecek hafta da yüzünü açmazsa daha da düşer KVP ..

intikam özetimize takıldı ben forumdayken unutun özeti geçmeyi 2 hafta banlıydın özeti geçti bu hafta buna bi dur dedim üstelik 1.5 reyting düştük ona rağmen

Bu sefer Polat vurulursa fena sarsılır Polat.adamın yüzü yanmış ilaçlar bile etki etmiyo birde vurulursa o zaman ağır darbe olur.Bir daha ki bölüm dehşetül vahşet olacak.Gel perşembe gel

Acun 23.45`e kadar yayın yapıyor ona rağmen A/B`de 5`te takılmış.

İntikam 22.30`da bitmemeli. 23.15`te bitmeli. Acunun önünü açıyor bu yolla.

Intikam gelecek hafta yine yukselir umarim

Acun 23.45`e kadar yayın yapıyor ona rağmen A/B`de 5`te takılmış.

İntikam 22.30`da bitmemeli. 23.15`te bitmeli. Acunun önünü açıyor bu yolla.

5.72 intikam 7.73 reyting farkı 2.01

intikam özet 4 reyting acun özet 5 reyting kapistiklarinda kitleleri ayni olsa geçen hafta acun abde 10 alirdi acunun kitlesi vadiyle uyusuyor vadi reklama girince acun 4 reyting fırlıyor

acun intikam la alakasi yok bunu sende biliyorsun

Bu sefer Polat vurulursa fena sarsılır Polat.adamın yüzü yanmış ilaçlar bile etki etmiyo birde vurulursa o zaman ağır darbe olur.Bir daha ki bölüm dehşetül vahşet olacak.Gel perşembe gel

yok aga ya ne vurulması ani bi refleksle yana çekilecek vurulmaz öyle bişey olursa tarihi bi yanlış olur

2 bölüm geçti, 1 bölüm geçemedi. Kim önde, biz. Yani gelecek hafta da geçerse beraberleşir. Özetler zaten fazla izleniyor boşluk olduğu için. Esas Yeni Bölüm zamanları.

- - - Ekleme - - -

Acunun özeti tabii ki, fazla izlenir. Bizde bile İntikamın 2. bölümü kaç kez seyredildiği için Yetenek Sizsiniz Türkiye`nin özeti izlendi. Millet eğlence izliyor bir az yeni bölümler başlayana kadar.

Esas olan Acunun yanlış gün seçmesi. Cuma`yı seçmeliydi. Perşembe çok yanlış. Hem kendi düşüyor hem de diğer yapımlara etki ediyor, özellikle İntikam`a.

A/B`si korkunç. Haftasonu A/B`ye bak bu A/B`ye bak. Cuma A/B`de zirveyi almak varken, Perşembede kendini harcıyor.

- - - Ekleme - - -

Aynı geçen seneki Çarşamba tablosu.[/B][/COLOR][/FONT]

Kvp farki ortada

ama artik kvpyi izlemeyeceğim polatı çok cıvıttılar

İntikam normalde ozeti falan gecer ama bu dizinin 15-16 li rakamlari gormesi icin bazi gerekler olmasi lazimdi.. Bi kere hicbir aglamayan kiz buyuk rakamlar alamaz. Aslinda aglamakta tam degil.. Bi kere yagmur karakterinin gecmisteki acılarini buyuk bi duygu coskusuyla halka aktarmalari lazimdi..belli haksizliklar karsisinda intikam alan kisiyi izler seyirci ama o haksizlik yapilan olaylari bir bir gormesi lazim ki seyircinin kendisine cekmesi icin.
yani halk soguk kanli , duygusalligi fazla tasimayan suanda izlediklerinde hep intikam alan ama cani yaralanmayan( gecmisteki yara seyirciye tam dokunmaz,) karakteri fazla benimsemezler.. İsin kisasi bu denli bi senaryo olaydi suanda inanin 13 lerdeydi bu dizi.. Ama bu saydiklarimi yuksek reyting almasinin gerekceleri olarak yazdim.. Yani suanki senaryosuda cok cok iyi ve begenerek izliyorum..

star persembe eli bos eli mahkum 50 dakka reklam geliri aliyor

bu arada vadi atiker sunuyor yst de atiker sunuyor

atiker büyük bir sponsor en çok izlenen ikinci yapım olmus cuma olsa birinciligi alirdi ama busefer persembe dımdızlak bos kalırdı bunuda düsünmek lazım