24 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yalnız anladığım kadar ıntıkam bır aşkı memnu ve fgsn kadar etkı yapmadı ne dersın revan sadece meraktan soruyorum yanlış anlama
Açıkcası benim için Aşk-ı Memnu daha iyi, ama İntikam Fatmagülden daha iyi. Yani Aşkı Memnu>İntikam>Fatmagül

Neden diye sorarsan ben Fatmagülün sadece başlarını izledim. Tutkulu bir izleyicisi değildim. Dizi çok güzeldi orası ayrı. Ama fazla domestikti. Yani benim gibi genç biri o dizinin başına oturup bağlanamaz. Ancak rastldığımda göz atıyordum 2. sezonuna.

Ama şurası da bir gerçek ki, Aşk-ı Memnu en büyük etkiyi 2. sezonunda yarattı. Diziyi tam izleyen biri eski bölümlerini izlerken ona hepsi etkili geliyor. Ama yasak aşk başladığı anda bu dizi patlama yaptı. Bu da 1. sezonun Ocak ayıydı yanılmıyorsam.

Açıkcası benim için Aşk-ı Memnu daha iyi, ama İntikam Fatmagülden daha iyi. Yani Aşkı Memnu>İntikam>Fatmagül

Neden diye sorarsan ben Fatmagülün sadece başlarını izledim. Tutkulu bir izleyicisi değildim. Dizi çok güzeldi orası ayrı. Ama fazla domestikti. Yani benim gibi genç biri o dizinin başına oturup bağlanamaz. Ancak rastldığımda göz atıyordum 2. sezonuna.

Ama şurası da bir gerçek ki, Aşk-ı Memnu en büyük etkiyi 2. sezonunda yarattı. Diziyi tam izleyen biri eski bölümlerini izlerken ona hepsi etkili geliyor. Ama yasak aşk başladığı anda bu dizi patlama yaptı. Bu da 1. sezonun Ocak ayıydı yanılmıyorsam.

bilgilendirmen için çok saol

Moderatörün son düzenlenenleri:
bilgilendirmen için çok saol
Şunu da belirteyim ki, ben İntikam`ın da Aşk-ı Memnu gibi sonradan daha da sürprizli olacağını düşünüyorum. Başlamadan önce olaylar 5. bölümden sonra gelişecek dediler.

Fatmagülde olaylar zaten ilk bölümden oldu. Dizi de mağdur genç kızın hikayesini anlattı. E bir de üstüne Aşkı Memnu gibi fenomen olmuş bir dizinin fenomen olmuş oyuncusu Beren Saat oynayınca tabii ki, reytingler Aşkı Memnunun ilk sezonundan fazla geldi.

vadinin bu düşüşü hayra alamet değil he ekibin bu hafta baştan sona full aksiyon çekmesi lazım şart oldu bu baştan sona full

İntikam düşüş yaşamış. :(

- - - Ekleme - - -

Her yapım düşüş yaşamış.

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:32[/TD]
[TD="align: center"]20:58:10[/TD]
[TD="align: center"]7,15[/TD]
[TD="align: center"]17,56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]4[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM
[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]24.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:30:28[/TD]
[TD="align: center"]22:47:24[/TD]
[TD="align: center"]6,75[/TD]
[TD="align: center"]15,61[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

uğurum devam ediyo takas farkı :D
ama 14 e düşmemiz çok ilginç yav bi haftada 1.5 reyting düştük
intikam yakında gün değiştirir

oha intikam 7nin altına düşmüş.
3.bölümü izlemedim, bilmiyorum nasıldı ama bu dizi kesinlike fatmagül'den daha kötü değil.
senaryo zamanla açılacak bence. iş olarak iyi bir iş, reytingi hak ediyor ama birçok kişiye ben de katılıyorum. uyarlaya uyarlaya nereye kadar gideceğiz? en çok dizi bizde izleniyor ama en az yaratıcılık bizde. bu ne yaman çelişkidir
umutsuz ev kadınları'na da ayrı bir oha diyorum. kayıp şehir+uek daha iyi iş çıkarıyordu.

vadi düsüs yasamis yst özellikle ab düsmüs 5 5 özetle yeni bölüm ayni

ama tüm kisilerde özet yeni bölüm iyi

vadi 14 e düsmüs ama ab ivme yakaladı ab düsmüyor totalde de eski haline gelmesi an meselesi

bunun olacağı bellıydı polatın yüzünü göstermezlerse dahada düşer bide son ıkı bölümdür ne heyecan var nede ters köşeler .şımarmamak lazım gizemliliğide unutmamak lazım

noluyo ya 14 nedir pana acil müdahale etmeli haftaya baştan sona full aksiyon çekmeli dehşet yapmalı
polat geri gelmeli biran önce halk polatı istiyo bunun işareti bu
intikam bizim rakibimiz değil özetin rakibidir bunu hep söylerim

Tabloyu hazırlıyorum, her yapım 1-2 reyting düşmüş. Sebebi ne acaba?

revana dedim 8 in altına görürsen üzülme dedim bırak totoşu ab de de intikam 8'in altına düşmüş :))))) 2 hafta öncede demiştim 30 dakikalık özet intikamı düşürür kurtlarla ve acunla ne kadar karşı karşıya gelirse intikam o kadar düşer dedim. dünde dedim muhtemelen intikam haftaya özetsiz başlayacak demiş olayım :)))

acun ve kurtların düşüşde intikamla daha fazla karşılaşmlarından

- - - Ekleme - - -

revana dedim 8 in altına görürsen üzülme dedim bırak totoşu ab de de intikam 8'in altına düşmüş :))))) 2 hafta öncede demiştim 30 dakikalık özet intikamı düşürür kurtlarla ve acunla ne kadar karşı karşıya gelirse intikam o kadar düşer dedim. dünde dedim muhtemelen intikam haftaya özetsiz başlayacak demiş olayım :)))

acun ve kurtların düşüşde intikamla daha fazla karşılaşmlarından

polat biraz önce şu yüzünü açmasa düşüş sürecek haftaya 2 saat aralıksız aksiyon lazım total düşüyor 2 haftada 2 reyting

- - - Ekleme - - -

düşüşü hiçkimseye bağlamamak lazım açık ve net sebepleri;
1.polat artık şu yüzünü göstersin uzattılar iyice yeter
2.aksiyon lazım halk aksiyon istiyo baştan sona aksiyon yapılsın bak reytingler nasıl artıyo

Yok, bu düşüşler normal değil. Bi sebebi olmalı. Yetenek Sizsiniz haftasonu 11 aldığı A/B`de 5e düşmüş. Tamam diğerleri durgundu, Yetenek Sizsiniz de mi durgundu?